POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

Re: POlitykowanie

02-02-2024, 19:06

Hatefire pisze:
02-02-2024, 19:05
DST pisze:
02-02-2024, 18:56
Muszę jednak obiektywnie przyznać, że podobało mi się jak się przejechał po Słowiku i tych patogalach, to akurat było warte takiej reakcji.
No fajnie. Tylko jakoś mu nie przeszkadzało jak ówczesny funfel Borek, z którym kręcił wspólny biznes, na tych swoich galach Gromdy zupełnie jawnie kontraktował lokalnych gangusów np z środowisk kibicowskich hehe
A no to chuj mu na krzyż :D
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-02-2024, 12:22

Prosta, polityczno-społeczna piosenka, od ekipy pankowostritowej z PirateRecords. Wczoraj dzbanowski z pismasurkiem, trochę też tę kwestię podjęli, w odniesieniu też do USA - And we didn’t have to choose between blue or red -

Sama piosenka taka jaka oczekuję od stritowców. Tutaj na wajbie 77'. Taka timowoarmstrongowa za czasów wajkingstreetOi'a. Też na czasie bo przecież siedzę w C-W.

"Well I remember when we could believe what the anchor said
And we didn’t have to choose between blue or red
Is there a way back from the brink of this civil war?
And if we all die fighting, will our kids know what we died for
?

We’re all melting down
Busy cities and farming towns
Animus has taken hold
You leave your brothers in the cold

Cause this is our…
Dead, dead, dead generation

Yeah this is our…

One side’s out for themselves, the other’s got a bleeding heart
We started out with blood on our hands, now it’s tearing us apart
Well pick a side and dig in deep, or Twitter’s gonna bring you down
Online or in the streets, you’re gonna fight your final round

We’re all melting down
Animus has taken hold

This is our…

Yeah this is our…

We’re all melting down
Animus has taken hold

This is our…

Yeah this is our…

Yeah this is our…

Yeah this is our…

Yeah this is our…
Dead, dead, dead generation"
Poro
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

03-02-2024, 12:46

DST pisze:
02-02-2024, 16:17
Nigdy tego nie sprawdzę, ale podejrzewam, że entuzjaści Stanowskiego i Mazurka to ci sami, którzy uważają za autorytet Dzikiego Trenera z YouTube. Powinni spiknąć się w trójkę, to byłaby istna paraolimpiada.
Też tak to widzę. To te typowe "Mariusze z Brighton", chyba z resztą to określenie się wzięło z kanału sportowego
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Ascetic

03-02-2024, 12:54

Pan_Kimono pisze:
03-02-2024, 12:46
DST pisze:
02-02-2024, 16:17
Nigdy tego nie sprawdzę, ale podejrzewam, że entuzjaści Stanowskiego i Mazurka to ci sami, którzy uważają za autorytet Dzikiego Trenera z YouTube. Powinni spiknąć się w trójkę, to byłaby istna paraolimpiada.
Też tak to widzę. To te typowe "Mariusze z Brighton", chyba z resztą to określenie się wzięło z kanału sportowego
Akurat ten wywiad pomijając to co zrobili dzisiaj po nim, czyli wrzucili pissowską nakładkę na tamten, ciekawy. Nie mam tutaj na myśli, pozornego" grillowania" adrieja, wysypania się tegoż w temacie Krymu. Dla mnie najciekawsze były wątki, nadchodzącej wojny. Nadchodzącej tutaj. Reakcji dudeła, który zakładam, że ma dane wywiadowcze, nie tylko polskie. Jego stanowisko wobec Amerykanó∑. Cały ten rys, gdzie jesteśmy, dokąd zmierzamy. Ja to akurat odebrałem, jesteśmy w dupie, wpychamy się głębiej w tę dupę. Chłopaki 25+ też szykować dupy. Ja w środę mam znów MSWiA. Może akurat mnie nie wezmą, choć pewnie pokusy będą mieć. Podejrzanie mnie to cieszy. Wracając, do wywiadu, zdejmując, kwestie "ostatni, żegna się pajac", dziwnych znów zachowań pana rezydenta, to jakiś tam pogląd można sobie wyrobić, choćby po reakcjach, mowie ciała, na może nie trudne, ale ważne pytania.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

03-02-2024, 13:06

Pośrednio w temacie, kluczowym, bo te kurwa przepychanki debila na sznurku, z innymi, jakby wtórne. Wczoraj po tych opowieściach, jakby se sam chciałby na lody z Pawłem pojechać, i jak to wygrał loterię 1: 37 000 000, był jeszcze jeden wywiad. W kontekście tego co rzeczywiście istotne. Pomijając, że Pan Tomasz prawie nie zrzygał się na mateuszka, to kolo gada jak taki jeden co się stąd zawinął. Normalnie toczkę w toczkę klepie, o "kulturze rosyjskiej", tym, że "nieładnie tak mówić ruskie". Jakieś kurwa deżawi wczoraj przeżyłem, deżawi jakby kolo pisał na forume. Ale nie tylko o tym tutaj. Mnie zastanowiło, z jakiego względu ta legenda jest akurat teraz tworzona. Koleś oczywiście jest piekielnie dobrze przygotowany retorycznie, "erystycznie", jest co najmniej b.dobry w tej swojej nawijce, tylko skąd i dlaczego teraz?

Poro
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

03-02-2024, 15:25

W zeszłym tygodniu byłem w biurze poselskim. Na razie nie ma sensu. Chłopaki skupiają się tylko i wyłącznie na walce z poprzednia władza. Parę fajnych i wartościowych tematów zarzuciłem. Pożytecznych. No i biuro poselskie nie wygląda jak ciemna speluna.

W sumie tyle.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
olgims
weteran forumowych bitew

03-02-2024, 17:28

Ascetic pisze:
Pośrednio w temacie, kluczowym, bo te kurwa przepychanki debila na sznurku, z innymi, jakby wtórne. Wczoraj po tych opowieściach, jakby se sam chciałby na lody z Pawłem pojechać, i jak to wygrał loterię 1: 37 000 000, był jeszcze jeden wywiad. W kontekście tego co rzeczywiście istotne. Pomijając, że Pan Tomasz prawie nie zrzygał się na mateuszka, to kolo gada jak taki jeden co się stąd zawinął. Normalnie toczkę w toczkę klepie, o "kulturze rosyjskiej", tym, że "nieładnie tak mówić ruskie". Jakieś kurwa deżawi wczoraj przeżyłem, deżawi jakby kolo pisał na forume. Ale nie tylko o tym tutaj. Mnie zastanowiło, z jakiego względu ta legenda jest akurat teraz tworzona. Koleś oczywiście jest piekielnie dobrze przygotowany retorycznie, "erystycznie", jest co najmniej b.dobry w tej swojej nawijce, tylko skąd i dlaczego teraz?

jasny chuj, jestem w połowie i zaczynam się zastanawiać czy forumowy pacjentov to nie gość sekielskiego ? :D
model ten wyprodukowano w cccp.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Ascetic

03-02-2024, 17:43

olgims pisze:
03-02-2024, 17:28
Ascetic pisze:

jasny chuj, jestem w połowie i zaczynam się zastanawiać czy forumowy pacjentov to nie gość sekielskiego ? :D
model ten wyprodukowano w cccp.
Też się na tym łapałem. Później zrzuciłem z bani tę/ tą jakże absurdalną myśl i naszła mnie kolejna. Ta sama bańka, te same źródła, to samo mu podawano, aby podawał dalej. Tutaj ni uja nie może/ nie mogło być przypadku. Kolo, jak wcześnie skonstatowałem, gadał mateuszkiem zmianowcem.

ps. Jeszcze raz się powtórzę. Mateusz P. jest wybitnie dobrze przygotowany (nazwałbym to tak. "Sugestywność" wysoce dopracowana. Przekazu, z którym przyszedł) . Miałem nieodparte wrażenie, że Sekielski był blisko złapania się w kilka pułapek, nie nazwałbym je logicznymi, takich na zagadanie, podprowadzenie. Było też kilka słabych punktów, u pana meteuszka, jak tandetne fraternizowanie się, na które Pan Tomasz, nie dał się złapać. To niewyszukane, i na próżniaków działa, tutaj nie zadziałało. Reasumując, kolo, przeszkolony jak w niejednym korpo nie są w stanie sprać baniaka i podprowadzić pod podprowadzanie innych. Tutaj chyba najsłabszy punkt tego gościa. Może poza palcami, które "pokazywały", coś czego japom nie chciał "pokazać". Za dobry, aby być dobry, czyli jest zły, poprzez to, że się dobrze pokazuje, jako ten dobry. Jak ma ktoś zajawki na takie sprawy, można się od niego uczyć. Mógłby właściwie w szkolenia pójść. Choć pewnie woli werbować i psuć łby podatnym na kacapskie robie z mózgu gówna.

ps. Takie dwa dzbany ze swojego kanału, które wkręcają towarzycho w swoje plany, jak sie teraz okazuje, polityczne, właściwie powinny sobie też w wolnej chwili obejrzeć, jak można mieć dobry warsztat. Moim zdaniem nie taki samouka.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

03-02-2024, 19:45

Obrazek

Wraca nowe hehe
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

03-02-2024, 20:14

Gowin mistrz! Z każdego komina już chyba wygartywał.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Sybir

03-02-2024, 20:38

Nowa miara giętkości - 1 gowin. ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

04-02-2024, 13:59

Bo to jest prawdziwy wybitny strateg, a nie jakiś dziadek z Żoliborza. Go WiN!
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
olgims
weteran forumowych bitew

05-02-2024, 12:41

No no forumowe bolusie i inni kultyści pisu powinni sobie pooglądać dzisiejsze przesłuchanie dworczyka, który maluje obraz teoretycznego państwa z gówna kierowanego przez bandę chłopów małorolnych. Państwo na gębę :D prawdziwe wstawanie z kolan :D
Awatar użytkownika
Hatefire

06-02-2024, 08:48

Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

06-02-2024, 10:52

Awatar użytkownika
trup

06-02-2024, 11:44

Piękna ta nasz polityka...
Obrazek
Obrazek

----------------------------
I hooop! Za ocean!

Jak myślicie - Tramp wygra i będzie światowy rozpierdol geopolityczny w tym Upadek Ukrainy? Czy jednak chuja "zbanują" na zawsze?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
olgims
weteran forumowych bitew

06-02-2024, 12:17

trup pisze:
Obrazek
Obrazek

I hooop! Za ocean!

Jak myślicie - Tramp wygra i będzie światowy rozpierdol geopolityczny w tym Upadek Ukrainy? Czy jednak chuja "zbanują" na zawsze?
nie wygra, robi dookoła siebie taki syf, że w końcu nawet część republikanów (najlepszy przykład to kontrkandydatura Nikki Haley ) dała sobie z nim spokój.
Z zabawnych rzeczy - czołowy ruski propagandzista kremla w USA - fucker turdson pojechał do swoich oficerów prowadzących w moskwie - o dziwo duża część konserwatystów otwarcie nazywa go zdrajca. Na dodatek gop wjebalo się na minę z całą akcja z murem/emigracja i wyszli na skończonych idiotów nawet przed własnym elektoratem. Natomiast maga obwolala trumpa jakiś czas temu prawdziwym jezusem chrystusem, któremu nie może zaszkodzić nawet Taylor Swift. Jeśli ktoś myśli, że nasza polityka to rak, to amerykańska w obecnej chwili jest jakimś kosmicznym horrorem.
Awatar użytkownika
trup

06-02-2024, 13:02

Nonono.... sondażowo wygrywa na tę chwilę z Bidenem.
Rak. właśnie rak. Trampek zasiał raka w głowach ludziom.
O kontrkandydatce po wycofaniu się De Santisa, że "po co ona się tu pęta??"
Ostatnio gada trochę od rzeczy, ale poparcie ma nieziemskie jak na takiego debila.....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

06-02-2024, 13:14

trup pisze:
06-02-2024, 13:02
Ostatnio gada trochę od rzeczy, ale poparcie ma nieziemskie jak na takiego debila.....
To tak samo jak drugi dziadek. Gerontokracja się w USA szykuje.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Ascetic

06-02-2024, 13:16

olgims pisze:
06-02-2024, 12:17
trup pisze:
Obrazek
Obrazek

I hooop! Za ocean!

nie wygra, robi dookoła siebie taki syf, że w końcu nawet część republikanów (najlepszy przykład to kontrkandydatura Nikki Haley ) dała sobie z nim spokój.
Z zabawnych rzeczy - czołowy ruski propagandzista kremla w USA - fucker turdson pojechał do swoich oficerów prowadzących w moskwie - o dziwo duża część konserwatystów otwarcie nazywa go zdrajca. Na dodatek gop wjebalo się na minę z całą akcja z murem/emigracja i wyszli na skończonych idiotów nawet przed własnym elektoratem. Natomiast maga obwolala trumpa jakiś czas temu prawdziwym jezusem chrystusem, któremu nie może zaszkodzić nawet Taylor Swift. Jeśli ktoś myśli, że nasza polityka to rak, to amerykańska w obecnej chwili jest jakimś kosmicznym horrorem.
U Niemca też wesoło. Też pewnie popsztyakał się z oficerami prowadzącymi, ktoś kogoś sprzedał, a sama sprawa się rypła.

Obrazek
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/bezpie ... nt/v4blnv8

W tym kontekście trochę szkoda, że sprawę z konfederosją jakoś zaniedbują rządzący. Zaczęli z przytupem, teraz dali im na luz. Trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo jakby nieukniknione to co to polskojęzyczne kacapstwo czeka.
Poro
ODPOWIEDZ