A no to chuj mu na krzyż

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Też tak to widzę. To te typowe "Mariusze z Brighton", chyba z resztą to określenie się wzięło z kanału sportowego
Akurat ten wywiad pomijając to co zrobili dzisiaj po nim, czyli wrzucili pissowską nakładkę na tamten, ciekawy. Nie mam tutaj na myśli, pozornego" grillowania" adrieja, wysypania się tegoż w temacie Krymu. Dla mnie najciekawsze były wątki, nadchodzącej wojny. Nadchodzącej tutaj. Reakcji dudeła, który zakładam, że ma dane wywiadowcze, nie tylko polskie. Jego stanowisko wobec Amerykanó∑. Cały ten rys, gdzie jesteśmy, dokąd zmierzamy. Ja to akurat odebrałem, jesteśmy w dupie, wpychamy się głębiej w tę dupę. Chłopaki 25+ też szykować dupy. Ja w środę mam znów MSWiA. Może akurat mnie nie wezmą, choć pewnie pokusy będą mieć. Podejrzanie mnie to cieszy. Wracając, do wywiadu, zdejmując, kwestie "ostatni, żegna się pajac", dziwnych znów zachowań pana rezydenta, to jakiś tam pogląd można sobie wyrobić, choćby po reakcjach, mowie ciała, na może nie trudne, ale ważne pytania.Pan_Kimono pisze: ↑03-02-2024, 12:46Też tak to widzę. To te typowe "Mariusze z Brighton", chyba z resztą to określenie się wzięło z kanału sportowego
jasny chuj, jestem w połowie i zaczynam się zastanawiać czy forumowy pacjentov to nie gość sekielskiego ?Ascetic pisze: ↑03-02-2024, 13:06Pośrednio w temacie, kluczowym, bo te kurwa przepychanki debila na sznurku, z innymi, jakby wtórne. Wczoraj po tych opowieściach, jakby se sam chciałby na lody z Pawłem pojechać, i jak to wygrał loterię 1: 37 000 000, był jeszcze jeden wywiad. W kontekście tego co rzeczywiście istotne. Pomijając, że Pan Tomasz prawie nie zrzygał się na mateuszka, to kolo gada jak taki jeden co się stąd zawinął. Normalnie toczkę w toczkę klepie, o "kulturze rosyjskiej", tym, że "nieładnie tak mówić ruskie". Jakieś kurwa deżawi wczoraj przeżyłem, deżawi jakby kolo pisał na forume. Ale nie tylko o tym tutaj. Mnie zastanowiło, z jakiego względu ta legenda jest akurat teraz tworzona. Koleś oczywiście jest piekielnie dobrze przygotowany retorycznie, "erystycznie", jest co najmniej b.dobry w tej swojej nawijce, tylko skąd i dlaczego teraz?
Też się na tym łapałem. Później zrzuciłem z bani tę/ tą jakże absurdalną myśl i naszła mnie kolejna. Ta sama bańka, te same źródła, to samo mu podawano, aby podawał dalej. Tutaj ni uja nie może/ nie mogło być przypadku. Kolo, jak wcześnie skonstatowałem, gadał mateuszkiem zmianowcem.olgims pisze: ↑03-02-2024, 17:28jasny chuj, jestem w połowie i zaczynam się zastanawiać czy forumowy pacjentov to nie gość sekielskiego ?Ascetic pisze: ↑03-02-2024, 13:06Pośrednio w temacie, kluczowym, bo te kurwa przepychanki debila na sznurku, z innymi, jakby wtórne. Wczoraj po tych opowieściach, jakby se sam chciałby na lody z Pawłem pojechać, i jak to wygrał loterię 1: 37 000 000, był jeszcze jeden wywiad. W kontekście tego co rzeczywiście istotne. Pomijając, że Pan Tomasz prawie nie zrzygał się na mateuszka, to kolo gada jak taki jeden co się stąd zawinął. Normalnie toczkę w toczkę klepie, o "kulturze rosyjskiej", tym, że "nieładnie tak mówić ruskie". Jakieś kurwa deżawi wczoraj przeżyłem, deżawi jakby kolo pisał na forume. Ale nie tylko o tym tutaj. Mnie zastanowiło, z jakiego względu ta legenda jest akurat teraz tworzona. Koleś oczywiście jest piekielnie dobrze przygotowany retorycznie, "erystycznie", jest co najmniej b.dobry w tej swojej nawijce, tylko skąd i dlaczego teraz?
![]()
model ten wyprodukowano w cccp.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
nie wygra, robi dookoła siebie taki syf, że w końcu nawet część republikanów (najlepszy przykład to kontrkandydatura Nikki Haley ) dała sobie z nim spokój.
To tak samo jak drugi dziadek. Gerontokracja się w USA szykuje.
U Niemca też wesoło. Też pewnie popsztyakał się z oficerami prowadzącymi, ktoś kogoś sprzedał, a sama sprawa się rypła.olgims pisze: ↑06-02-2024, 12:17nie wygra, robi dookoła siebie taki syf, że w końcu nawet część republikanów (najlepszy przykład to kontrkandydatura Nikki Haley ) dała sobie z nim spokój.
Z zabawnych rzeczy - czołowy ruski propagandzista kremla w USA - fucker turdson pojechał do swoich oficerów prowadzących w moskwie - o dziwo duża część konserwatystów otwarcie nazywa go zdrajca. Na dodatek gop wjebalo się na minę z całą akcja z murem/emigracja i wyszli na skończonych idiotów nawet przed własnym elektoratem. Natomiast maga obwolala trumpa jakiś czas temu prawdziwym jezusem chrystusem, któremu nie może zaszkodzić nawet Taylor Swift. Jeśli ktoś myśli, że nasza polityka to rak, to amerykańska w obecnej chwili jest jakimś kosmicznym horrorem.