POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
- weteran forumowych bitew
powinno być wysłałam go po kanapki
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Ascetic
Ja jebłem, ale, że kurdupel łorban został ustawiony w szeregu, 50 mld eur przed odlotem o 20 tej do PL herrTuska przyznane dla Ukr, a miernoty z pissu stać tylko na takie memy. Ok, jeszcze stać ich na słit foty moskiewskiego z właśnie łorbanem. Na tyle ich stać jak się skończyła kasa z fndsz sprawiedliwości.
Poro
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
One chyba zaczynają śmieszyć po sześćdziesiątce, więc jeszcze dla nas za wcześnie.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
Dzisiaj ponoć sam Duduś u Stanowskiego wystąpi xD czy kolega Hatefire zasubskrybował już nowy kanał pana Stanowskiego? 

- Hatefire
Jakby mnie na długość ręki dopuścili... Szykują się istne fajewerki prawdośrodkizmu i chłopskiego rozumu.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Tak, ten typ to jest gorzej niż TV Republika. Z resztą cały RMF to gówno do żarcia dla ameb. Te przygotowane wcześniej rozmowy prowadzących zakończone jakąś 'śmieszną' puentą. Cały czas czujesz się jakbyś słuchał żenującego kabaretu dla mentalnych prymitywów. - Co z resztą potwierdzają telefony od słuchaczy. Raz na pierdylion lat zdarza się, że słucham radia, a jeszcze rzadziej jest to RMF - ale akurat dzisiaj włączyłem na 1,5 min i były telefony od słuchaczy i włączają jakiś debili ryczących do słuchawki "piąąątuuuuunioooooo!!!!", a inni debile z radia uznali, że to jest fajne i pójdzie na antenę.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Ascetic
Kompletnie nie kminie jak dzbanowski chce z tym obrzydliwym typem pociągnąć ten swój projekt. Kolo kompetnie niemedialny, umiarkowanie zabawny, a intencje już jakby bardziej oczywiste. Może na to za głupi jestem aby to zrozumieć.
ps. Z ciekawości spojrzę na wywiad z Dudą, który jest „prawie na żywo” xD (prezydent dużego kraju aby poprawić swój zszargany wizerunek, będzie występował u kolesia, którego brat brał garściami z pisowskiej kasy. Do tego miało być na żywo, ale nie będzie, bo…. i tu każdy sobie dopisze. Żenuła po całości)
Poro
- Sybir
Znalezione.
- Salve salvissimo curva, obywatele dajcie posłuchanie, witam w Roma Musica Veritates, zaczynamy kolejne zdziesiątk... hehe poranną rozmowę Marka Tulliusza, czyli mnie. Salve, panie senatorze. Czy panu nie wstyd?
- Salve. Ale o co cho...
- No pan senator oczywiście udaje, że nie wie, o co chodzi. A ładnie to tak okłamywać lud rzymski?
- Zaraz, ja...
- Pamięta pan, co pan mówił w idy marcowe DCC A.U.C. o godzinie V?
- Nie no, skąd?
- A to bardzo niedobrze, bo mówił pan zupełnie co innego niż teraz. Jakie to uczucie?
[w tym momencie senator dochodzi w końcu na dłużej do głosu i zaczyna sensownie odpowiadać i zbijać argumenty Cycerona]
- A no niestety czas w Senacie nam się skończył, zapraszamy obywateli na Forum Romanum. Zmieńmy może temat. Co pan sądzi o tej głupiej wypowiedzi innego senatora z pana stronnictwa?
[senator próbuje dokończyć poprzedni wątek]
- Ale pan senator to by tylko o tym gadał, jakie wasze stronnictwo jest świetne. Bene, ale to zostawmy, to może ja panu dam II klepsydry i pan sobie pogada, a potem pan odpowie na moje kolejne pytanie.
- Przecież, ja...
- O, czas nam się powoli kończy. To jeszcze proszę powiedzieć, hehe, jakiemu gladiatorowi pan kibicuje. Co? Nie interesują pana circenses? No szkoda w Tarkwiniusza Pysznego XD Valete i do jutra, drodzy rzymianie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire

Ponieważ mi się nudzi zrobiłem wizualizację dzisiejszego wywiadu*
*Przprszm musiałem
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Salve curva, popłakałem się xd
- DST
- rasowy masterfulowicz
Nigdy tego nie sprawdzę, ale podejrzewam, że entuzjaści Stanowskiego i Mazurka to ci sami, którzy uważają za autorytet Dzikiego Trenera z YouTube. Powinni spiknąć się w trójkę, to byłaby istna paraolimpiada.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tylko skończyła się kasa od państwa i już wolny rynek zweryfikował polską myśl konserwatywną i tego katocwela, więc jak to zwykle bywa w takich wypadkach zaczęło się typowe żebractwoW poprzednim roku nasz portal korzystał z przyznanej mu dotacji docelowej z Funduszu Sprawiedliwości, której to pomoc miała rozciągać się na kolejne dwa lata. Nowy rząd wstrzymał jednak wypłatę kolejnej transzy dotacji i nie spodziewamy się, aby chciał nadal wspierać rozpowszechnianie polskiej myśli konserwatywnej czy wiedzy historycznej, odkłamującej pewne stereotypy często promowane przez lewicę.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Sybir
To proste - jest ofiarą zbrodni na rozumie, choć sam wolałby pewnie określenie "myślozbrodni". 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- hcpig
Ja się przyznam, że trochę dałem się na nich nabrać ale podczas wyborów wyszło szydło z wora a teraz ten cool wywiad z prezydentem (tzn. zamiar jego przeprowadzenia w kontekście okolicznośi) co ma podratować wizerunek nie pozostawia już wątpliwości.
Yare Yare Daze
- DST
- rasowy masterfulowicz
Mi się zawsze u Stanowskiego nie podobało to pastwienie nad ludźmi, które nie miało wiele wspólnego z merytoryczną rozmową (np. Jaś Kapela, czy casus tej aktorki co zmyśliła swoją karierę), to bijące od niego poczucie zajebistości i generalnie kręcenia burzy na gównie, żeby podbijać zasięgi. Muszę jednak obiektywnie przyznać, że podobało mi się jak się przejechał po Słowiku i tych patogalach, to akurat było warte takiej reakcji.
Jaś Kapela to oczywiście jakiś cymbał (zakładam po paru wypowiedziach, bo w sumie nie interesuje mnie na tyle, żeby sprawdzać co ma do powiedzenia), ale ja po prostu nie lubię "wywiadów", których celem jest po zaproszeniu gościa jechanie po nim i nazywanie go debilem. Podobnie było z tym zjebem Cejrowskim, który zaprosił kiedyś Frytkę (pamięta ktoś?) żeby nazwać ją dziwką. Po prostu należy to ignorować, ale wiadomo że ludzie lubią dalej koloseum oglądaćni hajs się musi zgadzać.
- Hatefire
No fajnie. Tylko jakoś mu nie przeszkadzało jak ówczesny funfel Borek, z którym kręcił wspólny biznes, na tych swoich galach Gromdy zupełnie jawnie kontraktował lokalnych gangusów np z środowisk kibicowskich hehe
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy