Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Noise Magazine
W ktorym ze starych numerow byl przekrojowy art o VoiVod bo chetnie bym to poczytal przy kawce?
- nagrobek
- zahartowany metalizator
w numerze 4/2023 ale był taki se, dwie strony tekstu..chyba że był jeszcze wcześniej jakiś dłuższy ale nie chce mi się teraz wertować wszystkich numerów
-
- w mackach Zła
Bylo cos wczesniej obszerniejszego tak mi sie zdaje.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
ktorys z szanownych redaktorow udziela sie w tym temacie wiec moze zapoda info, ajak nie to moze kiedys pogrzebie w tej styrcie papieru
-
- zaczyna szaleć
Łopanie, prawie 50 numerów, kto to spamięta.
Był tekst, o którym pisze kolega wyżej.
Był mój wywiad z Awayem i okładka: https://noisemagazine.8merch.com/produc ... 18-voivod/
I tu też był wywiad ze Snake'iem https://noisemagazine.8merch.com/produc ... 022-death/
Oprócz tego Voivod pojawił się co najmniej w dwóch rankingach. Tyle pamiętam.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kupi sie tym razemOISE MAGAZINE nr 1/2024 przedsprzedaż!!!
A w numerze: CHELSEA WOLFE// JUDAS PRIEST// MARDUK// SAMAEL (rozmowa z okazji 30-lecia „Ceremony of Opposites”)// HAUNTOLOGIST// NEW MODEL ARMY// HEALTH// SUFFOCATION// SPECTRAL VOICE// EYES// DEAD BOB// NONEXISTER// WALTER HOEIJMAKERS (ROADBURN FESTIVAL)// VITRIOL// CHAPEL OF DISEASE// THE DOG// CIŚNIENIE// TAXI CAVEMAN//ARMAGH// Historia KILLING JOKE (cz. 1)// Rozmowy niekontrolowane: KURY(!!!)// Opowieści z rynsztoka: historia INTEGRITY plus nasze stałe rubryki, felietony i recenzje płytowe.
Nowy numer Noise dostępny do nabycia w poniższych opcjach (linki w komentarzach):
Prenumerata (numer startowy 1/2024)
Przedsprzedaż (okładka CHELSEA WOLFE) - do 3/03 odejmujemy koszt wysyłki!
Przedsprzedaż (okładka JUDAS PRIEST) - do 3/03 odejmujemy koszt wysyłki!
Wersja cyfrowa w aplikacji
Do Prenumeratorów: wybór okładki zgłaszacie wysyłając maila na adres: noisemag1@gmail.com, w treści wpisując nr zamówienia (koniecznie!) oraz preferowaną przez Was okładkę magazynu.
Uwaga, wysyłka od 8 marca 2024!
O dacie sprzedaży w Empikach poinformujemy wkrótce.
Polecamy się!

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- Żułek
<UWAGA, OPÓŹNIONA WYSYŁKA NOWEGO NUMERU>
Kochani, czasami bywa tak, że słońce świeci prosto w oczy, a chleb spada dżemem do podłogi.
Z przyczyn niezależnych od nas (awaria maszyn w drukarni) niestety nowy numer Noise Magazine nie będzie wysyłany od dzisiaj, jak zapowiadaliśmy.
Walczyliśmy do końca o utrzymanie tego terminu, stąd też tak późno dajemy Wam o tym znać, ale niestety się nie udało
O nowym terminie wysyłki i dacie dostępności magazynu w salonach Empik, będziemy informować Was tutaj na bieżąco.
Robimy też co w naszej mocy, żebyście jak najszybciej otrzymali nowy numer w aplikacji Noise Magazine Polska.
Za niedogodności serdecznie przepraszamy.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- w mackach Zła
Trzymajcie sie i nie pekajcie, czasem w kazdej branzy pojawia sie anomalies. Grunt to raczek nie zalamywac, poczekamy.
A w oczekiwaniu, chetnie przyslucham sie odcinkowi o Dezerter. Ciekaw jestem jak oceniana jest plytka ktora Lata temu poznalem z Godzilla na okladce. Bardzo Teraz Rock tym sie podniecal (no to juz byl czas, ze wszystkim sie podniecal).
A w oczekiwaniu, chetnie przyslucham sie odcinkowi o Dezerter. Ciekaw jestem jak oceniana jest plytka ktora Lata temu poznalem z Godzilla na okladce. Bardzo Teraz Rock tym sie podniecal (no to juz byl czas, ze wszystkim sie podniecal).
-
- zaczyna szaleć
Dziękuję i zapraszam. O "Decydującym starciu" chyba nikt z nas nie miał za wiele dobrego do powiedzeniaMaruder pisze: ↑08-03-2024, 18:25Trzymajcie sie i nie pekajcie, czasem w kazdej branzy pojawia sie anomalies. Grunt to raczek nie zalamywac, poczekamy.

- Żułek

Tym razem z okazji 50. wydania Noise Magazine mamy dla Was nie dwie, a trzy okładki!
A w numerze wyjątkowo na aż 148 stronach – KERRY KING // DIMMU BORGIR (rozmowa z Silenozem o czasach „Enthrone Darkness Triumphant”)// KNOCKED LOOSE// DEICIDE// XX-lecie PROFOUND LORE RECORDS// BLACK SABBATH// BLAZE OF PERDITION// SUNNATA// BEN FROST// INTER ARMA// IRON MONKEY// MORBID SAINT// TANELI JARVA// WHILE SHE SLEEPS// THE VISION BLEAK // Historia KILLING JOKE (cz. 2) // Opowieści z rynsztoka: historia ACID BATH // Popnoise: “Kruk - 30 lat później” oraz nasze stałe rubryki, felietony i recenzje płytowe.
Oprócz tego co powyżej, w specjalnym dodatku, będziecie mogli poczytać o artystach, którzy wystąpią podczas MYSTIC FESTIVAL 2024. Na tę okoliczność przepytaliśmy HIGH ON FIRE// DOOL// DÖDSRIT// SLOPE// HIGH VIS// WARGASM// WAYFARER//DVNE// WITCHING i potężny GUTALAX!
Nowy numer dostępny do nabycia w poniższych opcjach (linki do sklepu w komentarzach):
Do Prenumeratorów: wybór okładki zgłaszacie wysyłając maila na adres: noisemag1@gmail.com, w treści wpisując nr zamówienia (koniecznie!) oraz preferowaną przez Was okładkę magazynu.
O dacie sprzedaży w Empikach poinformujemy wkrótce.
pomyśle

-
- zaczyna szaleć
- Żułek
a tego nie zauważyłem 

-
- postuje jak opętany!
To XX lecie PLR to wywiad czy artykuł?cobra_verde pisze: ↑13-05-2024, 19:49Jest jeszcze trzecia wersja okładki
https://noisemagazine.8merch.com/produc ... -350-2024/
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jaki macie nakład?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- zaczyna szaleć
Rozmowa z Chrisem Bruni.C//A pisze: ↑13-05-2024, 21:12To XX lecie PLR to wywiad czy artykuł?cobra_verde pisze: ↑13-05-2024, 19:49Jest jeszcze trzecia wersja okładki
https://noisemagazine.8merch.com/produc ... -350-2024/
-
- weteran forumowych bitew
Trzeba bedzie kupić , jest już w Empiku ?
-
- zaczyna szaleć
Jeszcze nie, na razie jest preorder, do 24.05 w cenie pomniejszonej o koszty wysyłki, czyli za tyle ile na okładce.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ostatni numer kapitalny. To jedyny Magazyn z muzyką alternatywna, który trzyma światowy poziom od nas z kraju.Szapo ba. Jest to profesjonalne.
- Żułek