POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
23.01.2024, Bruksela (PAP) - Embargo na ukraińskie zboże nie zostanie zniesione, póki Polska nie wynegocjuje z Ukrainą dwustronnych zasad przepływu towarów - oświadczył we wtorek w Brukseli polski minister rolnictwa Czesław Siekierski.
Bardzo dobrze.
Bardzo dobrze.
Celem życia nie jest przeżycie.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pierwszy banner na wybory samorządowe już jest.
"Duda, Kamiński, Wąsik - jesteście gnidami!"

Źródło: WP

"Duda, Kamiński, Wąsik - jesteście gnidami!"
Źródło: WP

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii

Zmienił się ten Magik
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
głodówka mówili.... szopka przeokrutna. Są to jaja i plucie w twarz.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Ascetic
xD To ujęcie będzie mi się kojarzyć z głodówkami i mentalem pissowskim*.

Kwintesencja jak ten swój motłoch robią w uja. Giertych, to przynajmniej na nosze się wczołgał LOL
* I konfiarski, bo mencxel to się nawet już nie wstydzi, biorąc pod uwagi jego twitty. Sztama na całego z pissem.

Kwintesencja jak ten swój motłoch robią w uja. Giertych, to przynajmniej na nosze się wczołgał LOL
* I konfiarski, bo mencxel to się nawet już nie wstydzi, biorąc pod uwagi jego twitty. Sztama na całego z pissem.
lys på slutten av lys
- Triceratops
Musze dorwac ten protokol glodowania skads, zeby masy nalapac na gloduwie to jeszcze mi sie nie udalo. Jakbym to opanowal to bym przestal wogule jesc xd
woodpecker from space
- Hatefire
Żywił się Praną.Triceratops pisze: ↑24-01-2024, 10:50Musze dorwac ten protokol glodowania skads, zeby masy nalapac na gloduwie to jeszcze mi sie nie udalo. Jakbym to opanowal to bym przestal wogule jesc xd
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
A ile oni teoretycznie glodowali?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- weteran forumowych bitew
no nie ma chyba drugiego tak głupiego elektoratu jak pisowski (nie wliczam glupszych konfepederastow bo to 5% gowno-przystawka PiSu ), któremu można nasrać i naszczać w ryj, na koniec zdeptać a te tumany i tak się będą cieszyć. Pisowskie pany ładnie sobie bydło wychowały.Ascetic pisze: ↑24-01-2024, 10:24xD To ujęcie będzie mi się kojarzyć z głodówkami i mentalem pissowskim*.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Ascetic
Prawda? A ten wychodzi, na dwóch nogach, wypoczęty, cały na biało, uśmiechnięty jak dziecko ... Teraz czekać na jutrzejsze jego występy w sejmie. W poniedziałek umiera z niedożywienia, w czwartek szturm na mównicęolgims pisze: ↑24-01-2024, 11:28no nie ma chyba drugiego tak głupiego elektoratu jak pisowski (nie wliczam glupszych konfepederastow bo to 5% gowno-przystawka PiSu ), któremu można nasrać i naszczać w ryj, na koniec zdeptać a te tumany i tak się będą cieszyć. Pisowskie pany ładnie sobie bydło wychowały.Ascetic pisze: ↑24-01-2024, 10:24xD To ujęcie będzie mi się kojarzyć z głodówkami i mentalem pissowskim*.

lys på slutten av lys
-
Mnie to jednak nadal trochę dziwi, że ten kato-komunistyczny elektorat nie ma absolutnie żadnej refleksji nad tym jak jest robiony w chuja. To jest aż niewiarygodne jak ludzie potrafią być kurwa pozbawieni mózgu. Ja pierdole prawdziwe lemingi z Atari z 91r.Ascetic pisze: ↑24-01-2024, 11:58Prawda? A ten wychodzi, na dwóch nogach, wypoczęty, cały na biało, uśmiechnięty jak dziecko ... Teraz czekać na jutrzejsze jego występy w sejmie. W poniedziałek umiera z niedożywienia, w czwartek szturm na mównicęolgims pisze: ↑24-01-2024, 11:28no nie ma chyba drugiego tak głupiego elektoratu jak pisowski (nie wliczam glupszych konfepederastow bo to 5% gowno-przystawka PiSu ), któremu można nasrać i naszczać w ryj, na koniec zdeptać a te tumany i tak się będą cieszyć. Pisowskie pany ładnie sobie bydło wychowały.Ascetic pisze: ↑24-01-2024, 10:24xD To ujęcie będzie mi się kojarzyć z głodówkami i mentalem pissowskim*.
* I konfiarski, bo mencxel to się nawet już nie wstydzi, biorąc pod uwagi jego twitty. Sztama na całego z pissem.A pissowskie i konfiarskie łykają jak pelikany.
-
- rasowy masterfulowicz
U mnie napisali o proteście rolników i długo nie trzeba było czekać na komentarz naczelnego zjeba z mojego miasta, piwoskiej kurwy
''No proszę. A miało być tak pięknie i miło.
5 tygodni rządów Tuska a już pierwsze blokady dròg. Zapewne to nie ostatnie. Jak wszyscy niezadowoleni wyjdą za jakiś czas na ulinę to będą miliony. W marcu szykuje się protest taki jakiego się Donald nie spodzieje. Jeśli ktoś nie czuje się oszukany to niech się wypowie. W rozmowach z ludźmi nie spotkałem nikogo zadowolonego.''
jakim to trzeba być zjebem i kurwą zarazem by łączyć tuska z tym co siedziało w rolnikach już od dłuższego czasu
5 tygodni rządów Tuska a już pierwsze blokady dròg. Zapewne to nie ostatnie. Jak wszyscy niezadowoleni wyjdą za jakiś czas na ulinę to będą miliony. W marcu szykuje się protest taki jakiego się Donald nie spodzieje. Jeśli ktoś nie czuje się oszukany to niech się wypowie. W rozmowach z ludźmi nie spotkałem nikogo zadowolonego.''

- Ascetic
Tak jak to co się dzieje w prawodawstwie będzie winą Tuska, tak i np. kwestia strajku rolników, kręcone zresztą przez działacza konfy (przypadek?). Trzeba się z tym pogodzić. Po prostu opozycja totalna nam się szykuje. A, że sterować różnymi rzeczami potrafią, nagonką na osoby homoseksualne, jak za kampanii prezydenckiej, co się tutaj zakorzeniło i wielu weszło w krew, czy np. beczka z wegusków,mocny2_3 pisze: ↑24-01-2024, 12:20U mnie napisali o proteście rolników i długo nie trzeba było czekać na komentarz naczelnego zjeba z mojego miasta, piwoskiej kurwy
jakim to trzeba być zjebem i kurwą zarazem by łączyć tuska z tym co siedziało w rolnikach już od dłuższego czasu

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wygnac- ... ci/3t5h9pt
Spiralę nienawiści nakręcili i będą dalej to robić. Zrzucać odpowiedzialność za wszystko, na aktualną koalicję, też będą. Taki ich pomysł na politykę.
lys på slutten av lys
- Hatefire

Złoto. Cały pożytek z tego cyrku, że memy przynajmniej dobre są hehe
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
bardzo mądrze pan szymek teraz mówił, wszyscy mają być równi wobec prawa i nie ma takiej możliwości by tych dwóch klaunów traktowano lepiej
-
czy ja dobrze widzę, że sasin próbuje wpierdolic morawieckiego na minę
no nie uśmiałem się tak od... chyba wczorajszego krolewskiego ułaskawienia 

- Ascetic
I to z uśmiechem na ustach. Erystyka na wysokim poziomie, z tylko przerwami, na słabą mowę ciała. Dobry jest, co nie zmienia postaci, że Feliks, przez te krótkie momenty jak oglądałem, docisnęła go kolanem do ziemi.
lys på slutten av lys
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- rasowy masterfulowicz
o kurwa, śmiechłem aż smarkłem