Wybitnie mnie cieszy v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2

18-01-2024, 20:32

Triceratops pisze:
18-01-2024, 16:13
Jak tam samopoczucie?
Elegancko! Jutro piątek dzień ryby i bimbru/okowity.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

19-01-2024, 01:17

Obrazek

Coś dla przeciwników telefonizacji.
Awatar użytkownika
PrezydentKosmosu
postuje jak opętany!
Kontakt:

19-01-2024, 08:21

Och, tyle dobrych rad od Wujka Dobra Rada. Wystarczy zdać sobie sprawę, że problem to nie problem, a wówcas problem znika. Zaiste, iluzoryczna jest natura problemu, a forum masterfula krynicą mądrości jest. Ja już się zamykam, dyskutował nie będę, bo gdzie mi tam do poziomu mistrzów zen walących takie koany. Zastanawie mnie tak tylko, na chuj w zasadzie terapia uzalenień, kiedy to wszystko tak prosto można rozwiązać? Hmm, albo nie, może faktycznie powinienem się zamknąć, aby zaraz nie zostać z planszy zdmuchnietym.
Awatar użytkownika
uglak

19-01-2024, 12:42

^nie rezygnuj tak szybko - nawet nie nazwał Cię jeszcze ruskim trollem, bo się z nim nie zgadzasz :wink:
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-01-2024, 12:47

Z czym się nie zgadzam? Przecież wysyłanie gołębi pocztowych zamiast SMS, bo gość ma problem, a jakby go nie miał, to jego sprawa. Nawet przecież nie napisałem, że dzisiaj rano się pierwszy zameldował, gdzieś o 8ej, żeby sprawdzić, czy ten telefon to nie wymysł diabła, i jak sie ma syndrom odstawienia.

A, że komiczne to jakieś takie. Bywa. np. gadki o uchodźcach, żydach, w których się specjalizujesz, w których się tylko wypowiadasz. nie są jakby mniej osobliwe. Są?
Poro
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

19-01-2024, 13:41

uglak pisze:
^nie rezygnuj tak szybko - nawet nie nazwał Cię jeszcze ruskim trollem, bo się z nim nie zgadzasz :wink:
Stanie sie najlepszym kolega dopiero wtedy, kiedy bedzie potrzebny do atakowania kogos innego na forum, wtedy awansuje na najlepszego przyjaciela w try miga.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Ascetic

19-01-2024, 14:32

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
19-01-2024, 13:41
uglak pisze:
Stanie sie najlepszym kolega dopiero wtedy, kiedy bedzie potrzebny do atakowania kogos innego na forum, wtedy awansuje na najlepszego przyjaciela w try miga.
Atakujesz regularnie jednego takiego, a jakoś nie awansowałeś. Jak to?

Oczywiście zmieniając teraz temat*, jak lubisz to robić, bo przecież rozmowa jest o tym, że używanie telefonu jest (rzekomo) uzależnieniem na miarę alkoholizmu. Ja tam nie wiem, jak z takich wniosków nie robić szydery? A jak ktoś obok problemu z telefonem, który nie jest problemem, ma problem, z tym, że ktoś ciągnie bekę z niego, to tutaj ma rzeczywiście problem. U użytkownikach tylko dobrze, albo wcale. Rada wuja Seby na dziś. Moja rada wuja, jest niezmienna, jebnąć telefon w kąt, bo to jakiś problem człowieka, który ma problem, z tym, że ma taki problem.

* Choć oczywiście jest mi bardzo miło, że tak lubicie porozmawiać o mnie.
Poro
Awatar użytkownika
PrezydentKosmosu
postuje jak opętany!
Kontakt:

19-01-2024, 15:41

Spoko, dzięki za radę wujku Sebo.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

19-01-2024, 16:00

Ascetic pisze:
Nikogo to nie obchodzi, nie jestes szefem nikogo z obecnych zeby kogos awansowac.
Awatar użytkownika
Ascetic

19-01-2024, 16:09

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Ascetic pisze:
Nikogo to nie obchodzi, nie jestes szefem nikogo z obecnych zeby kogos awansowac.
Niezmierni mi miło, że znów o mnie*. Nawet jak jakieś oczywizmy się pojawiają, jak w zdaniu powyżej.

To nie ty apelowałeś, wielokrotnie, żeby nie robić wycieczek osobistych? Tak od kilku dni, zdecydowanie, jakąś niekonsekwencją trąci. Jak czujesz się rycerzem z dungeonu, obrońcą uciśnionych, rób to przynajmniej z jakąkolwiek konsekwencją, zgodnie z tym co tam sobie wymyślisz, aby pouczać ludzi. Pamiętam też, że byłeś pierwszy od bronienia - gadania co tam się komu zamarzy-, choćby w kwestii kacapownia. Było kilku takich których broniłeś rękoma i nogami. Teraz przeszkadza beka? Wiesz, mnie wywody prezydenta śmieszą. Nic nie zmieni twoje pohukiwanie. Nawet jeśli się tobie wydaje, że to ty regulujesz tutaj ruch. To też mnie z każdym twoim wpisem, nakręcaniem spiralki wewnętrzenego spinania się, rozbawia. Jakby nie patrzeć, ktoś ma inne zdanie, a tu, rycerz bez głowy, wjeżdża i wojuje. Masz problem z tym, że ktoś ma inne zdanie? Bo z telefonami, twierdzisz, że nie, choć obrona telefonisty, jakby temu przeczyła.

* Nie trzeba tyle. Nie jestem aż tak próżny. Co nie zmienia postaci, że z osobistej kultury, jeszcze raz, jest mi niezmiernie miło, dziękuję serdecznie.
Ostatnio zmieniony 19-01-2024, 16:16 przez Ascetic, łącznie zmieniany 3 razy.
Poro
Awatar użytkownika
Triceratops

19-01-2024, 16:10

mistrzsardu pisze:
18-01-2024, 20:32
Triceratops pisze:
18-01-2024, 16:13
Jak tam samopoczucie?
Elegancko! Jutro piątek dzień ryby i bimbru/okowity.
U mnie tez, ale pocislem az do dzis do objadu, zawsze to trzycyfrowy wynik. az zal konczyc. No ale sluzba nie druzba jak to mowia krasnoludy i pszczoly
woodpecker from space
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

19-01-2024, 16:18

Ascetic pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Ascetic pisze:
Niezmierni mi miło, że znów o mnie*. Nawet jak jakieś oczywizmy się pojawiają, jak w zdaniu powyżej.

To nie ty apelowałeś, wielokrotnie, żeby nie robić wycieczek osobistych? Tak od kilku dni, zdecydowanie, jakąś niekonsekwencją trąci. Jak czujesz się rycerzem z dungeonu, obrońcą uciśnionych, rób to przynajmniej z jakąkolwiek konsekwencją, zgodnie z tym co tam sobie wymyślisz, aby pouczać ludzi. Pamiętam też, że byłeś pierwszy od bronienia - gadania co tam się komu zamarzy-, choćby w kwestii kacapownia. Było kilku takich których broniłeś rękoma i nogami. Teraz przeszkadza beka? Wiesz, mnie wywody prezydenta śmieszą. Nic nie zmieni twoje pohukiwanie. Nawet jeśli się tobie wydaje, że to ty regulujesz tutaj ruch. To też mnie z każdym twoim wpisem, nakręcaniem spiralki wewnętrzenego spinania się, rozbawia. Jakby nie patrzeć, ktoś ma inne zdanie, a tu, rycerz bez głowy, wjeżdża i wojuje. Masz problem z tym, że ktoś ma inne zdanie? Bo z telefonami, twierdzisz, że nie, choć obrona telefonisty, jakby temu przeczyła.

* Nie trzeba tyle. Nie jestem aż tak próżny. Co nie zmienia postaci, że z osobistej kultury, jeszcze raz, jest mi niezmiernie miło, dziękuję serdecznie.
Tak, twoja kultura osobista to faktycznie rzecz powszechnie znana.
Awatar użytkownika
Ascetic

19-01-2024, 16:27

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
19-01-2024, 16:18
Ascetic pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:

Tak, twoja kultura osobista to faktycznie rzecz powszechnie znana.
No i widzisz jak się można pięknie porozumiewać. Chciałeś być złośliwy, sarkastyczny, ironiczny, czy jak byś się tam chciał widzieć, a tu potwierdzasz, że kultura osobista to moje drugie imię. Tak, wiem, nie złapałem ironii, chciałbyś napisać, ale zostałeś uprzedzony. Znów nie wyszło. No i tak o kulturze można by było pogadać bez końca, o zachowaniach, nie tylko moich, ale tutaj było jednak o czymś innym, ale jak to masz w zwyczaju zmieniłeś temat, robiąc wycieczki osobiste, próbując cenzurować, w sytuacji, że ktoś może mieć inne zdanie. Szkoda.
Poro
tomaszm

19-01-2024, 22:44

Jutrzejsza event bokserski , koledzy z pracy, z forume, oj kurwa obudziby się w Niedzielę pewnie na wieczór. No i cała gala wyprzedana, została kilkadziesiat biletów. Andrenalina trzyma więc winko już poszło i parę drinków a o 12 myk do Poznania.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
backslifer
postuje jak opętany!

20-01-2024, 07:21

tomaszm pisze:
19-01-2024, 22:44
Jutrzejsza event bokserski , koledzy z pracy, z forume, oj kurwa obudziby się w Niedzielę pewnie na wieczór. No i cała gala wyprzedana, została kilkadziesiat biletów. Andrenalina trzyma więc winko już poszło i parę drinków a o 12 myk do Poznania.
Jak to gala o takim potencjale gatunkowym, to dlaczego nie ma o niej nigdzie w mediach?
tomaszm

20-01-2024, 08:50

tomaszm

21-01-2024, 16:20

Kapitalna gala. Kapitalne towarzystwo. Wygrałem wszystkie licytacje. Bo cel szczytny. W sumie nigdy nie wydałem na imprezę powyżej 100 tys zl a się udało.

Druga gala w formule mma do końca roku. Wyczekujcie znaków. Hail Satan.

Zdjęcia od Chłopaków z forume.
tomaszm

Re: Wybitnie mnie cieszW suiey v. 2

21-01-2024, 21:31

W sumie pierwszy czuje ,że ze swoim życiem zrobiłem coś pożytecznego.
tomaszm

Re: Wybitnie mnie cieszW suiey v. 2

22-01-2024, 04:13

tomaszm pisze:
21-01-2024, 21:31
W sumie pierwszy czuje ,że ze swoim życiem zrobiłem coś pożytecznego.
Rano się dosiadł do naszej ekipy jeden znany aktor:D

W sumie żałuje ,że się tak naciulałem ,że na dyskotekę nie dotarłem. Licytacje mnie tak emocjonalnie pożarły.:)

Ale było zajebiście tak czy siak.

Obrazek

Fajnie też ,że można pomagać innym. Bez tego paliwa pewnie bym to olał ciepłym moczem. Niech Moc będzie z Wami,

Następna Gala w Warszawie. Tam już na 10 tys osób. Na spokojnie muszę to pospinać. I charytatywna. Walka dla Dzieciaków.
tomaszm

22-01-2024, 10:36

Obrazek

Poranki bywają okrutne:)
ODPOWIEDZ