Nie ma takiej możliwości, ciągle w mediach powtarzane są te bzdury.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Yare Yare Daze
- Sybir
Widzę oczyma wyobraźni, jak Bodnar wchodzi w rolę Poncjusza Piłata w okolicy świąt wielkanocnych.trup pisze:"Wypuść ich Adamu Bodnaru. No weź! Ja ich potem ułaskawię. Jak już wyjdą."
Mam nadzieję, że Bodnar się nie złapie na tę chujową pułapkę.
Inna sprawa, że symbolicznie lepiej dla pisu żeby siedzieli. Będzie kim grać.
Chyba, że idą na maksa. Powtórzenie wyborów bo budżet głosowany bez mariusza i maćka nie będą ważne.
Taka taktyka.?

Karta uwalenia budżetu jest na stole jedynie w wyobraźni części polityków i zwolenników PiS.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Żarty żartami, ale już ktoś policzył długopisem ilu ich tam było? Zliczając mordę po mordzie na ekranie wyszło mi 27670 - 4 zamarznięcia/ zasłabnięcia = 27666. Sprawa o tyle dynamiczna, bo jak czaskowski już przestał blokować autobusy, to elektorat słabowity.
Ps. Lecę na pochód. Basia na jakąś niedopitą wyglądała. Mariuszek nadrabia kalorie, trzeba skorzystać z okazji, z wolnej chaty. Za flaszeczkę powinno się udać.
Ps. Lecę na pochód. Basia na jakąś niedopitą wyglądała. Mariuszek nadrabia kalorie, trzeba skorzystać z okazji, z wolnej chaty. Za flaszeczkę powinno się udać.
lys på slutten av lys
- trup
Ooo.... ileż to razy pisaliśmy a inni mówili, że "niemożliwe. tego nie zrobią. nie ma takiej możliwości". Wychodził PiS i robił. Wychodził Duda i robił. Wychodził Macierewicz i robił.
Nie chodzi już nawet o realność tego fikumyku. Chodzi o ich intencje.
Jarosławowi czas ucieka a okazało się, z e dziełem jego życia nie będzie wielki pomnik dobroczyńcy i zbawcy ojczyzny, tylko gigantyczna kupa gnoju ustrojowego i toksycznych emocji w narodzie.
On może miec takie nadzieje, ze tak rozbuja ludzi, że siłoM wezmoM i odzyskajoM władze.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ozob
- zahartowany metalizator
Widzę, że światłym umysłom tego forume umknął jeden fakt. Polska przez Tuska jest w chwili obecnej w takim rozkładzie (skoro można przeprowadzić taka akcje z autobusem, to nikt z rządzących nie jest bezpieczny, bo to działa w dwie strony), że dobrze, iż ruskie dalej są skupieni na Ukrainie.
Wraca stare.
Wraca stare.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Sybir
No, tak, od prawie dwóch dekad (a może i dłużej?) - ale miło, że się obudziłeś. Bartosz Sienkiewicz to zdiagnozował przed laty, ale zapewne w związku z dosadnym stwierdzeniem faktu został odsądzony od czci i wiary.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- hcpig
Chodzi mi o to, że konsekwencją ich nieobecności nie jest nieważność głosowania, to normalne że Sejm zazwyczaj nie obraduje w pełnym składzie a przyczyna nieobecności ma charakter wtórny. To rozważania teoretyczne zresztą bo mandaty tych osób wygasły po wydaniu prawomocnego wyroku i jest niezrozumiałym błąd Hołowni, który wpuścił te osoby na głosowanie.
Yare Yare Daze
-
- weteran forumowych bitew
ozob pisze: ↑11-01-2024, 18:41Widzę, że światłym umysłom tego forume umknął jeden fakt. Polska przez Tuska jest w chwili obecnej w takim rozkładzie (skoro można przeprowadzić taka akcje z autobusem, to nikt z rządzących nie jest bezpieczny, bo to działa w dwie strony), że dobrze, iż ruskie dalej są skupieni na Ukrainie.
Wraca stare.
Ten Tusk jest teraz tobą w pokoju? A zapomniałem on mieszka rent free w waszych głowach

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
no ja bym się zastanawiał czy to aby nie majk od jarozbawa ten chód wolności podchwycił. Gangusy z compton mają swój crip walk, pisowcy mają duck walk .
Oczywiście w akompaniamencie Zenka , narodowego trubadura!
-
- rasowy masterfulowicz
Ahahahahhahahahahahahaha, O ja jebie.ozob pisze: ↑11-01-2024, 18:41Widzę, że światłym umysłom tego forume umknął jeden fakt. Polska przez Tuska jest w chwili obecnej w takim rozkładzie (skoro można przeprowadzić taka akcje z autobusem, to nikt z rządzących nie jest bezpieczny, bo to działa w dwie strony), że dobrze, iż ruskie dalej są skupieni na Ukrainie.
Ty nie możesz być tak samo głupi jak Ążej, prawda?
akcja z autobusem, całe dwie minuty wyjazdu błazna.
Chyba, że jednak to nie Twoja głupota, tylko zamierzone działanie polegające na przeklejaniu bredni?
- Sybir
W dodatku bredni wyjaśnionych już wczoraj.

- ozob
Czyli uważasz, że przytrzymanie kolumny prezydenckiej rzekomo zepsutym autobusem, to norma i nic się nie dzieje? Albo że to był przypadek? Kurwa Pelson, nie możesz być aż tak glupi. XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- trup
Ty mniej Toma Clancy'ego czytaj. Ty więcej mózgownica ruszaj.
- Sybir

- Nerwowy
Zaskoczę cię, on jest jeszcze głupszyPelson pisze: ↑11-01-2024, 19:04Ahahahahhahahahahahahaha, O ja jebie.ozob pisze: ↑11-01-2024, 18:41Widzę, że światłym umysłom tego forume umknął jeden fakt. Polska przez Tuska jest w chwili obecnej w takim rozkładzie (skoro można przeprowadzić taka akcje z autobusem, to nikt z rządzących nie jest bezpieczny, bo to działa w dwie strony), że dobrze, iż ruskie dalej są skupieni na Ukrainie.
Ty nie możesz być tak samo głupi jak Ążej, prawda?
akcja z autobusem, całe dwie minuty wyjazdu błazna.
Chyba, że jednak to nie Twoja głupota, tylko zamierzone działanie polegające na przeklejaniu bredni?

Bo jakim skończonym debilem trzeba być żeby wrzucać wypowiedzi Bosaka który przez dwa dni nic nie robił tylko próbował udowodnić że ułaskawienie wydane przez Dudę jest w mocy czemu sam prezydent właśnie zaprzeczył rozpoczynając procedurę ponownie? Kompromitacja cwela

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Ascetic
-
Przecież on nie czyta, to jest bot internetowy podający dalej - tzw. model linkujacy.
- ozob
Cwel to cię zrobił. Dlatego jesteś tam gdzie jesteś. (:
- trup
Rady społeczne przy Szpitalach Wojskowych ponoć są płatne. Przy szpitalach cywilnych nie.
Nie wiem czemu. Wiem czemu zasiadało w tych płatnych mnóstwo społeczników....

Nie wiem czemu. Wiem czemu zasiadało w tych płatnych mnóstwo społeczników....
- ozob
Przez lata było pierdolnie lewaków na tym forum, jak to inni użytkownicy są zapatrzeni w PiS. Doszło do zmiany władzy i wyszło, że lawactwo wcale nie mniej jest zapatrzone w PO. KOMEDIA. XD