Dostaniesz D i za 5-8 lat pójdziesz na wojnę.mocny2_3 pisze: ↑11-01-2024, 10:04Ja mam nieuregulowany stosunek.I słabo jakbym teraz miał biegać po poligonie, szkoda mi na to czasu.Mam A, potem była szkoła i jakoś mnie ominęło.A teraz cukrzyk, nie do końca uregulowany i sam jestem ciekaw jakby na to kurwy spojrzały.
Polska będzie brała udział w działaniach wojennych jak ja będe już te niecałe 2m pod ziemią
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Najzupełniej poważnie pytanie. Sarkazm?vicotnick pisze: ↑11-01-2024, 11:03Dostaniesz D i za 5-8 lat pójdziesz na wojnę.mocny2_3 pisze: ↑11-01-2024, 10:04Ja mam nieuregulowany stosunek.I słabo jakbym teraz miał biegać po poligonie, szkoda mi na to czasu.Mam A, potem była szkoła i jakoś mnie ominęło.A teraz cukrzyk, nie do końca uregulowany i sam jestem ciekaw jakby na to kurwy spojrzały.
Polska będzie brała udział w działaniach wojennych jak ja będe już te niecałe 2m pod ziemią
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Wyciąg z Onetu i Interii, ciągle o tym pierdzą, a to jakiś emerytowany niemiecki generał, a to były agent CIA, tak wieszczą. Niby najpierw kraje bałtyckie, a później, kto to może wiedzieć.
- Ascetic
Tak, to wszystko przeczytałem. Nie lubię ankiet, kojarzą mi się z jednym takim (nie napiszę jakim, bo wiadomo co) a jestem ciekawy o prywatną twoją opinię. Nie wie nikt, fakt. Może masz jakieś swoje w tym zakresie przemyślenia? Jak tylko hehe, też zawsze coś.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Jeśli w USA wygra trampek, może zacząć pajacować w kwestii NATO, a wtedy mamy pozamiatane. Chyba,że Europa się obudzi i zacznie konkretnie dozbrajać. Putinowi może zamarzyć się powrót do stanu sprzed naszej akcesji. Generalnie nerwowe czasy nastały.
- Ascetic
Generuje zbitki, jak te tytuły artykułów skompilowane przez AI. Dojdziemy do momentu, że wystarczy, że będzie odpowiednio zachowany szyk zdania, w środku, będą nonsensy, a że wyszło z konkretnego, bańkowego źródła, to jemu podobni będą klaskać uszami.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-01-2024, 10:46Wychodzi na to, ze Wlochy zostaly zalane imigrantami, bo nie mialy solidnych chrzescijanskich fundamentow, ja pierdole;-) ze ktos jest w stanie to napisac w ogole na serio z wielka pewnoscia siebie, to jest zadziwiajace.
Poro
- Ascetic
Trudno się nie zgodzić. Wystarczy spojrzeć na nasze malutkie w skali, poletko.
Poro
- ozob
- zahartowany metalizator
Jestem niewierzący. Pisze jak jest. Ogólnie rzecz biorąc, w Europie Wschodniej chrześcijaństwo ma się lepiej niż w sekularyzowanych Włoszech czy innych krajach Europy Zachodniej. I nie mówię tu o szarych obywatelach, tylko o tych co rządzą, bo to oni mają wpływ na politykę migracyjna państwa. Nie bagatelizuje jednakże roli społeczeństwa. To co stało się we Francji, islamskie zaśpiewy w kościele katolickim, w Europie Wschodniej nie miałby miejsca, bo ludzie po prostu by na to nie pozwolili. Dla lewaków oczywiście jest ok, ale umyka im, że w ten sposób zatracają swój kod kulturowy.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- weteran forumowych bitew
Co ty mi tam będziesz pierdolił, że jesteś niewierzący - jebie od ciebie katolicka zgnilizna umysłową na kilometry.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Ascetic
Tej siły nie powstrzymacie!

Trup, można już się cisnąć, czy, to znów spowoduje, że wyborcy się odwrócą? Myślałem, że realizacja: 60 tys. odpisu/ składka ZUS dla przedsiębiorców jak miniratka dla Państwa, załatwi sprawę, a nie ciągnięcie z babci co się wybrała na spacer po Warszawie, z postojem przy koksownikach xD
ps. widzę, że typ nieprzygotowany. W garniaku, to się za bardzo nie poszarpie. Fanatyk w golfie, też jakiś taki wąski.

Trup, można już się cisnąć, czy, to znów spowoduje, że wyborcy się odwrócą? Myślałem, że realizacja: 60 tys. odpisu/ składka ZUS dla przedsiębiorców jak miniratka dla Państwa, załatwi sprawę, a nie ciągnięcie z babci co się wybrała na spacer po Warszawie, z postojem przy koksownikach xD
ps. widzę, że typ nieprzygotowany. W garniaku, to się za bardzo nie poszarpie. Fanatyk w golfie, też jakiś taki wąski.
Poro
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Tymczasem w TV Zarublika:

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- weteran forumowych bitew
W tym autobusie tylko smród starych ludzi i moczu!
Seein' me is def not repeated or done twice
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wystarczy dodac na koncu komentarza ,,lewaki nie rozumieja", by nabral sensu.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
Doszły mnie słuchy w robocie, że JP Morgan juz oficjalnie podało jakaś prognozę, ze Biden się wycofa z "powodów zdrowotnych". Potem uslyszałem plote, że jako kandydat ma być Michelle Obama. Ja obstawiam Newsoma (co by było tragiczne, gorszego kandydata nie mogliby wystawic po tym co zrobił z Califonia). Obamowa to byłby dobry strzał jeśli chodzi o popularność i chyba jedyna szansa na uwalenie Trumpa
KVLT lizania CZASZKI
-
- rasowy masterfulowicz
lepiej żeby sie nic z tymi wyborami nie odjebało dzisiaj bo będzie grubo
- Ascetic
Z tego co pokazali, ci co na początku gadali, to jest cacy. <Choćby wypowiedź szafa PKW>
Przy jednej sprawie prychnąłem. Jakiś cebulak w UK, złożył, protest, i o tym chwilę gadali

Poro
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Czy jedyna to bym się kłócił. To co nakręca popularność Trumpa ma drugą stronę, czyli potencjał mobilizujący jego przeciwników. Jest albo kochany albo nienawidzony nic poza tym. Każdy kontrkandydat dostaje bonus w postaci "nie podoba mi się ten gość, ale zagłosuje żeby uwalić Trumpa". Tak to zadziałało w ostatnich wyborach w Polsce. Rekordowa frekwencja się wzięła z postawy nie lubię Tuska, ale Kaczyńskiego nie lubię jeszcze bardziej. Tak samo przecież koalicja Przerośnięty Ministrant/Tygrysek nie ma takiego rzeczywistego poparcia. Dużo ich głosów do głosy "olaboga będą pod progiem i znowu będzie rządził PiS". Natomiast przy dobrym rozegraniu faktycznie obiecująca kandydatka, swingujące stany raczej przeciągnie na swoją stronę.Pan_Kimono pisze: ↑11-01-2024, 11:39Doszły mnie słuchy w robocie, że JP Morgan juz oficjalnie podało jakaś prognozę, ze Biden się wycofa z "powodów zdrowotnych". Potem uslyszałem plote, że jako kandydat ma być Michelle Obama. Ja obstawiam Newsoma (co by było tragiczne, gorszego kandydata nie mogliby wystawic po tym co zrobił z Califonia). Obamowa to byłby dobry strzał jeśli chodzi o popularność i chyba jedyna szansa na uwalenie Trumpa
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Ładna metaforyczna analiza polskiej polityki. A co z lewicą? Taki margines, że nie warto nawet się do tego odnosić?Hatefire pisze: ↑11-01-2024, 12:02Rekordowa frekwencja się wzięła z postawy nie lubię Tuska, ale Kaczyńskiego nie lubię jeszcze bardziej. Tak samo przecież koalicja Przerośnięty Ministrant/Tygrysek nie ma takiego rzeczywistego poparcia. Dużo ich głosów do głosy "olaboga będą pod progiem i znowu będzie rządził PiS". Natomiast przy dobrym rozegraniu faktycznie obiecująca kandydatka, swingujące stany raczej przeciągnie na swoją stronę.Pan_Kimono pisze: ↑11-01-2024, 11:39Doszły mnie słuchy w robocie, że JP Morgan juz oficjalnie podało jakaś prognozę, ze Biden się wycofa z "powodów zdrowotnych". Potem uslyszałem plote, że jako kandydat ma być Michelle Obama. Ja obstawiam Newsoma (co by było tragiczne, gorszego kandydata nie mogliby wystawic po tym co zrobił z Califonia). Obamowa to byłby dobry strzał jeśli chodzi o popularność i chyba jedyna szansa na uwalenie Trumpa
A właście, we wczorajszym sondażu, 3 miesiące po wyborach, TD jak nie miała poparcia, tak nie ma dalej xD

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/nowy-so ... na/v5dpm1w
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
No wlasnie tu widze najwiekszy blad demokratow. Zrobili z niego meczennika i taki jest odbior w USA. On niestety ma rzeczywista przewage, ludzie, ktorych znam a którzy głosowali na bidena, teraz glosuja na pomaranczowego. Swoja droga polityka imigracyjna Bidena to dramat i czerwony dywan do bialego domu dla Trumpa.Hatefire pisze: ↑11-01-2024, 12:02Czy jedyna to bym się kłócił. To co nakręca popularność Trumpa ma drugą stronę, czyli potencjał mobilizujący jego przeciwników.Pan_Kimono pisze: ↑11-01-2024, 11:39Doszły mnie słuchy w robocie, że JP Morgan juz oficjalnie podało jakaś prognozę, ze Biden się wycofa z "powodów zdrowotnych". Potem uslyszałem plote, że jako kandydat ma być Michelle Obama. Ja obstawiam Newsoma (co by było tragiczne, gorszego kandydata nie mogliby wystawic po tym co zrobił z Califonia). Obamowa to byłby dobry strzał jeśli chodzi o popularność i chyba jedyna szansa na uwalenie Trumpa
KVLT lizania CZASZKI
- ozob
- zahartowany metalizator
Miało nie być barierek. XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.