POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: POlitykowanie
Mariusz pierdzi w Radomiu, wonsik pająka w Ostrołęce. Pisowskie homo-catolikusy możecie chłopakom wpłacać na paste, mydło i różańce bo żony płaczą u hujeckiej, że już woda zimna z kranu leci 

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- rasowy masterfulowicz
- ozob
- zahartowany metalizator
Za PiS rzekomo była Białoruś.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jakie jest Twoje zdanie, myślisz, że Polska będzie brać udział w działaniach wojenny? Dlaczego będzie to w okresie 5 lat, a może 8 lat?
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Ja mam nieuregulowany stosunek.I słabo jakbym teraz miał biegać po poligonie, szkoda mi na to czasu.Mam A, potem była szkoła i jakoś mnie ominęło.A teraz cukrzyk, nie do końca uregulowany i sam jestem ciekaw jakby na to kurwy spojrzały.
Polska będzie brała udział w działaniach wojennych jak ja będe już te niecałe 2m pod ziemią
Polska będzie brała udział w działaniach wojennych jak ja będe już te niecałe 2m pod ziemią
-
jak powszechnie wiadomo, najskuteczniejsza bronią na homo-catolikusa jest lewacki autobus.
- ozob
- zahartowany metalizator
Tylko dzięki chrześcijańskim fundamentom, które są ciągle żywe w społeczeństwie Polska nie została zalana hordą muzułmanów ku uciesze lewackiej części społeczeństwa. Oczywiście za Tuska może się to zmienić.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Ja pierdole nie było na tej ziemi Piastów bardziej zenujacego badziewia jak PiS i ich zwolennicy a dzisiaj jeszcze dodatkowe procenty do śmieszności za marsz milionerów 

-
Ale dobrze ozobku, że przestajesz już udawać metalowca i zaczynasz coraz bardziej katoliczyc 

-
- rasowy masterfulowicz
Jak obstawiacie? Ilu dziadów przyjedzie bronić pensji perreiry i adamczyka (celowo z małej)?
KVLT lizania CZASZKI
-
- rasowy masterfulowicz
Zależy kto będzie liczył.
Wg po - 10k wg pis >100k
Wg po - 10k wg pis >100k
-
Myślę że będzie cała katolicka polska 

-
- rasowy masterfulowicz
-
Ozob już na frytkownicy leci bronić pisowskich milionerów.
-
- rasowy masterfulowicz
Czy ja wiem? Dla mnie PiS to kolejne wcielenie takiego archetypu naszych najgorszych stereotypowych cech, kiedyś szlachta i magnateria w XVI-XVII, sanacyjne dziadostwo itp. Nawet ten totalny dysonans pomiedzy tym co mowia a co robia jest identyczny. I zostawione samemu sobie doprowadzi do tego samego. To samo mentalne zacofanie, głupota, prywata i krótkowzroczność. Teraźniejsza inkarnacja jest podlana discopolo i oazowymi piosenkami, a nad nimi wisi dyskotekowa kula z wiejskiej remizy

KVLT lizania CZASZKI
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wychodzi na to, ze Wlochy zostaly zalane imigrantami, bo nie mialy solidnych chrzescijanskich fundamentow, ja pierdole;-) ze ktos jest w stanie to napisac w ogole na serio z wielka pewnoscia siebie, to jest zadziwiajace.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Jest to bardzo trafna diagnoza!Pan_Kimono pisze: ↑11-01-2024, 10:46Czy ja wiem? Dla mnie PiS to kolejne wcielenie takiego archetypu naszych najgorszych stereotypowych cech, kiedyś szlachta i magnateria w XVI-XVII, sanacyjne dziadostwo itp. Nawet ten totalny dysonans pomiedzy tym co mowia a co robia jest identyczny. I zostawione samemu sobie doprowadzi do tego samego. To samo mentalne zacofanie, głupota, prywata i krótkowzroczność. Teraźniejsza inkarnacja jest podlana discopolo i oazowymi piosenkami, a nad nimi wisi dyskotekowa kula z wiejskiej remizy. W sam raz na te czasy:D
- Ascetic
Dobre. Nie chcę nic mówić, troszku napindala śniegiem, jakieś futra z molami powinni przyodziać ;-0 Zastanawiam się, jak dojadą pod tą Ostrołękę, pod pierdel xD Wiem gdzie on jest, i za huja nie da się tam na lajcie dojechać

Poro
- Ascetic
mocny2_3 pisze: ↑11-01-2024, 10:04Ja mam nieuregulowany stosunek.I słabo jakbym teraz miał biegać po poligonie, szkoda mi na to czasu.Mam A, potem była szkoła i jakoś mnie ominęło.A teraz cukrzyk, nie do końca uregulowany i sam jestem ciekaw jakby na to kurwy spojrzały.
Załatwiaj, jak masz czas. Ja bym tam poukładał papiery. Na zaśkę.
Czyli co, nie będziemy włączeni do działań wojennych?
........................................
Dodałbym, że pisowcy, elegancko realizują kacapską politykę dezorganizacji. Tak jak forumowe trolle. Też z pisu i konfpedrylni.
Poro