miałem chwilę słabości

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
w końcu mądre stwierdzenie.WaszJudasz pisze: ↑31-12-2023, 16:27Zmuszanie kogokolwiek do udziału w wojnie powinno być powszechnie uznawane za zbrodnię wojenną.
Fejki to na profilu panasiuka a fajki to w żabce. Nie ma żadnych dowodów na to że mieszkańcy LRL czy DRL byli prześladowani w Ukrainie za to wszyscy trafili na front i gniją już pod Bachmutem.WaszJudasz pisze: ↑31-12-2023, 16:37No, tych to zajebiście FR uratowała przed ukraińskimi oprawcami...
Partia Władimira Putina Jedna Rosja intensyfikuje rekrutację do własnej prywatnej armii zwanej "Espanyola" - podaje ukraiński wywiad wojskowy (HUR). Wstępują do niej piłkarscy chuligani, radykałowie i zwykli Rosjanie, skuszeni dobrymi zarobkami.
Tak, wiemy. Ukraińcy powinni się bezwarunkowo poddać a później wspólnie zaatakować Polskę. Taki reportaż można napisać i po drugiej stronie frontu ale liczy się kontekst i ton w jakim zostanie on użyty.mistrzsardu pisze: ↑09-01-2024, 18:51Coraz mniejsze zainteresowanie wojną sprawia, że przebijają się dobre teksy a nie tylko propaganda.
https://wiadomosci.wp.pl/ludzie-sie-kon ... 556255232a
Też mi nius. Mam lepszy, Polacy postawili krzyżyk na takie ruskie trolle jak ty.
Znowu szury miały rację? To po pandemii, szczepionkach, przebiegu wojny, upadku Rosji będzie jakieś 5:0. (:
To oczywiste.
Skąd to info?
Russian generals: Surovikin, Alekseev and Popov officially dismissed and retired from the Russian Armed Forces.
Surovikin () - former
AeroSpace Forces CG
Alekseev () - Deputy
GRU CG
Popov ()- 58 Combined Arms Army CG
![]()