III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: III Wojna Światowa
No ba.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- rasowy masterfulowicz
Fajnie, że do tego w końcu sam doszedłeś i umiesz wreszcie wytłumaczyć swoje wcześniejsze reakcje.
Skoro tak twierdzisz to lecimy, pokaż tę "rzekomość" wygrywającej Ukrainy.
Tak przekrojowo, od początku konfliktu do teraz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Że też Ci czasu nie szkoda. Już to kiedyś przerabialiście, wyłożyłeś czarno na białym gdzie nie miał racji, w wielu punktach, jak zwykle udał że to nie o to chodziło, po czym zaczął od nowa.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- ozob
XDPerson pisze:Teraz przepierdoli to wszystko plus gratis parę rzeczy jeszcze z kretesem, kładąc kres czemuś co się zwie federacją kloaczną. i dalej podtrzymuję- kacapia się zawali, tylko USA rozgrywa to tak, by kloakę ten upadek miał boleć.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- rasowy masterfulowicz
No ale wodzu, miałeś byś merytoryczny, gdzie te Twoje słynne analizy?
Bo popatrz, chciałeś mi dojebać tym cytatem, a tu proszę, powolutku Armenia odpływa Władkowi w siną dal, szeroko w objęcia Francji. Kazachstan jakby też woli puchatka.
Sprawdź, przeczytaj, i uwaga- teraz będzie boleśnie, ale liczę, że podołasz- pomyśl.
A teraz, skoro już nacieszyłeś się też umiejętnością przerabiania mojego nicka, co notabene bawiło bardzo w okolicach trzeciej klasy podstawówki - wracamy do meritum. Oczy na Ozoba!
Bo popatrz, chciałeś mi dojebać tym cytatem, a tu proszę, powolutku Armenia odpływa Władkowi w siną dal, szeroko w objęcia Francji. Kazachstan jakby też woli puchatka.
Sprawdź, przeczytaj, i uwaga- teraz będzie boleśnie, ale liczę, że podołasz- pomyśl.
A teraz, skoro już nacieszyłeś się też umiejętnością przerabiania mojego nicka, co notabene bawiło bardzo w okolicach trzeciej klasy podstawówki - wracamy do meritum. Oczy na Ozoba!
- ozob
Już za tydzień, już za dwa, już za chwilę się zawala. Eee, kurwa, to już niemal dwa lata. (:
-
- rasowy masterfulowicz
Już za tydzień, już za dwa, już za chwilę kloaka wygra. Eee, kurwa, to już dwa lata, druga armia świata, co w latajacych czołgach kosmos odkrywa.
Argumentum ad Ozobum.
Borze iglasty, jaki Ty jesteś pocieszny, gdy próbujesz się w jakikolwiek sposób odwinąć w obronie własnych "tez". Czy tu czy w innych tematach- bez znaczenia, schemat jest ten sam.
Mam taką rzadką teorię z samego wnętrza dupy takiego przegrywa jak ja, że w pod- i zwłaszcza- gimbazie cała klasa toczyła z Ciebie bekę i jako reakcję obronną nadmuchałeś sobie ten balonik narcyzmu i przekonania o własnej zajebistości. Problem pojawia się niestety (dla Ciebie), gdy swoje "mundrości" konfrontujesz ze światem zewnętrznym, tu na forum podobnych mi przegrywów w średnim wieku. Wtedy następuje deja vu ze szkolbazy [tu wstaw odgłos przewijania wstecz taśmy magnetofonowej] i wracasz jak w Monopoly- na pole startowe.
Tu masz trochę lektury o tej Armenii, by nie było, że tylko wycieczki ad personam.
https://www.politico.eu/article/france- ... -zangezur/
https://asbarez.com/armenia-and-france- ... agreement/
Argumentum ad Ozobum.
Borze iglasty, jaki Ty jesteś pocieszny, gdy próbujesz się w jakikolwiek sposób odwinąć w obronie własnych "tez". Czy tu czy w innych tematach- bez znaczenia, schemat jest ten sam.
Mam taką rzadką teorię z samego wnętrza dupy takiego przegrywa jak ja, że w pod- i zwłaszcza- gimbazie cała klasa toczyła z Ciebie bekę i jako reakcję obronną nadmuchałeś sobie ten balonik narcyzmu i przekonania o własnej zajebistości. Problem pojawia się niestety (dla Ciebie), gdy swoje "mundrości" konfrontujesz ze światem zewnętrznym, tu na forum podobnych mi przegrywów w średnim wieku. Wtedy następuje deja vu ze szkolbazy [tu wstaw odgłos przewijania wstecz taśmy magnetofonowej] i wracasz jak w Monopoly- na pole startowe.
Tu masz trochę lektury o tej Armenii, by nie było, że tylko wycieczki ad personam.
https://www.politico.eu/article/france- ... -zangezur/
https://asbarez.com/armenia-and-france- ... agreement/
- ozob
Moje tezy, co do ruskich, że się nie zezwala oraz co do Ukrainy, że walczy dzielnie dzięki pomocy i sercu, ale stoi na straconej pozycji, się sprawdziły, więc nie bardzo widzę sens ich bronić. Zresztą sposób jaki ten temat przygasł w ostatnich kilku miesiącach mówi wszystko o tym jak ruskie się walą a Ukrainą wygrywa. Ewidentnie przedawkowales Wolskiego. (:
-
- mistrz forumowej ceremonii
Może mi to ktoś przetłumaczyć? Jester?
- hcpig
Ale co? Czy wywody użytkownika, który do dziś twierdzi że Bartosiak przewidział wszystko?
Yare Yare Daze
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Płyta - sklejak. Pomysły od sasa do lasa. The best of tego co Waglewscy pewnie lubią. Ten kawałek dla mnie akurat udany, coś jak późne BB, z okresu IAgainstI. Udany też podwójnie, tekst i sam tytuł nawiązuje do tematu tego topica.
lys på slutten av lys
- ozob
Ochotnicy się kończą, mięso się kończy, oznaką wygrywających.
-
- rasowy masterfulowicz
Łehehehehehehehehe
Twoje zwycięskie imperium ca wrzesień 2022.
[media]https://nypost.com/2022/09/28/russia-tr ... g-to-flee/[/media]
Litości, weź skończ bo się na każdym kroku ośmieszasz w doborze argumentów.
-
- rasowy masterfulowicz
O chuju złoty to jest dopiero pocisk.ozob pisze: ↑31-12-2023, 01:48Moje tezy, co do ruskich, że się nie zezwala oraz co do Ukrainy, że walczy dzielnie dzięki pomocy i sercu, ale stoi na straconej pozycji, się sprawdziły, więc nie bardzo widzę sens ich bronić. Zresztą sposób jaki ten temat przygasł w ostatnich kilku miesiącach mówi wszystko o tym jak ruskie się walą a Ukrainą wygrywa. Ewidentnie przedawkowales Wolskiego. (:
O sytuacji na polu bitwy świadczy zmniejszona liczba postów na forum internetowym.
Poparte tweetem Panasiuka, największej polskiej onucy, nie tylko w internecie ale i na żywca.
Weź napisz coś jeszcze o tej zwycięskiej armii kloacznej, maszerującej od jednego sukcesu do drugiego. Ona jest teraz razem z Tobą w jednym pokoju?
- ozob
Bartwa, tyle lat na karku, staż na forume, a ty się przypierdalasz o literówki jak smark, który nie ma żadnych argumentów w dyskusji. XD
-
Bardzo dobrze. Wszystkich miotłą gonić z powrotem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ozob
Podobno mają ogromne starty w ludziach i teraz łapią dosłownie wszystkich, którzy się nadają.
-
Myślisz, że jakoś w 2024 zakończy się to tak jak przewidywaliśmy?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- WaszJudasz
Zmuszanie kogokolwiek do udziału w wojnie powinno być powszechnie uznawane za zbrodnię wojenną.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.