ANIMA DAMNATA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Na "AJTtBUaTRoT" (debiucie) kopią dupę niesamowicie solidnie, bo przypuszczam, że o muzykę głównie ci chodzi? Teksty - Szatan, Śmierć i defekacja w usta chrześcijańskich pizd. Wywiady konkretne. "Image" oryginalny. Polecam. Dla mnie debiut można spokojnie postawić obok "Altars Of Madness" (który swoją drogąpoznałem później niż "Agonizin..." hehehe), ale to w sumie kompletnie inne granie hiehiehie.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
-
Bekloppto_Beknakkto
- starszy świeżak
- longinus696
- zahartowany metalizator
Generalnie to Beherit, Blasphemy są tu dobrymi drogowskazami, aczkolwiek goście inkorporują do swojej muzyki masę innych wpływów.
Jeśli uważasz, że są nienormalni to jest to jak najbardziej komplement zarówno dla nich, jak i dla ich fanów. Bo przecież normalni ludzie to zazwyczaj nudni debile.
Moim zdaniem zespół zajebisty ze wszech miar i dobry materiał na kult (w przyszłości).
Jeśli uważasz, że są nienormalni to jest to jak najbardziej komplement zarówno dla nich, jak i dla ich fanów. Bo przecież normalni ludzie to zazwyczaj nudni debile.
Moim zdaniem zespół zajebisty ze wszech miar i dobry materiał na kult (w przyszłości).
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Max_Disgruntled
- w mackach Zła
-
pr0metheus
nie wiem czy bylo cos o nowym MCD animy,bo jesli nie to warto odswiezyc temat. slucham tormenting... pare dni i wydaje mi sie ze jest ok,ale prawdziwy sprawdzian to bedzie duza plyta.mimo wszystko slychac ze potencjal nie rozszedl sie na drobne po zmianach i to mnie cieszy.jak ktos slyszal to moze sie wypowie
- Duban
- weteran forumowych bitew
- Impious
- zaczyna szaleć
Fajnych masz kumpli... Po co rozjebywać pokój?Wysłane przez Max_Disgruntled
Anima Damnata to zespół zupełnie uciekający przed wszelkimi porównaniami, bo zapuściłem ich gościowi, który słucha jedynie nowoczesnego hc, math-core'a oraz zakręconego grindu i mało nie rozjebał pokoju jak usłyszał kawałek "Antichristian Nuclear Shitlust"![]()
- Einherjer
- zaczyna szaleć
Mam "agonizing..." i oprocz dlugiego tytulu plyty i ksyw muzykow nie ma na tej plycie nic ciekawego.
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
bo...:Wysłane przez ImpiousFajnych masz kumpli... Po co rozjebywać pokój?Wysłane przez Max_Disgruntled
Anima Damnata to zespół zupełnie uciekający przed wszelkimi porównaniami, bo zapuściłem ich gościowi, który słucha jedynie nowoczesnego hc, math-core'a oraz zakręconego grindu i mało nie rozjebał pokoju jak usłyszał kawałek "Antichristian Nuclear Shitlust"![]()
life is war, nana nanana
Może jej jeszcze nie przesłuchałeś?Wysłane przez Einherjer
Mam "agonizing..." i oprocz dlugiego tytulu plyty i ksyw muzykow nie ma na tej plycie nic ciekawego.
-
Woody
- starszy świeżak
- Duban
- weteran forumowych bitew
- longinus696
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Woody[/i]
Ja nie muszę przepadać za ich zdjęciami, otoczką etc. Chcą to niech promują taką a nie inną postawe-ich wybór. Dla mnie najważniejsza jest muza [/quote]
Nie kumam takiego podejścia.
Dla mnie ich muza jest nierozerwalnie związana z tym jak się prezentują wizualnie i jakie poglądy głoszą.
Ja nie muszę przepadać za ich zdjęciami, otoczką etc. Chcą to niech promują taką a nie inną postawe-ich wybór. Dla mnie najważniejsza jest muza [/quote]
Nie kumam takiego podejścia.
Dla mnie ich muza jest nierozerwalnie związana z tym jak się prezentują wizualnie i jakie poglądy głoszą.