DRAWN AND QUARTERED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DRAWN AND QUARTERED
Zrozumiałem. Żartuję sobie tylko, bo ja mam zupełnie inny punkt widzenia z racji tego, że poznałem te materiały w innym czasie niż ty. Napisałbym pytanie czy słyszałeś demosy Vader, tym bardziej, że na De Profundis są jeszcze kawałki z tego okresu, ale jestem w stanie zrozumieć twój stosunek do debiutów obu wspomnianych kapel.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
To jedna sprawa, a druga , że jedni wolą chleb, a inni dajmy na to córkę piekarza. Chodzi mi tylko o barwę wokalu konkretnie, bo w obu przypadkach to decydujący aspekt jak chodzi o styl obu kapel, nie umniejszam tym albumom w żaden sposób ich jakości, czy wpływu jakie miały na późniejsze dyskografie obu ww zespołów
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
u Karola widziałem
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist