Prawda. Nie wiem o czym mowisz, bo mnie bawila beka z niego, wklejalem mu z upodobaniem piosenke Kultu "konsument" i Marian w koncu zlikwidowal konto hehe. tak czy srak Marian bronil sie sam co mu wyszlo tylko na dobre, bo sie wyrobil w tym nieprzyjaznym srodowisku.hcpig pisze: ↑25-11-2023, 20:39Nieprawda, właśnie to dopiero była święta krowa z tym milionem nieofoliowanych, co miało świadczyć o wielkim wyrobieniu, jak ktoś skrytykował to też był atakowany, pamiętam taki tekst 'Maria nie musi przepraszać za swoją kolekcję'.Triceratops pisze: ↑25-11-2023, 20:11Zreszta z tego co pamietam Maria Konopnicki prawdopodobnie ma wiecej nosnikow niz Adrian i byl tutaj notorycznie jebany za rozbuchany konsumpcjonizm i materializm ale nie mial zadnej tarczy ochronnej i musial radzic sobie sam, co mu zreszta tylko pomoglo, bo jak mawial Freud kazda sytuacja stresowa jest tylko bodzcem do rozwoju.
kolekcjonerska emerytura czyli wesołe jest życie staruszka
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: kolekcjonerska emerytura czyli wesołe jest życie staruszka
woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Tobie się tak wydaje bo stanowiłeś z 1/3 jak nie 1/2 tego antyhoardingowego frontu i faktycznie doprowadziłeś go to obrażenia się na forume, głośna mniejszość pozostaje jednak mniejszością.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wiem, jakos tego nie pamiętam w ten sposob, pamietam za to doskonale jak sie z niego smiano do znudzenia ze ma iles tam plyt a dopiero odkryl Voivod, dzialo sie mniej więcej to co tutaj, byli tacy którzy sie smiali i tacy, ktorzy mowili, ze to chorobliwe, ze nie sposob tego wszystkiego przesluchac itd. Normalne reakcje jak zawsze na jakies skrajne zachowania.
Find your flow
- Żułek
moge je z chęcia przygarnąćTriceratops pisze: ↑25-11-2023, 20:22Tylko piraty sie liczaOryginaly to gora 10% i staram sie ich unikac.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- hcpig
To coś innego, tak samo jak zwalczał inną muzykę na rzecz jakiegoś czwartoligowego NWOBHM a teraz wypowiada się jak ekspert od wszechmuzyki otwarty na wszystko.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zwalczal muzyke? W jaki sposob? A co do hasla ze nie musi przepraszac za swoja kolekcje - uwazasz inaczej?
Find your flow
- hcpig
Było czytać forume w okresie np. 2006 roku, kryzys związany z pierwszym tematem o Prodigy doprowadział nawet do czasowego zamknięcia forume chociaż nie pamiętam, kto tam był głównym mącicielem ale zobacz sobie np. Aphex Twin.
Pytanie z dupy - nie o to chodzi.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-11-2023, 21:08A co do hasla ze nie musi przepraszac za swoja kolekcje - uwazasz inaczej?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie no, odnoszenie się do 2006 to już przesada, w 2005 byłem chyba na pierwszy w życiu koncerciehcpig pisze: ↑25-11-2023, 21:16Było czytać forume w okresie np. 2006 roku, kryzys związany z pierwszym tematem o Prodigy doprowadział nawet do czasowego zamknięcia forume chociaż nie pamiętam, kto tam był głównym mącicielem ale zobacz sobie np. Aphex Twin.
Pytanie z dupy - nie o to chodzi.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-11-2023, 21:08A co do hasla ze nie musi przepraszac za swoja kolekcje - uwazasz inaczej?
Find your flow
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
- TheDude
-
AdrianSmith
- w mackach Zła
jeśli można to poproszę Moderatorów o zamknięcie wątka .
pomimo tego że go założyłem chyba nie mogę go skasować
pomimo tego że go założyłem chyba nie mogę go skasować
- devastator77
- zahartowany metalizator
Przestań się wygłupiać płytowy psychopato,murzyństwo z niecierpliwością czeka tu na każdy twój wpis o kolejnym patologicznym zakupie.Większość i to zdecydowana zaczyna przegląd forum właśnie od tego tematu,czekając na kolejny twój wpis o super zakupie,potem się ślinią,a niektórzy brandzlują.
I już na koniec,zrób wreszcie foty tej swojej patologi,przestań drażnić murzyństwo,oni na nie czekają tu od lat,śnią po nocach o tym,a ty niczym sadysta męczysz ich przeokrutnie,miej beksa litość!
I już na koniec,zrób wreszcie foty tej swojej patologi,przestań drażnić murzyństwo,oni na nie czekają tu od lat,śnią po nocach o tym,a ty niczym sadysta męczysz ich przeokrutnie,miej beksa litość!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77
Ban-analny,ty też przestań się wygłupiać z tymi ostrzeżeniami,ja się tu żegnam,a ty mi nimi dupę zawracasz.
Te ruchanie grubych bab w dupę spowodowało straszne spustoszenie w twoim ban umyśle!
Te ruchanie grubych bab w dupę spowodowało straszne spustoszenie w twoim ban umyśle!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77
Witaj głupi!
Dziś na Travel będzie program o tobie,pokażą twoją melinę,ciebie,matkę i ojca i 12 kotów,będziesz opowiadał skąd u ciebie ta czerwona gęba (wóda+kiełbasa czosnkowa),jak dbać o wąsy i czemu ci ciągle śmierdzi z ryja.Program będzie miał sporą widownię,choć dokumentu w którym Sebcio Wszechcipa dupczy koty na Cat Channel nie przebije.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
krzynka_piwa
- zaczyna szaleć
jakże mi tu pasują słowa Chamberlaina, abym żył w ciekawych czasach
- Believer
- weteran forumowych bitew
Dajcie spokój z tym kasowaniem tematów albo kont, bo życie już pokazało, że dla zawartości forume nie zawsze kończy się to dobrze
-
[V]
Muhrzyn w formie. Tak się kończy słuchanie Aion droga młodzieży.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
tomaszm
Przypierdalanie się do kogoś ,że kocha muzykę i ją kolekcjonuje rzecz ,którą nie ogarniam jeszcze na forum muzycznym. Stać Cię , masz energię ,zapał to kupuj. Tym bardziej z takim zaangażowaniem. Każdy hopel umysłowy chwale.
Znam goscią co ma 6 tys komiksów i trzyma je w foliach. Pracuje dla mnie jest radcą prawnym i ma nieźle najebane szaleństwo. Szanuje.
Znam gościa co ma zestawów lego na prawie 1500 sztuk wartych kurwa nie wiem z 2 mln złotych obecnie -szanuje,
Każda choroba i zarazem fascynacja jest dla mnie bliska.
Adrian Smith nawet jak wydał 1,5 mln na płyty muzyczne to nie jest facet co specjalnie zbiednieje. A dziecci na pewno prawilnie wychował ,bo córka sportowo wspięła się na wyżyny.
Więc te pierdolenia można se wsadzić.......tam wiadomo gdzie.
Kibicuję.
Życie jest ta tyle smutne i krótkie,że ograniczenia przynajmniej dla mnie w materii hobbistycznej nie powinny istnieć.
Dam Wam przykład pierwszy z brzegu. Poseł na sejm Przemysław Witek na dom kładzie 70 tys(tak jest siedemdzistat tysięcy) lampek na dekorację swiatęczną. Ma tak co roku. żeby dzieci uszczęśliwić. Piejemy se wókę pod Jego domem - i mówie: Przemek nie pojebalo Cię trochę? Tomciu nigdy w życiu- mnie to szczęśliwa.
Znam goscią co ma 6 tys komiksów i trzyma je w foliach. Pracuje dla mnie jest radcą prawnym i ma nieźle najebane szaleństwo. Szanuje.
Znam gościa co ma zestawów lego na prawie 1500 sztuk wartych kurwa nie wiem z 2 mln złotych obecnie -szanuje,
Każda choroba i zarazem fascynacja jest dla mnie bliska.
Adrian Smith nawet jak wydał 1,5 mln na płyty muzyczne to nie jest facet co specjalnie zbiednieje. A dziecci na pewno prawilnie wychował ,bo córka sportowo wspięła się na wyżyny.
Więc te pierdolenia można se wsadzić.......tam wiadomo gdzie.
Kibicuję.
Życie jest ta tyle smutne i krótkie,że ograniczenia przynajmniej dla mnie w materii hobbistycznej nie powinny istnieć.
Dam Wam przykład pierwszy z brzegu. Poseł na sejm Przemysław Witek na dom kładzie 70 tys(tak jest siedemdzistat tysięcy) lampek na dekorację swiatęczną. Ma tak co roku. żeby dzieci uszczęśliwić. Piejemy se wókę pod Jego domem - i mówie: Przemek nie pojebalo Cię trochę? Tomciu nigdy w życiu- mnie to szczęśliwa.
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Ja też kibicuje wszystkim którzy kupują płyty, ale nie rozumiem po co od razu pisać że 40plyt kupiłem za tyle i tyle. Każdy kto zna trochę temat to wie ile kosztuje jakaś wersja bathory itd. powodzenia w dalszych łowach bez ujawniania cen;)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Chyba każdy już zdążył się zorientować, że nigdzie się nie wybierasz, tylko żebrzesz o atencję fochami jak nastolatka grożąca że się zabije przez połknięcie całej paczki misiów Haribo, więc nic dziwnego, że Analripper nie traktuje tego poważnie, królowo dramy.devastator77 pisze: ↑26-11-2023, 11:51Ban-analny,ty też przestań się wygłupiać z tymi ostrzeżeniami,ja się tu żegnam,a ty mi nimi dupę zawracasz.
Find your flow