Być może jestem tu jednym z nielicznych, ale nie omieszkam stwierdzić, że ktoś kto gloryfikuje i pochwała nazizm jest skończonym imbecylem z gównem pod czaszką zamiast mózgu. Rzekłem.
Jestem w twojej bandzie + Jebać tych co noszą takie koszulki zgadza się bołnkraszer?
Być może jestem tu jednym z nielicznych, ale nie omieszkam stwierdzić, że ktoś kto gloryfikuje i pochwała nazizm jest skończonym imbecylem z gównem pod czaszką zamiast mózgu. Rzekłem.
Jestem w twojej bandzie + Jebać tych co noszą takie koszulki zgadza się bołnkraszer?
+1000
Plus bardzo śmieszne jest jak banda najebanych browarem imbecyli o IQ 50 uważa się za lepszych od innych ras
Jak próbujesz mnie wkurwić tym, że miałem na pewnym koncercie Black metalowym koszulkę z przekreslonym Chrystusem i totenkampfem z tyłu, to słabo ci idzie, a jebać kogoś po tym jaką koszulkę nosi , to chyba trochę słaba opcja nie?
Bo nie było to przemyślany dobór odzieży na taki koncert i zdałem sobie z tego sprawę dopiero w trakcie gigu. Wbrew pozorom jestem normalnym gościem, który nie ma w domu popiersia malarza i nie noszę swastyki na gaciach
E:
I nie założę jej już raczej na żaden inny koncert, noszę se ją po domu, gdzie nikt nie widzi, a nawet staram się jej nie nosić.
Z nsbm jest jak z hmm nie umiem znaleźć odpowiedniego porównania, ale jak ktoś nie umie docenic/ nie lubi samej Muzyki to się go do tego już nigdy, nie przekona.
Wyjaśniłem, że to było tylko wskazanie jakiegoś tam wspólnego mianownika dla wielu zespołów tego nurtu, a nie próba definiowania tego gatunku pod względem muzycznym
Bo nie było to przemyślany dobór odzieży na taki koncert i zdałem sobie z tego sprawę dopiero w trakcie gigu…[…] I nie założę jej już raczej na żaden inny koncert, noszę se ją po domu, gdzie nikt nie widzi, a nawet staram się jej nie nosić.
Bo ciagle ktoś odkopuje temat tej zjebanej koszulki, a jakiekolwiek racjonalne tłumaczenie tej sytuacji, mówienie, że to nie była żadna manifestacja nie dociera :/
No bardzo ciężko nas przekonać, że totenkopf może być neutralny światopoglądowo. Symbole mają znaczenie. Niejeden został za to skasowany, i słusznie.
czepiasz się... to są pruskie czapy zimowe. Odstraszały nadlatujące ptaki tą czaszką i tyle...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)