Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
jeszcze tu CD ma zajebistą oprawę skórzaną z tłoczeniami i w ogóle jest digibook CD ładnie wydany
ech... rozmarzyłem się
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Jak by dodali do tego zestawu czarne sandały w których chodzi Mark of the Devil to bym kupił i postawił ten zestaw na swojej niemurzyńskiej półce,oczywiście nie dla muzyki bo ta przeciętna i słaba,ale właśnie dla tych black sandałów.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Chujowe ma zdrowie ... No propsy za doświadczenia cmentarne ... Chętnie bym się przyłączył .... Głosów na cmentarzu nigdy nie słyszałem , ale zjawę już tak .
Ciekawy wywiad. Poszperałem w tytułach z wydawnictwa Three Hands Press, o którym wspomniał Marek, i kilka wkrótce zacznę sprawdzać (soulseek to jednak kopalnia materiałów).
Chujowe ma zdrowie ... No propsy za doświadczenia cmentarne ... Chętnie bym się przyłączył .... Głosów na cmentarzu nigdy nie słyszałem , ale zjawę już tak .
Stirlitz na popijawie u Müllera mocno przeholował. Następnego dnia, żeby rozwiać wątpliwości, wchodzi do gabinetu Müllera i pyta:
- Słuchajcie, czy domyśliliście się po wczorajszym, że jestem sowieckim agentem?
- Nie - przyznał Müller.
Stirlitz odetchnął z ulgą.