Wardęgę znam, bo pamiętam jakiś film z przebranym psem, ale o reszcie to pierwsze słyszę, oglądam ten film i nie rozumiem 1/4 słów

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
+1, wiele jestem w stanie zrozumieć ale te patostreamy przekraczaja granice mojego rozumowania, a to ze ktos inteligentny moglby to ogladac to juz w ogole.
Ooooooo....Triceratops pisze: ↑02-10-2023, 07:08Tak, okazalo sie ze wszystkie choroby roznosi twoja stara, a co?
rozumiem, jak ktoś ma nastoletnie dzieci i chce wiedzieć, co one oglądają, niektórzy użytkownicy są w takiej sytuacji,ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-10-2023, 22:24+1, wiele jestem w stanie zrozumieć ale te patostreamy przekraczaja granice mojego rozumowania, a to ze ktos inteligentny moglby to ogladac to juz w ogole.
Ale mylisz fakty, tamci ludzie to nie Ci sami od patostreamów.I ja tego nie oglądam, jedynie śledzę wardęge bo chłop ma dar do niszczenia ludziom ''karier'' i wyciągania brudów na światło dzienne.Sam nie znałem tego typa na S wcześniej, teraz dopiero coś wiem.A Boxdel? znam tylko z tego że przewija mi sie na yt, wchodzisz na yt i to gówno samo sie pojawia, wszedzie pełno tych zjebanych walk fame i jego mordę często widziałem.Reszta mnie jebie, dobrze sie stało bo może to uświadomi w końcu rodziców tych gówniaków jakie ścierwo ich dzieci oglądają w necie i jak niebezpieczne to jestŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-10-2023, 22:24+1, wiele jestem w stanie zrozumieć ale te patostreamy przekraczaja granice mojego rozumowania, a to ze ktos inteligentny moglby to ogladac to juz w ogole.
ogólnie dobrze się stało, że wybiło, może nawet któryś trafi do paki,mocny2_3 pisze: ↑05-10-2023, 10:11Ale mylisz fakty, tamci ludzie to nie Ci sami od patostreamów.I ja tego nie oglądam, jedynie śledzę wardęge bo chłop ma dar do niszczenia ludziom ''karier'' i wyciągania brudów na światło dzienne.Sam nie znałem tego typa na S wcześniej, teraz dopiero coś wiem.A Boxdel? znam tylko z tego że przewija mi sie na yt, wchodzisz na yt i to gówno samo sie pojawia, wszedzie pełno tych zjebanych walk fame i jego mordę często widziałem.Reszta mnie jebie, dobrze sie stało bo może to uświadomi w końcu rodziców tych gówniaków jakie ścierwo ich dzieci oglądają w necie i jak niebezpieczne to jest
ile jest procent takich normalnych domów w Polsce jak opisałeś? 1%? może mniej. w rzeczywistości współczesne dzieciaki 12-15 lat wolą nawet oglądać jak ktoś inny gra na yt czy twichu (tzw. streaming) niż samemu grać na kompieAscetic pisze:Nastoletnie dzieci, z normalnych domów nie oglądają takich gówien. Primo. Zwyczajnie, wiedzą, że czas można zagospodarować w dużo ciekawszy, rozwijający/ pożyteczny sposób. Czytanie, gra na gitarze, spotykanie się ze znajomymi, sport , czy spędzenie czasu z ojcem na koncercie, albo wspólne słuchanie muzyki, oglądanie tego co dla obu stron zabawne-interesujące w danym momencie.Secundo.
Nie dramatyzujmy. Jak się rozejrzę, to moja Córka, nie jest jakimś odosobnionym przypadkiem. Nie mówię, że te patostimerstwo, nie ma gdzie się pożywić bo ma gdzie. Sami twierdzą, że dysponują milionowymi majątkami. Na kimś to zarobili. A taki wczorajszy lajw wardęgi miał 400.000, tak, nikt się nie przesłyszał, 400.000 oglądających w jednym momencie!! Ale i pomimo tego, uważam, że to jednak margines.Rejwan pisze: ↑05-10-2023, 13:02ile jest procent takich normalnych domów w Polsce jak opisałeś? 1%? może mniej. w rzeczywistości współczesne dzieciaki 12-15 lat wolą nawet oglądać jak ktoś inny gra na yt czy twichu (tzw. streaming) niż samemu grać na kompieAscetic pisze:Nastoletnie dzieci, z normalnych domów nie oglądają takich gówien. Primo. Zwyczajnie, wiedzą, że czas można zagospodarować w dużo ciekawszy, rozwijający/ pożyteczny sposób. Czytanie, gra na gitarze, spotykanie się ze znajomymi, sport , czy spędzenie czasu z ojcem na koncercie, albo wspólne słuchanie muzyki, oglądanie tego co dla obu stron zabawne-interesujące w danym momencie.Secundo.
Tak xd, bakteria to twoja stara a swirus to ty, a co?habit pisze: ↑04-10-2023, 23:01Ooooooo....Triceratops pisze: ↑02-10-2023, 07:08Tak, okazalo sie ze wszystkie choroby roznosi twoja stara, a co?
Widzę, że boli i to bardzo bycie amebą intelektualną.
Już doczytałeś co to bakteria a co to wirus?
Zgoda. I pniądz, bo piniądz, jak mówi bijodz, jest ważny. Książka sama się nie kupi, koncert sam się nie opłaci, gitara sama do domu nie wyjdzie. Ludzie zajebani bieżączką, mają pełne prawo, zgubić to co najważniejsze.
Panie, teraz w gimbazie to dramy na yt, MMA, streamy, rapsy itp. to top tematy u dzieciaków, wiem bo chrześniak mojej lubej mi mówił xD ale może poza Warszawką jest inaczejvicotnick pisze:Wszystko zależy od tego jakie kto ma możliwości, jak starzy chodzą non stop do roboty i mają więcej niż 1 dziecko, to ciężko jest poświęcić dużo czasu na integrację i jest jak jest. Kluczem jest czas.
O cholera! Jak tak dalej pójdzie, to będą w telewizji oglądać mecze piłkarskie zamiast grać w piłkę!
Masakra to w chuj jest. Orientuję się chyba w miarę co młodzież ogląda i we freakach najbardziej popularni są ci, którzy są największymi kurwami bez honoru i zasad, najbardziej agresywni i najwięksi bajkopisarze. Kolesie, których jedynym argumentem na poparcie swojej żałosnej egzystencji klauna jest to, że zarabiają za to pieniądze ("ja mam a ty jesteś biedny"), Równie dobrze mogliby komuś obciągnąć przed kamerą i nie miało by to żadnego znaczenia.Rejwan pisze: ↑05-10-2023, 13:41Panie, teraz w gimbazie to dramy na yt, MMA, streamy, rapsy itp. to top tematy u dzieciaków, wiem bo chrześniak mojej lubej mi mówił xD ale może poza Warszawką jest inaczejvicotnick pisze:Wszystko zależy od tego jakie kto ma możliwości, jak starzy chodzą non stop do roboty i mają więcej niż 1 dziecko, to ciężko jest poświęcić dużo czasu na integrację i jest jak jest. Kluczem jest czas.