Polska plyta wszechczasów, najważniejsza polska płyta metal

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
stary

13-04-2006, 20:48

[quote][i]Wysłane przez Set[/i]
Angielek nie znam,mieszkam w Irlandii no ale Irlandki to mastodonty jak sie patrzy hehe.generalnie jak sie widzi na ulicy jakas fajna kobietke to mozna obstawiac zaklady,ze na80% bedzie Polka,Slowaczka albo Litwinka [/quote]

fajnie masz .w irlandii powiadasz? wow! azyl?
stary

13-04-2006, 21:46

tak na marginesie intryguje mnie ta herbatka miedzy arkiem a robertem.czy aby na herbatce sie skończyło? bez wkładania w dupeczkę? nie uweirze...w końcu robert ma dvd w chacie.to musialo zrobic wrażenie na arku ...i czy robert był w zbroi?a jesli tak to czy nie pokaleczył arka?i czy z arka dupy jebało frostem? jak z whirpoola?
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

13-04-2006, 21:52

no nie do końca, bo potem okazało się, że dvd pożyczone od kumpla ze stacji Shella na rogu, a buty ojca z polowania, ale herbata była czarna jak sumienie faszysty, jak zamiary polskiego pana...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
stary

13-04-2006, 21:54

jak dziedzica pruskiego.....swoja droga czy ta herbata była typowo nacjonalistyczna?pogańska? i pochodziła z czystych polskich plantacji herbaty? z wolina?
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

13-04-2006, 21:57

to była herbata z kory świętego dębu
stary

13-04-2006, 22:00

[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
a jeszcze dodam dwa pierwsze krążki CHRIST AGONY. chociażby dlatego, ze, jak widzę, powoli ludzie zapominają o tym, jak KUREWSKO ZAJEBISTE były one w swoim czasie (i nadal się bronia...). już na demówkach (a szczególnie na drugiej) czuć było wielki potencjał zespołu, ale to, co działo się na UNHOLYUNION i DAEMOONSETH ACT II to było prawdziwe zniszczenie. szkoda w sumie, panowie nie urodzili się w jakimś cywilizowanym zakątku Europy... no bo i jaką karierę można zrobić, pochodząc z MORĄGA? w każdym razie - w tamtym czasie NIKT tak nei grał, nie tylko w Polsce, ale w ogóle, na świecie - to była naprawdę unikalna muzyka. często mówi się o tym, ze black metal musi mieć specyficzny klimat, ale naprawdę nieczęsto spotyka się TEN klimat w najczystszej postaci. a w muzyce, którą robił Czarek, był ten klimat... pamietam, jak po raz pierwszy słuchałem Unholyunion - moje skojarzenia biegły gdzieś w kierunku Satans Fall... no i tyle... później przyszedł jeszcze Moonlight - album dobry, ale, jak dla mnie, pozbawiony juz nieco TEJ magii... a później... cóż... nie odmówię Cezarowi autentyzmu, ale chyba się nieco zagubił w poszukiwaniach... no i, z tego co wiem, to życie mu dopiekło... niestety... [/quote]

zgadzam sie w pełni.choc rzadko sie to zdarza.choć w swteirdzeniu że nikt tak na świecie nie grał to sie troszku zagalopowałes.
stary

13-04-2006, 22:03

[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
to była herbata z kory świętego dębu [/quote]

taka na przeczyszczenie.w potem....hehehe jak to sie mówi wsród nas lewicowych pederastów-dobry koń i po błocie pójdzie.
Awatar użytkownika
MinT
weteran forumowych bitew
Kontakt:

13-04-2006, 23:39

[quote][i]Wysłane przez Grav[/i]
Z tego co Aro mi opowiadal na dzien dobry przyjebal Nergalowi, ze tamten polecial pod telewizor, ale w sumie ostatnio slyszalem inna wersje, ze grzecznie Arkowi zrobil herbate i w panice po cichu zadzwonil po posilki, wiec sam juz nie wiem co jest prawda.
[/quote]

A ja się dowiedziałem wczoraj w końcu relacji z drugiej strony :)
Wiem...., ale nie powiem!

Kiedyś podziemie było fajniejsze. Coś się działo. A teraz: demóweczka, koncerciki, płyteczka albo następne 5 demóweczek, flaki z olejem.

W temacie: Aro - wporzo facet, od jakichś 1,5-2 lat siedzi w UK.
Polskiej płyty wszechczasów nie nagrał.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
Gość

14-04-2006, 01:11

[quote][i]Wysłane przez MinT[/i]

Kiedyś podziemie było fajniejsze. Coś się działo. A teraz: demóweczka, koncerciki, płyteczka albo następne 5 demóweczek, flaki z olejem.

[/quote]

jak chcesz to mozemy gnojków ponapierdalac :)
Awatar użytkownika
MinT
weteran forumowych bitew
Kontakt:

14-04-2006, 02:02

naturalnie zapomniałem o dupeczkach, corpsepaincikach, alkoholokauściku, szczotkach do włosków wraz z odżyweczkami, kurteczkach i spodenkach ze skórki, blaścikach i oldskuliku...
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

14-04-2006, 07:29

Kiedyś przez 10 lat były tylko demóweczki, nie bylo płyteczek :-)
Gość

14-04-2006, 08:36

jak dorwe tego co te płyteczki wymyslił to mu nogi z dupy po wyrywam :)
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

14-04-2006, 12:22

[quote][i]Wysłane przez sshel[/i]
CD-r ;]]]]]]]]] to R mnie na koncu przeraza [/quote]
Faktycznie, popłoch. R jak rumun albo co gorsza, "rasa niearyjska".
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

14-04-2006, 12:31

[quote][i]Wysłane przez MinT[/i]
szczotkach do włosków wraz z odżyweczkami[/quote]
kurwa nie lapie sie :(
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

14-04-2006, 13:10

w temacie, choć nie bardzo, chyba żydolewacka Brygada Kryzys - czarna płyta, na pewno kamień milowy w polskiej fonografii...
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

16-04-2006, 09:25

[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
w temacie, choć nie bardzo, chyba żydolewacka Brygada Kryzys - czarna płyta, na pewno kamień milowy w polskiej fonografii... [/quote]
dopisałbym do tego esencje żydolewactwa w Polsce- IZRAEL
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

16-04-2006, 10:16

nie zapominajcie o ultra mużydłowsko-sefardyjskiej Armii!
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
ODPOWIEDZ