13-04-2006, 15:34
błagam, uszczypnijcie mnie, żebym uwierzył że śnię...
kurwa, ja nie wiem, dlaczego banda zjebów wielbi myśli i idee zjeba genetycznego, który zesrać sie na nich by nie chciał, na nędznych polaczków sraczków do odjebania i starcia z powierzchni ziemi, którzy teraz wylatują z jakimś pseudowielkonarodowopolskim kompleksem i mitem, że biała rasa, Hitler chciał dobrze, o mało co, a z nami razem ruszyłby na żyda i komunistę, Polacy to tacy sami nordycy jak Niemcy, nawet jeszcze lepsi, Rudolf Hess to tytan myśli, Hans Frank kochał Polaków i flagę biało-czerwoną i co kurwa jeszcze ???????
wszystko to gówno to konfabulacja i projekcja tępych meneli, nierobów jebanych, których jedyna wartość ujawinia się w darciu pały i hajlowaniu, wtedy czuja się ważni i wartościowi, inaczej nie mieliby żadnego sensu w tej swojej szmaciarskiej egzystencji, to przez takich idiotów zrobił się z tego wszystkiego kabaret i za to powinni zostać odjebani na zawsze, olani i zapomnieni... bawia się tragedią, która nie dotknęła ani ich ani ich rodzin...
i nie mówcie, że muza OK, bo kto tak mówi nie słyszał w swym zjebanym życiu porządnej muzy...
szlag mnie trafia, jak jacyś debile nakręcaja jakies tematy z dupy i potem je jeszcze pałują, nie cierpię robienia z tego pompy, obłudy, hipokryzji i fałszerstwa, moja rodzina zapłaciła zbyt wielką cenę za lata okupacji hitlerowskiej i jebanej sowieckiej komuny z żydowskimi ubekami...
NIE !!! NO KURWA NIE !!! JEEEEEEEEEEEEEEEEBAAAAAAAAAAAAAĆ i zamknąć temat, bo za chwile znajdzie się kolejny zjeb, który wyskoczy z jakże paralizującą umysły "lewaków" informacją na temat liczby zamordowanych w Oświęcimiu...
który z was chciałby odjebać pięć lat w Oświęcimiu ???? żaden ??? a dlaczego, posiłki trzy razy dziennie i w ogóle klawo było jak cholera... pierdolone naziolskie zjeby...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!