ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
No, ale przynajmniej dostał bonusowe punkty za samopodpierdolenie 

Guilty of being right
-
Maks jest zdrowo pierdolniety. Aż wstyd przyznać ,ze jest od nas ze wsi.
https://www.rp.pl/prawo-karne/art388799 ... rokuratury
Kiedyś spotkałem Go na cmentarzu. Szaleństwo biło już z oczu a to było dobrych parę lat temu.
Ostatnio zmieniony 31-07-2023, 21:53 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
@ uglak
Taka self60made.
Najzabawniejsze, że teraz stara się to pokazywać jako "okoliczności łagodzące", a to przecież samozaoranie połączone z turbodzbaństwem xD To samopodpierdolenie. Ku-wa, mistrz, nad mistrze.
--- Przypomniało mi się ostatnimi czasy nadużywane powiedzenie "pycha, kroczy przed ...". Tutaj wydaje się być niezwykle na miejscu. ---

Najzabawniejsze, że teraz stara się to pokazywać jako "okoliczności łagodzące", a to przecież samozaoranie połączone z turbodzbaństwem xD To samopodpierdolenie. Ku-wa, mistrz, nad mistrze.
--- Przypomniało mi się ostatnimi czasy nadużywane powiedzenie "pycha, kroczy przed ...". Tutaj wydaje się być niezwykle na miejscu. ---
lys på slutten av lys
- Hatefire
W Smoleńsku kurwaRobert Karaś pisze:Kiedy się dowiedziałem, poczułem się, jakby cała moja rodzina zginęła w katastrofie lotniczej

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
https://przegladsportowy.onet.pl/triath ... kl/wzb8pr0
Pan redaktor postanowił wsiąść w walec i się przejechać po „sportowcu”. Gość, w sensie redaktor, ma wyjątkową umiejętności walenia bez opamiętania. Co wniosek to strzał. Tak dobrego punktowanka, chwile już nie czytałem. Konkret & brawo dla pana dziennikarza.
Pan redaktor postanowił wsiąść w walec i się przejechać po „sportowcu”. Gość, w sensie redaktor, ma wyjątkową umiejętności walenia bez opamiętania. Co wniosek to strzał. Tak dobrego punktowanka, chwile już nie czytałem. Konkret & brawo dla pana dziennikarza.
lys på slutten av lys
-
https://www.gram.pl/news/j-k-rowling-us ... _3sOFfcmTA
J.K. Rowling usunięta z wystawy o Harrym Potterze z Muzeum Popkultury.
J.K. Rowling usunięta z wystawy o Harrym Potterze z Muzeum Popkultury.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
Też chciałem to wrzucić. Patologia.
Celem życia nie jest przeżycie.
- trup
Faktycznie. To jest coś nieprawdopodobnego. Armageddon. Świat się kończy.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
Kolego. Nie dziwi Ciebie, że dorosłe chłopy jarają się HP? Jak na katoli, powinni tej lektury zakazać, nawet chyba były ku temu zakusy, a teraz się niedorozwoje spłakują nad dolą "podejrzanej" (do niedawna dla nich) pisarki xD No nie zjeby?
lys på slutten av lys
- Ascetic
Odkleiło się kobicie to fakt. Mało stabilne tam miała poklejone w łepetynie, i się poluzowało.
Mnie jeszcze jedna rzecz interere. O ile to muzeum to prywatna instytucja kulturalna, to jaki problem dla "wolnościowców", że ktoś chce mieć wystawę, taką a nie inną, np.? Jak to ich prywatne ( o ile tak jest) to se mogą tam srać na klatę i zaprosić pacjentova nawet, bo lubi, przecie, co po wierszykach wiemy.
lys på slutten av lys
-
Włączył Ci się "Rok 1984". Podoba nam się dzieło, ale twórcę wymażemy ze świadomości, bo jakiś taki nie nasz.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- trup
ooo... to zupełnie jak z.... a nie po co ja ci będę pisał.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Rejwan
- weteran forumowych bitew

Dla przypomnienia wrzucam tą faszystowską odklejkę ;O
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Dosłownie nazizm
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Dzbanie. Po raz kolejny widzę, że dzbanisz. I to do mnie. Więc tak:
1/ wypierdalaj, tak jak od tomaszamm. Bo widzę, że sobie pajacu, przeskoczyłeś xd
2/ pisałem gdzieś konkretnie co mam na myśli, pisząc, że się odkleiła? Oczywiście, mógłbym tobie tłumaczyć, ale, wróćmy do punktu 1. - wypierdalaj. xD
lys på slutten av lys
- Ascetic
Jesteś pewien, że wiesz, co konkretnie miałem na myślisz pisząc, że się odkleiła? Jak chcesz, wrzuć, ze 3 propozycje. Może trafisz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
Wracając do meritum sprawy, co jest onkologicznego, że komuś się nie podoba, ta a nie inna osoba. Że w miejscu przez siebie zarządzanym, kogoś się goni?
Na pierwszy ogląd, właśnie, narzucanie, że ta osoba ma prawo, gdzieś tam, uczestniczyć, wbrew organizatorom, właścicielom to jest onko. Się onucom nie podoba, że kobicie podziękowano, to od razu onko? No, kurwa xD
Tak jak co chwilę wyszukiwanie, że ktoś, coś, co się im akurat nie podoba. A tym co robią się akurat podoba. I co? Gówno. I do momentu, kiedy nie ma łamanego prawa, to ten ból dupska prawych cweluchów, to jest właśnie onko & LOL. A tutaj złamania, prawa, to chyba przygłupy się nie dopatrzą? Czy może dopatrzą?
Na pierwszy ogląd, właśnie, narzucanie, że ta osoba ma prawo, gdzieś tam, uczestniczyć, wbrew organizatorom, właścicielom to jest onko. Się onucom nie podoba, że kobicie podziękowano, to od razu onko? No, kurwa xD
Tak jak co chwilę wyszukiwanie, że ktoś, coś, co się im akurat nie podoba. A tym co robią się akurat podoba. I co? Gówno. I do momentu, kiedy nie ma łamanego prawa, to ten ból dupska prawych cweluchów, to jest właśnie onko & LOL. A tutaj złamania, prawa, to chyba przygłupy się nie dopatrzą? Czy może dopatrzą?
lys på slutten av lys
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
a miałem cię za inteligentnego gościa, no cóż, zdrówkaAscetic pisze: ↑08-08-2023, 13:38Dzbanie. Po raz kolejny widzę, że dzbanisz. I to do mnie. Więc tak:
1/ wypierdalaj, tak jak od tomaszamm. Bo widzę, że sobie pajacu, przeskoczyłeś xd
2/ pisałem gdzieś konkretnie co mam na myśli, pisząc, że się odkleiła? Oczywiście, mógłbym tobie tłumaczyć, ale, wróćmy do punktu 1. - wypierdalaj. xD
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- uglak
No właśnie, co jej konkretnie zarzucają, bo póki co zawsze widziałem jakieś ogólne hasła o transofobii, a według tego środowiska transofobem jest każdy kto wierzy w naukę i ich nie popiera, więc to żadne osiągnięcie.
Guilty of being right