Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Czyli pełny album. No kurwa super. Osiem kawałków, z czego ten udostępniony ma jakieś 2,5 minuty. Może być szybko Wiele sobie obiecuję po tym albumie, zwłaszcza, że obydwie epki były doskonałe i nie mam do nich jakichkolwiek zastrzeżeń.
Czyli pełny album. No kurwa super. Osiem kawałków, z czego ten udostępniony ma jakieś 2,5 minuty. Może być szybko Wiele sobie obiecuję po tym albumie, zwłaszcza, że obydwie epki były doskonałe i nie mam do nich jakichkolwiek zastrzeżeń.
Otóż to. Jeśli nie przesadzą z plastikiem w brzmieniu to powinno być dobrze. Kontynuacja ostatniego albumu mile widziana.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Brzmienie epek mi odpowiada, więc jeśli podążą tą drogą, i kompozycyjnie będzie utrzymane to w konkretnym stylu, bez eksperymentów jakie uświadczyliśmy chociażby na Unspoken king to powinno być naprawdę nieźle. Za kilka godzin dowiemy się jak brzmi nowe Cryptopsy, okładkę mamy, track lista jest, więc będzie można puścić wodze fantazji i dzielić skórę na niedźwiedziu mówiąc o płycie lub porażce roku
Brzmienie epek mi odpowiada, więc jeśli podążą tą drogą, i kompozycyjnie będzie utrzymane to w konkretnym stylu, bez eksperymentów jakie uświadczyliśmy chociażby na Unspoken king to powinno być naprawdę nieźle.
tak epki bardzo sympatyczne zaskoczenie na +, nawet se kupiłem na kasetce
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Szału nie ma. Mocne naleciałości tego modnego i wypolerowanego DM z USA. Brakuje tylko żeby rapował.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Mi się ten obrazek podoba, ale przyznam, że jeżeli byłby ktoś kto sugerowałby się okładkami przy doborze zespołów do słuchania to może się mocno rozczarować.
Mi się ten obrazek podoba, ale przyznam, że jeżeli byłby ktoś kto sugerowałby się okładkami przy doborze zespołów do słuchania to może się mocno rozczarować.