No dobra, ale wyjaśnij jedno. Skoro Wagnerowcy mieliby możliwości z marszu zdobyć Kijów czemu nie zrobiono tego 1,5 roku temu?
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Przepraszam, ale czy właśnie przeczytałem, że uderzające z północy liczące kilka tysięcy żołnierzy oddziały PMC Wagner - które na zdobycie Bachmutu (przy wydatnym wsparciu armijnego WDW oraz po zajebaniu artylerii LPR/DPR i plot SZ FR) potrzebowały jakichś 9 miesięcy - miałyby dojść do Kijowa, nie dysponując własnym ciężkim sprzętem?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- weteran forumowych bitew
nie wiem jakie trzeba mieć niedojebanie mózgowe, żeby pierdolić farmazony o ataku wagnerowcow na kijów z północy
a jak tam bolszewia forumowa kibicująca kacapom - po wybryku pierożkina dalej wpatrzeni w wizerunek wielkiego stratega?
zesrać się ze śmiechu można z antypolakow na tym forum, którzy wierzą w siłę i strategie ruskiego wodza 

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- SATYROS
- w mackach Zła
Gówno zamiast mózgu to trzeba mieć i być banderowską onucą żeby kibicować ukraińskim żydo-faszystom.olgims pisze: ↑28-06-2023, 11:11nie wiem jakie trzeba mieć niedojebanie mózgowe, żeby pierdolić farmazony o ataku wagnerowcow na kijów z północya jak tam bolszewia forumowa kibicująca kacapom - po wybryku pierożkina dalej wpatrzeni w wizerunek wielkiego stratega?
zesrać się ze śmiechu można z antypolakow na tym forum, którzy wierzą w siłę i strategie ruskiego wodza
![]()
Trzymam kciuki za wszystkich, którzy chcą to ścierwo wykorzenić.
A czy to są Rosjanie, Cińczycy lub kosmici, koło chuja mi to lata.
- Hatefire
I Reptilianom, zapomniałeś o chazarsko-kozackich Repitilianach

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- booshee
- postuje jak opętany!
olgims, może przeproś za Wołyń, kolega będzie spokojniejszySATYROS pisze: ↑28-06-2023, 13:05Gówno zamiast mózgu to trzeba mieć i być banderowską onucą żeby kibicować ukraińskim żydo-faszystom.olgims pisze: ↑28-06-2023, 11:11nie wiem jakie trzeba mieć niedojebanie mózgowe, żeby pierdolić farmazony o ataku wagnerowcow na kijów z północya jak tam bolszewia forumowa kibicująca kacapom - po wybryku pierożkina dalej wpatrzeni w wizerunek wielkiego stratega?
![]()
-
Trzymaj se te kciuki najlepiej w dupie . Ty chłopie serio jesteś aż takim debilem żeby nie rozumieć że następni po Ukraińcach do wykorzenienia są Polacy? Jeśli Ukraina padnie , to następni w kolejce są Polacy. I rodzi się pytanie czy i ty nim jesteś? Pewnie masz już wyprasowaną ruską flagę na powitanie Rosjan w Warszawie. Czy po prostu dopóki nie spadną rakiety na twój pusty łeb to ty dalej będziesz brzydził się myśleniem i zajmował poerdoleniem o banderowcach ?! Ręce opadają jak myślę o tym jakie szambo musisz mieć we łbie.... Kiedyś takich ja ty odwiedzali ludzie z wyrokiem śmierci za zdradę interesów Ojczyzny. Oby wróciły i nastał czas deratyzacji Polski.SATYROS pisze: ↑28-06-2023, 13:05Gówno zamiast mózgu to trzeba mieć i być banderowską onucą żeby kibicować ukraińskim żydo-faszystom.olgims pisze: ↑28-06-2023, 11:11nie wiem jakie trzeba mieć niedojebanie mózgowe, żeby pierdolić farmazony o ataku wagnerowcow na kijów z północya jak tam bolszewia forumowa kibicująca kacapom - po wybryku pierożkina dalej wpatrzeni w wizerunek wielkiego stratega?
![]()
- SATYROS
- w mackach Zła
Mam osobiste, rodzinne porachunki z banderowcami, i tyle.Wódka i Piwo pisze: ↑28-06-2023, 13:28Trzymaj se te kciuki najlepiej w dupie . Ty chłopie serio jesteś aż takim debilem żeby nie rozumieć że następni po Ukraińcach do wykorzenienia są Polacy? Jeśli Ukraina padnie , to następni w kolejce są Polacy. I rodzi się pytanie czy i ty nim jesteś? Pewnie masz już wyprasowaną ruską flagę na powitanie Rosjan w Warszawie. Czy po prostu dopóki nie spadną rakiety na twój pusty łeb to ty dalej będziesz brzydził się myśleniem i zajmował poerdoleniem o banderowcach ?! Ręce opadają jak myślę o tym jakie szambo musisz mieć we łbie.... Kiedyś takich ja ty odwiedzali ludzie z wyrokiem śmierci za zdradę interesów Ojczyzny. Oby wróciły i nastał czas deratyzacji Polski.SATYROS pisze: ↑28-06-2023, 13:05Gówno zamiast mózgu to trzeba mieć i być banderowską onucą żeby kibicować ukraińskim żydo-faszystom.olgims pisze: ↑28-06-2023, 11:11nie wiem jakie trzeba mieć niedojebanie mózgowe, żeby pierdolić farmazony o ataku wagnerowcow na kijów z północya jak tam bolszewia forumowa kibicująca kacapom - po wybryku pierożkina dalej wpatrzeni w wizerunek wielkiego stratega?
![]()
A mściwy jestem...
A zdrajcą to ty jesteś banderowska prostututko.
- Fanatyk
Spokojnie bo Ci żyłka pęknie angażując się emocjonalnie w rzeczy na które nie masz żadnego wpływu. Wszelkie decyzję na tematTrzymaj se te kciuki najlepiej w dupie . Ty chłopie serio jesteś aż takim debilem żeby nie rozumieć że następni po Ukraińcach do wykorzenienia są Polacy? Jeśli Ukraina padnie , to następni w kolejce są Polacy. I rodzi się pytanie czy i ty nim jesteś? Pewnie masz już wyprasowaną ruską flagę na powitanie Rosjan w Warszawie. Czy po prostu dopóki nie spadną rakiety na twój pusty łeb to ty dalej będziesz brzydził się myśleniem i zajmował poerdoleniem o banderowcach ?! Ręce opadają jak myślę o tym jakie szambo musisz mieć we łbie.... Kiedyś takich ja ty odwiedzali ludzie z wyrokiem śmierci za zdradę interesów Ojczyzny. Oby wróciły i nastał czas deratyzacji Polski.
konfliktu na Ukrainie zapadają w Waszyngtonie, Moskwie, Berlinie oraz Pekinie.
Taka ładna pogoda idź na spacer
- Sybir
Przypłynęły.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wagnerowcy podbijający Kijów to faktycznie delikatnie mówiąc nieprawdopodobne...
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
Co do specjalistów od geopolityki, czy innych patostreamerów. To okazuje się, że Wielki Galwanizator ma pewne umocowania z obecną władzą. Był przez jakiś czas prezesem Centralnego Portu Komunikacyjnego, zapewne biedniejszy nie wyszedł z pełnienia tej fuchy. Któryś z jego forumowych akolitów chwalił go, że jego geniusz wpływa na sposób reformowania polskiej armii. No tylko powstaje w tym momencie pytanie, czy po prostu nie jest opłaconym propagandzistą takiego, a nie innego kierunku (abstrahując czy ten ten kierunek jest słuszny czy nie). No nie róbmy sobie jaj. Prezesem państwowej spółki realizującej sztandarową inwestycję raczej nie zostaje się przypadkiem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ozob
- zahartowany metalizator
Przecież on sam odszedł z CPK że względu na politykę jaka w początkowej fazie chciał robić na tym PiS. (:
A wojna niech trwa jak najdłużej.
A wojna niech trwa jak najdłużej.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Hatefire
Przecież CPK to od początku była polityka. No to by świadczyło, że jest debilem jakby tego nie widział. Już pomijając wszystko, serio wierzysz, że dano prezesurę za kompetencje, w sensie bez umocowania politycznego, w tak istotnej dla rządu inwestycji?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
To człowiek umocowany przez USA. Nie jest to chyba wiedza tajemna.Hatefire pisze: ↑28-06-2023, 15:18Co do specjalistów od geopolityki, czy innych patostreamerów. To okazuje się, że Wielki Galwanizator ma pewne umocowania z obecną władzą. Był przez jakiś czas prezesem Centralnego Portu Komunikacyjnego, zapewne biedniejszy nie wyszedł z pełnienia tej fuchy. Któryś z jego forumowych akolitów chwalił go, że jego geniusz wpływa na sposób reformowania polskiej armii. No tylko powstaje w tym momencie pytanie, czy po prostu nie jest opłaconym propagandzistą takiego, a nie innego kierunku (abstrahując czy ten ten kierunek jest słuszny czy nie). No nie róbmy sobie jaj. Prezesem państwowej spółki realizującej sztandarową inwestycję raczej nie zostaje się przypadkiem.
Celem życia nie jest przeżycie.
- ozob
To oczywiste.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Całe nasze państwo zostało swego czasu "umocowane" przez silniejszych od nas.
- Medard
Bartosiak został prezesem CPK, ale się nie cieszył z tego, to oczywiste.
Jak ktoś ma chwilę czasu zerknąć, to tutaj nitka Baczała po czym rozpoznać dobrego geopolityka i stratega :
Die Welt ist meine Vorstellung.
- ozob
Nie wiem, ale rezygnacja pozwoliła na rozwój S&F z daleka od państwowych pieniędzy dzięki czemu jest to niezależnie środowisko analityków w przeciwieństwie do tych, którzy z rządowych dotacji korzystają.