ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

19-06-2023, 12:46

Fanatyk pisze:
19-06-2023, 12:32
^Wino pod sklepem, dragi, lewe towarzystwo, brak instynktu samozachowawczego ale jest imprezka, będzie się działo, będzie zabawa, a ewentualne konsekwencje? Jebać konsekwencje, przecież znam Ahmeda już od 2 tygodni, spoko ziomek, tanio dragi sprzedaje. Co może pójść nie tak?
Co ty pierdolisz?
Jak by cię dorwało kilku irlandzkich ruggbystów w krzakach i zrobili jesień średniowiecza a wcześniej byś z nimi pił guinessa też byś takie zjebane rzeczy wypisywał?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

19-06-2023, 12:58

^Nie bulwersuj sie tak, to nie pierwsza i nie ostatnia, której coś się stało. Jeszcze wiele takich panienek czeka podobny los w
w tej "ubogacono kulturowo" Europie.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

19-06-2023, 13:01

W ogóle ciekawe, że ta narracja nie pojawia się kontekście np przestępstw przeciwko mieniu. W sensie, czemu masz mieszkanie w kiepskiej dzielnicy? Dlaczego nie założyłeś dodatkowych 5 zamków i szyb z szkła przeciwpancernego? To samo zresztą można odnieść do tych bajęd o masowych niesłusznych oskarżeniach o gwałt. Tych pewnie akurat sporo zdarza się w przypadku przestępstw pospolitych. NO, że pały jakiemuś notowanemu ziomkowi przylepią niesłusznie 10 albo kradzież z włamaniem dla poprawienia statystyk. Ale to tylko pierdolenie piwniczaków, którym brak szans na normalne konsensualne zaruchanie i o sobie fantazjują o złych babach.

Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup

19-06-2023, 13:14

Fanatyk pisze:
19-06-2023, 12:58
^Nie bulwersuj sie tak, to nie pierwsza i nie ostatnia, której coś się stało. Jeszcze wiele takich panienek czeka podobny los w
w tej "ubogacono kulturowo" Europie.
Jakich panienek? Sebix jak gwałci Karinę to jest prawilne bo?
Że panienka prowokuje bo założyła mini? A Szkot w kilcie też prowokuje?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

19-06-2023, 13:26

^Poszła na chatę do jakichś 5 brudasów, w których kulturze kobieta to śmieć. No co mogło pójść nie tak??? Ona za swoją głupotę zapłaciła najwyższą cenę. Kwestia odpowiedniego potraktowania tych, którzy za to odpowiadają.
Ostatnio zmieniony 19-06-2023, 13:29 przez Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

19-06-2023, 13:27

nie ma co dyskutować z cymbałem, jakby mu kogoś w rodzinie wyruchali to by się narracja zmieniła.
rzułf
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

19-06-2023, 13:30

wonsz pisze:
19-06-2023, 13:27
nie ma co dyskutować z cymbałem, jakby mu kogoś w rodzinie wyruchali to by się narracja zmieniła.
Cymbała to ty szukaj u siebie w rodzinie
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

19-06-2023, 13:57

Hatefire pisze:
19-06-2023, 13:01
To samo zresztą można odnieść do tych bajęd o masowych niesłusznych oskarżeniach o gwałt.
Widzę, że przedstawiasz to w maksymalnie jaskrawym świetle, jednak mnie to spotkało w różnych formach dwukrotnie i wcale nie było mi do śmiechu. Im więcej kobiet w życiu, tym większa szansa, że się trafi na taką, która po jednonocnej przygodzie stwierdzi coś skrajnie innego. Dużo mówisz o piwniczakach, a sam nie masz nikogo, jak można wywnioskować z tego, że zbliżasz się do 4 dekady i używasz portali randkowych, więc trochę pokory, bo dotychczasowe kontakty miłosne chyba nie wypaliły. Nie ma sensu bronić na ślepo kobiet przez internet, to nie tak że każda z nich jest aniołem.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Hatefire

19-06-2023, 14:09

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
19-06-2023, 13:57
Widzę, że przedstawiasz to w maksymalnie jaskrawym świetle, jednak mnie to spotkało w różnych formach dwukrotnie i wcale nie było mi do śmiechu. Im więcej kobiet w życiu, tym większa szansa, że się trafi na taką, która po jednonocnej przygodzie stwierdzi coś skrajnie innego. Dużo mówisz o piwniczakach, a sam nie masz nikogo, jak można wywnioskować z tego, że zbliżasz się do 4 dekady i używasz portali randkowych, więc trochę pokory, bo dotychczasowe kontakty miłosne chyba nie wypaliły. Nie ma sensu bronić na ślepo kobiet przez internet, to nie tak że każda z nich jest aniołem.
Ja ci się nie będę tłumaczył, ze swojego życia. Tak się ułożyło, choć dwa razy było blisko nawet ślubu. Natomiast tych kobiet, w tym dosyć przygodnych, no trochę było i nigdy mnie nic takiego nie spotkało. No nie wiem jak te twoje spotkania wyglądały. Pretensje jak mi się zdarzały, to o szeroko rozumianą jakość spotkania, nie o próbę zrobienia czegoś wbrew ich woli. Gadka bez sensu, bo to twoja anecdata przeciwko mojej anecdacie. Natomiast nikt nie twierdzi, że są to anioły. Natomiast uwierz, że w krajowej praktyce organów ścigania i realiach postępowania sądowego kobieta musi mieć naprawdę olbrzymie zasoby złej woli i determinacji, żeby fałszywie wnosić oskarżenie w sposób formalny i przez to przechodzić. Problemem raczej jest, to ile takich rzeczywistych spraw nie widnieje w oficjalnych statystykach, a nie, że ziomki siedzą masowo za wyimaginowane gwałty i to jest problem systemowy. Zresztą serio dwa razy ktoś złozył zawiadomienie o gwałt na policji przeciwko tobie? Hmmm...
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

19-06-2023, 14:14

Taki @wonsz czy @trup myśli że sobie szydzę z tej greckiej tragedii...

Kobiety szkoda, może chlała przez chłopa, czy zalewała jak to się mówi smutki z innego powodu, jednak za granicą człowiek
musi potrójnie uważać. Są przyjezdni których cholernie ciężko jest zidentyfikować w takich krajach jak właśnie Grecja -
bo notorycznie się tam różne typy dostają. Kobieta powinna utrzymywać zdrowy rozsądek na wodzy a nie prowokować
zagrażające jej życiu sytuacje mieć oczy z tyłu głowy bo to nie Polska że biały rycerz zawiezie ją uchlaną i obrzyganą
do jej chłopaka i usłyszy podziękowanie nie od niej nawet bo będzie pewno KO tylko od chłopa.

Życie to nie Disneyland i w takich krajach zachodu są ludzie/jednostki, którym religia pozwala posuwać kozy
jak nie ma kobiety, więc o czym tu w ogóle mowa.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

19-06-2023, 14:18

Hatefire pisze:
19-06-2023, 14:09
Ja ci się nie będę tłumaczył, ze swojego życia. Tak się ułożyło, choć dwa razy było blisko nawet ślubu. Natomiast tych kobiet, w tym dosyć przygodnych, sporo było i nigdy mnie nic takiego nie spotkało. No nie wiem jak te twoje spotkania wyglądały. Pretensje jak mi się zdarzały, to o szeroko rozumianą jakość spotkania, nie o próbę zrobienia czegoś wbrew ich woli. Gadka bez sensu, bo to twoja anecdata przeciwko mojej anecdacie. Natomiast nikt nie twierdzi, że są to anioły. Natomiast uwierz, że w krajowej praktyce organów ścigania i realiach postępowania sądowego kobieta musi mieć naprawdę olbrzymie zasoby złej woli i determinacji, żeby fałszywie wnosić oskarżenie w sposób formalny i przez to przechodzić. Problemem raczej jest, to ile takich rzeczywistych spraw nie widnieje w oficjalnych statystykach, a nie, że ziomki siedzą masowo za wyimaginowane gwałty i to jest problem systemowy. Zresztą serio dwa razy ktoś złozył zawiadomienie o gwałt na policji przeciwko tobie? Hmmm...
Nigdy nie słyszałem, by ktoś mówił o ,,masowych" zgłoszeniach, raczej używasz tego słowa by hiperbolizować i dyskredytować, niczym się to nie różni od prawicowej gadki o 676 płciach. U mnie wyglądało to tak, że oboje piliśmy na imprezie (ale nie tak, żeby zgonować - przed położeniem się wyszliśmy na fajkę i normalnie rozmawialiśmy). Okazało się że mamy spać na tym samym łóżku i zanim się położyliśmy, to już przebierała się przy mnie półnago. Potem zero oporów, cała noc akcji, a jak rano się okazało, że jej siostra nas przyuważyła w trakcie i spytała o to, że powiedziała jej, że wykorzystałem ją jak była pijana. Ja o tym nie wiedziałem, a przez pół roku taka opinia krążyła. Jak się dowiedziałem i powiedziałem jak było, to spaliła buraka i zaczęła seplenić.
bartwa

19-06-2023, 14:19

Była nawalona, a wtedy wielu ludziom (włączając mnie) mózg się wyłącza. Zjebała, bo była na bani w obcym kraju bez znajomych czy przyjaciół z boku, za to z paroma przygodnie poznanymi ciapatymi. Dla chuja który ja zabił czapa.
Awatar użytkownika
Hatefire

19-06-2023, 14:22

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Nigdy nie słyszałem, by ktoś mówił o ,,masowych" zgłoszeniach, raczej używasz tego słowa by hiperbolizować i dyskredytować, niczym się to nie różni od prawicowej gadki o 676 płciach. U mnie wyglądało to tak, że oboje piliśmy na imprezie (ale nie tak, żeby zgonować - przed położeniem się wyszliśmy na fajkę i normalnie rozmawialiśmy). Okazało się że mamy spać na tym samym łóżku i zanim się położyliśmy, to już przebierała się przy mnie półnago. Potem zero oporów, cała noc akcji, a jak rano się okazało, że jej siostra nas przyuważyła w trakcie i spytała o to, że powiedziała jej, że wykorzystałem ją jak była pijana. Ja o tym nie wiedziałem, a przez pół roku taka opinia krążyła. Jak się dowiedziałem i powiedziałem jak było, to spaliła buraka i zaczęła seplenić.
No ja o tym pisałem i tak wyśmiewałem właśnie taką narrację, która ma się całkiem dobrze, a ty wyskakujesz z jakąś jak się okazuje obyczajową aferką ograniczoną do 5 znajomych. Litości.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

19-06-2023, 14:33

Hatefire pisze:
19-06-2023, 14:22
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
No ja o tym pisałem i tak wyśmiewałem właśnie taką narrację, która ma się całkiem dobrze, a ty wyskakujesz z jakąś jak się okazuje obyczajową aferką ograniczoną do 5 znajomych. Litości.
No wyśmiewasz przez hiperbolizowanie, w ten sposób można wyśmiać absolutnie wszystko, włącznie z teorią ewolucji, szczepionkami i gejami mającymi średnio 500 partnerów. Więc jak sam używasz takich środków to nie dziw się jak inni będą ich używać w podobny sposób przeciwko Tobie i będą mówili o 767 płciach, bo to po obu stronach dziecinne. Tak samo można wyśmiać zgwałconą kobietą mówiąc o ,,masowych gwałtach". "Litości".
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

19-06-2023, 14:35

Fanatyk pisze:
19-06-2023, 14:14
Taki @wonsz czy @trup myśli że sobie szydzę z tej greckiej tragedii...

Kobiety szkoda, może chlała przez chłopa, czy zalewała jak to się mówi smutki z innego powodu, jednak za granicą człowiek
musi potrójnie uważać. Są przyjezdni których cholernie ciężko jest zidentyfikować w takich krajach jak właśnie Grecja -
bo notorycznie się tam różne typy dostają. Kobieta powinna utrzymywać zdrowy rozsądek na wodzy a nie prowokować
zagrażające jej życiu sytuacje mieć oczy z tyłu głowy bo to nie Polska że biały rycerz zawiezie ją uchlaną i obrzyganą
do jej chłopaka i usłyszy podziękowanie nie od niej nawet bo będzie pewno KO tylko od chłopa.

Życie to nie Disneyland i w takich krajach zachodu są ludzie/jednostki, którym religia pozwala posuwać kozy
jak nie ma kobiety, więc o czym tu w ogóle mowa.
zgadzam się, ogólnie należy na siebie uważać, będąc młodą laską, w Polsce również. tu bardziej chodzi, o to, że masa ludzi przyjęła narrację, że to co się stało to jej wina. no sorry, ale laska powinna móc się napić i bawić bez zagrożenia gwałtem/śmiercią, wina jest tylko i wyłącznie po stronie oprawców.
rzułf
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

19-06-2023, 14:42

wonsz pisze:
19-06-2023, 14:35

zgadzam się, ogólnie należy na siebie uważać, będąc młodą laską, w Polsce również. tu bardziej chodzi, o to, że masa ludzi przyjęła narrację, że to co się stało to jej wina. no sorry, ale laska powinna móc się napić i bawić bez zagrożenia gwałtem/śmiercią, wina jest tylko i wyłącznie po stronie oprawców.
Sześć stóp pod ziemią nawet jak masz moralną rację, to jesteś wciąż martwy - dlatego we własnym interesie leży zapewnienie sobie bezpieczeństwa, a przynajmniej nie obniżanie go poniżej pewnego rozsądnego poziomu.
Awatar użytkownika
Hatefire

19-06-2023, 14:47

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
19-06-2023, 14:33
No wyśmiewasz przez hiperbolizowanie, w ten sposób można wyśmiać absolutnie wszystko, włącznie z teorią ewolucji, szczepionkami i gejami mającymi średnio 500 partnerów. Więc jak sam używasz takich środków to nie dziw się jak inni będą ich używać w podobny sposób przeciwko Tobie i będą mówili o 767 płciach, bo to po obu stronach dziecinne. Tak samo można wyśmiać zgwałconą kobietą mówiąc o ,,masowych gwałtach". "Litości".
A niech sobie używają hiperbolizacji, czy ja komuś bronię? Natomiast ja pisałem o czymś innym, a ty wyskoczyłeś z argumentem z doświadczenia życiowego (na marginesie doprawiając argumentem ad personam, no ale za dorosły jestem, żeby obrażać się na anonimowe dla mnie osoby w necie), które dotyczyło czegoś zupełnie innego, bo jakiejś tak jak napisałem aferki obyczajowej i plotek i tyle.

Mniejsza z tym. Tak jak pisałem niedawno ograniczyłem aktywność na Forume i nie wdawałem się w gównoburze. Dziś mnie z nudów poniosło. Zdrowiej hiperbolizować, kpić i memić.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

Teraz się dowiedziałem, że ona tam była jeszcze z chłopakiem. Ja pierdolę xD Prawdziwy Dżordż Flojd polskiego feminizmu
Ostatnio zmieniony 19-06-2023, 14:51 przez ŚWIAT BEZ KOŃCA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

19-06-2023, 14:49

Hatefire pisze:

Mniejsza z tym. Tak jak pisałem niedawno ograniczyłem aktywność na Forume i nie wdawałem się w gównoburze. Dziś mnie z nudów poniosło. Zdrowiej hiperbolizować, kpić i memić.
Można, ale pamiętaj, że jak kpisz, to i z Ciebie mogą kpić.
Awatar użytkownika
Hatefire

19-06-2023, 14:50

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
19-06-2023, 14:49
Można, ale pamiętaj, że jak kpisz, to i z Ciebie mogą kpić.
Czy ja kiedykolwiek broniłem komuś kpić ze mnie?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ