Zamówienie złożone 4 lipca 2022, dzisiaj dostałem link do śledzenia przesyłki;) Katedra Koszmarów + figurka Koszmarnego Kota, będzie grane.. aż se kolejnego browara odpalę.. Tyle czekania..

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Co do picia to głównie kombucha i kawa, ale Kickstartery fascynują mnie ogólnie. Z jednej strony żyjemy w czasach gdzie wszyscy chcą mieć wszystko natychmiast i jak płyty nie dotrą do paczkomatu w dwa dni, to zaczyna się sraczka. Z drugiej strony są takie projekty, które ludzie robią czasami bez zaplecza finansowego i trwają rok, a wielu ludzi na to idzie - płacą spory hajs na kickstartera i czekają masę czasu. Sam teraz tak miałem z wydaniem pierwszych kaset - nie miałem nawet hajsu na produkcję, zrobiłem preordera i ludzie opłacili w ten sposób produkcję, wyprodukowałem, sprzedałem, pozostałem kopie to czysty zysk. Fascynujące.Ołówkiiiii pisze: ↑25-05-2023, 09:46Ze śmiesznych, jakoś kilka miesięcy temu wyszła kooperacyjna gra karciana pt.: Jakub Wędrowycz: Dziki Samogon
Była na Kickstarterze drinking game pt.: Not Enough Mana. Sebastian, nie wiem czy pijesz, ale podrzucam zwiastun: