Za całe 36pln z wysyłem włącznie! Albert Ayler "Spiritual Unity" w pirwszym kompaktowym wydaniu z ESP Disk. Zgliszcza i pożoga!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Dla mnie również, dodam jeszcze Lubricant Swallow..., które też mnie ładnie rozwaliło, niestety siemizapodziało
Świetna sprawa. Szkoda, że koleś unika CD.SODOMOUSE pisze: ↑26-05-2023, 09:51fińska Morbid Cellar, ależ zacny klimat, lat 90tych...Gość Pan Wydawca, także około pięćdziesiątki, także kuma bazę, ówczesnego
podziemia. Reedycje demos fińskiego death m, sporo planów na przyszłe wydawnictwa, dołączona masa flyers, ręcznie
napisany list, podziękowanie za zakup, wpisany numer zamówienia na kopercie, doskonałe pakowanie.... Lubię takie z pasją
tworzone projekty. W przesyłce CD Putriditium (projekt Behemotha z mn.Aske, Vornat....), kasety Funebre, Putrid, Cerebrum,
Cryptic, Rectum, Sancnity, Disinter.
![]()
cd na allegro za 83 pln (ściągają za 14 dni), Mystic winyl w preorderu. To lepiej bezpośrednio z PCV brać z UK, jak ozdob
8,50pln pewne jest, a inne "bonusy" to już jest różnie .... Mystic sprzeda w PL pewnie pińć sztuk CD, to mogą mieć wyjebane