https://muzyka.interia.pl/koncerty/news ... Id,6783571
Kto jest na tak?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
jak by byli w tytule 1993, to może nad morze bym się kąpsnął XD
Zwykle jakieś "My Kantele" plus czasem coś jeszcze się trafi, a jak się trafi dobrze, to i ze trzy numery z "Elegy". Plus nieśmiertelne "Black Winter Day" i ostatnio widzę "Into Hiding". Z nowszych płyt ja lubię np. "Skyforger", czy kompletnie przez zespół pomijane "Far from the Sun". Ale trzeba się liczyć z tym, że albo przynudzają, albo jest trochę weselnie. Ja się raczej do Gda wybieram, lubię ich na żywo.
Dzięki!Lukass pisze: ↑18-05-2023, 22:13
Zwykle jakieś "My Kantele" plus czasem coś jeszcze się trafi, a jak się trafi dobrze, to i ze trzy numery z "Elegy". Plus nieśmiertelne "Black Winter Day" i ostatnio widzę "Into Hiding". Z nowszych płyt ja lubię np. "Skyforger", czy kompletnie przez zespół pomijane "Far from the Sun". Ale trzeba się liczyć z tym, że albo przynudzają, albo jest trochę weselnie. Ja się raczej do Gda wybieram, lubię ich na żywo.
Bo to jest piosenka o kantele, a nie grana na kanteleŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑19-05-2023, 20:11My kantele zajebisty utwor, co prawda nie ma na nim w ogole kantele no ale nie mozna miec wszystkiego.
A to na setlist.fm nie wspominają o tym. Niemniej miło.when_in_sodom pisze: ↑10-11-2023, 10:51Teraz widzę, że wplataja jakiś medley:
'Raining Blood', 'N.I.B.', 'Painkiller', 'Perfect Strangers' and 'Back in Black'.