Głupie i pojebane sny.

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

03-04-2006, 18:27

[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
Hehe, ktoś Ci chyba kwasa wrzucił jak spałeś:)[/quote]
tektura tak nie dziala
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

03-04-2006, 20:12

[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
Mi sie dzisiaj śniło, że poszedłem po coś na stację benzynową, stoje przy kasie, babka coś tak kasuje i nagle do mnie mówi, że właśnie wygrałem 100 tyś. złotych! Ja na to żeby mi tu pierdół nie opowiadała, a ona mi odpowiada, że w takim razie nagroda przepada:) [/quote]

Bonny, z całym szacunkiem, ale czyś Ty kurwa ocipiał? Co z tego, że we śnie, ale taka okazja może się już więcej nie powtórzyć... swoją drogą niezłe byłoby rozczarowanie jakbyś się obudził przed wydaniem pierwszej złotówki z puli :)
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
Wengiel
starszy świeżak

03-04-2006, 20:28

Ja kiedyś po zerwaniu z kobietą, z którą byłem w chuj czasu miałem sen. Śniło mi się, że ruchałem ja za kasę. jak się obudziłem, byłem nieźle zdziwiony. Jak się głębiej nad tym zastanowiłem, zdziwienie opadło.
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

03-04-2006, 21:55

[quote][i]Wysłane przez Wengiel[/i]
Ja kiedyś po zerwaniu z kobietą, z którą byłem w chuj czasu miałem sen. Śniło mi się, że ruchałem ja za kasę. jak się obudziłem, byłem nieźle zdziwiony. Jak się głębiej nad tym zastanowiłem, zdziwienie opadło. [/quote]

może Ty Pytia jesteś, co?? kto wie - może się wypełni :P
Awatar użytkownika
Impious
zaczyna szaleć

04-04-2006, 13:00

[quote][i]Wysłane przez Blackult[/i]
Kurwa, odświeżam temat. Dzisiejszy sen, gdyby nie fakt, że spałem zwaliłby (:P) mnie z nóg. Nie pamiętam już wszystkiego dokładnie niestety...
Najpierw było, że siedziałem z babą na ławce na rondzie w Łaziskach Górnych (tak, to to miasto, gdzie mieszka ta upośledzona z kółek różańcowych), gdzie wokół trwała intensywna akcja odśnieżania drogi spychaczami. W momencie, kiedy któryś z nich wyjebał całą tą swoją łopate śniegu na nas pobiegliśmy do szkoły (;|) do Katowic (jakieś 20 km), które to Katowice i szkoła okazały się być w miejscu, gdzie kiedyś był basen, ale teraz chyba nie ma czy coś (tego ronda z ławką też nie było we śnie, tylko teraz tam jest). Potem kolejną sceną było, że byłem w tej niby szkole, baba poszła z jakąś inną lalą na lekcje a ja w jakiejś dupnej sali ze sporym telewizorem oglądałem 30 Ton, w którym leciał... teledysk Iperyt ;|. Jakby tego było mało, to muzyką do teledysku Iperyt był "Masshealing Masskilling" MasseMord. Teraz uwaga, bo pamiętam jak wyglądał ten teledysk :]. Sceneria jak w grach RTS z okolic 97-98 rok, widok z góry, jakieś dwa uzbrojone pojazdy z ludzikami na górze wjeżdżają do jakiejś kotliny, a tam pojawiają się trzej żołnierze. Ci z zmechanizowani strzelają do nich z karabinów, krew sie leje, padają trupy, potem ci piesi strzelają nazot do tych na wozach, wszyscy leżą martwi, po czym po kolei zmartwychwstają z hasłami typu "Piłeś - nie jedź" i "Cześć Roman" 8|. Potem widok się podnosi jakbym odlatywał stamtej kotliny do nieba i spowrotem przed tym telewizorem czytam wywiad z Audiopainem :| w czymś, co niby było Mystic Fartem, ale rozkładało się na wielkość dwóch Rzeczypospolitych (format A1?), nad którym to wywiadem było zdjęcie Kim Ir Sena (?) jak w awatarze Pi, a całość wyglądała jak Forum Masterfula...
Jak sie obudziłem to nie mogłem uwierzyć, jak głupie to wszystko było. [/quote]

Zniszczyłes mnie! :worship:
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

04-04-2006, 14:41

Śniło mi się, że Kwaśniewska wygrała wybory prezydenckie, Cimoszewicz został ponownie premierem... no kurwa koszmar totalny, budzę się, a tu co ????
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

04-04-2006, 14:43

[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
Śniło mi się, że Kwaśniewska wygrała wybory prezydenckie, Cimoszewicz został ponownie premierem... no kurwa koszmar totalny, budzę się, a tu co ???? [/quote]

ręka w nocniku:)
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

04-04-2006, 14:54

gorzej, kurwa, gorzej, z nocnika tylko łeb wystaje... jeszcze...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

05-04-2006, 10:59

[quote][i]Wysłane przez Wengiel[/i]
Ja kiedyś po zerwaniu z kobietą, z którą byłem w chuj czasu miałem sen. Śniło mi się, że ruchałem ja za kasę. jak się obudziłem, byłem nieźle zdziwiony. Jak się głębiej nad tym zastanowiłem, zdziwienie opadło. [/quote]

ona ci płaciła, czy ty jej??
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
Awatar użytkownika
Egr
zaczyna szaleć

05-04-2006, 16:38

Dzisiaj mi się śniło, że biorę udział w teleturnieju "awantura o kasę" którą prowadzą wokalista System of a Down i Usher (taki pojebany murzyn z mtv) :/. Tylko zamiast wybierania kopert trzeba było przewracać kolumny pod którymi była kasa (nie pytajcie mnie o co chodzi :/). Przejebałem całą kasę :(
Dziwne to wszystko :/
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

05-04-2006, 17:28

[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
Śniło mi się, że Kwaśniewska wygrała wybory prezydenckie, Cimoszewicz został ponownie premierem... no kurwa koszmar totalny, budzę się, a tu co ???? [/quote]

miałeś piekny sen :P
Awatar użytkownika
KelThuz
postuje jak opętany!
Kontakt:

05-04-2006, 18:41

dzisiaj w trakcie 15-minutowej drzemki wydawało mi się, że śniło mi się, że Bush napadł na Iran. Jako, że nie jestem na bieżąco z wiadomościami - zali to sen był czy to JUŻ SIĘ ZACZEŁO?? ?:kill:
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
Awatar użytkownika
Trojan
postuje jak opętany!

05-04-2006, 19:17

Mnie z kolei śniło się, że podpisany został dokument, że Kraków uzyskał dostęp do morza i chwilę po uzyskaniu pisma nadeszła fala tsunami, która pochłonęła prawie całe miasto. Co ciekawe ocalał tylko empik na rynku oraz Audytorium Maximum(gdzie mam "przyjemność" często przebywać) na krupniczej.
Down the bottle's nest
Awatar użytkownika
Wengiel
starszy świeżak

05-04-2006, 19:38

[quote][i]Wysłane przez Xapapote[/i]
ona ci płaciła, czy ty jej?? [/quote]Ja jej.
[quote]kto wie - może się wypełni :P [/quote]Ee, wolę dalej ruchać za darmo.
Awatar użytkownika
Fagot
świeżak

05-04-2006, 20:34

[quote][i]Wysłane przez Betoniarz[/i]
Nie wiem po co i gdzie jechałem, ale miałem dużą prędkość i wiatr we włosach [/quote]
Kwiaty we włosach potargał wiatr... :D
BTW. miałeś otwart rozporek?
Choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę... bo w końcu jestem największym skurwysynem w tej pieprzonej dolinie.

This is your messiah: false, voracious, pigs...
Awatar użytkownika
Einherjer
zaczyna szaleć

05-04-2006, 20:48

Kurwa, ja mam czesto sny matematyczne - raz mi sie snilo, ze jestem dowodem matematycznym i siebie czytam, autentycznie widzialem tekst i przewracalem kartki. Inny raz bylem w kodzie jakiegos jezyka programowania i nie moglem uciec z okienka z kodem :/.

Kumplowi sie kiedys snilo, ze autobus jest funkcja, ktora go przeksztalca z uczelni w akademik :D
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

05-04-2006, 23:12

[quote][i]Wysłane przez Einherjer[/i]
Kurwa, ja mam czesto sny matematyczne - raz mi sie snilo, ze jestem dowodem matematycznym i siebie czytam, autentycznie widzialem tekst i przewracalem kartki. Inny raz bylem w kodzie jakiegos jezyka programowania i nie moglem uciec z okienka z kodem :/.

Kumplowi sie kiedys snilo, ze autobus jest funkcja, ktora go przeksztalca z uczelni w akademik :D [/quote]

jezusie nazareński! czy takie zboczenia wywołują uczelnie techniczne?
Awatar użytkownika
Einherjer
zaczyna szaleć

05-04-2006, 23:32

Techniczna to ona nie jest (UWr), ale kierunek techniczny :)

Inne podobne schizy to mialem kiedys, ze obudzilem sie w srodku nocy i strasznie mnie pluca napierdalaly (mniejsza od czego, bo sam dobrze nie pamietam) i pierwsza moja mysl to bylo: "całkuj pluca, wyzdrowiejesz!". A pare dni pozniej spojrzalem na tekst w winampie (czas trwania utworu) i znow pierwsza mysl, to bylo, zeby policzyc pochodna po czasie z napisu :/

Jak sie uczylem swego czasu do matury z maty, to mi sie jeszcze ciagle snily bryly geometryczne...

(Kurwa, czy ja jestem pojebany?)
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

05-04-2006, 23:40

[quote][i]Wysłane przez Einherjer[/i]
Jak sie uczylem swego czasu do matury z maty, to mi sie jeszcze ciagle snily bryly geometryczne...

(Kurwa, czy ja jestem pojebany?) [/quote]

Z całym szacunkiem, ale... TAK!

Mi się kiedyś śniło, że znalazłem manuskrypt, który był dowodem na to, że człowieka skonstruowali przybysze z kosmosu. Przypomniało mi się to pod wpływem rozmowy z moją dziewczyną na podobny temat... ona to dopiero ma schizowate sny! wczoraj śniło się jej nasze wesele :D
ODPOWIEDZ