przez Kolumbię, do Stanów, zaś do mnie....kiedyś z wymian z Wild Rags się nie załapałam na to wydanie 12". Poczekałem 33 lata
i jest ! to był kurwa moment
- Sadistic Intent "Impending Doom..." 12"EP Wild Rags Records 1990
Odebrałem dzisiaj CD ze sraczkomatu. Nowe, w folii. Włożyłem po rozpakowaniu do odtwarzacza i tryk tryk tryk - skacze jak wielkanocne zające po 0,7. Wyjąłem i patrzę a tam takie jakby wgłębienia (tak to wyglądało). Odruchowo delikatnie to przetarłem i zniknęło. Okazało się, że to chyba jakaś naprawdę, naprawdę cieniutka warstwa folii czy czegoś podobnego i jakby się po prostu pod dotykiem rozłożyło i zniknęło.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
przez Kolumbię, do Stanów, zaś do mnie....kiedyś z wymian z Wild Rags się nie załapałam na to wydanie 12". Poczekałem 33 lata
i jest ! to był kurwa moment
- Sadistic Intent "Impending Doom..." 12"EP Wild Rags Records 1990
O żesz Ty chu...dy kolekcjonerze!
KŁANIAM SIĘ W PAS!
Mi przeszła kiedyś tycityci koło nosa od Hansa zza Odry....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Kogo musiałeś "zlikwidować" i ile Ci zapłacili, żebyś to "badziewie" wziął do ręki?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Jeszcze nie słuchałem, nawet nie łodfolioałem, ale już wiem, że będzie zajebiste, bo jakie tytuły kawałków: into the glory land, Together We Ride, When Will the Wounds Ever Heal (albo jakoś tak, bo pisane gotykiem i chuj wi co tam jest w tytule, ale i tak jest wykurwiaście).
Uuuu dzisiaj w nocy do białego dnia będzie napierdzielał true fucking hyborian metal.