DODHEIMSGARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: DODHEIMSGARD
Czekam dosyć mocno. A Umbra Omega - doskonałe!
- ozob
- zahartowany metalizator
Po chuju. Jebana nuda przez bitą godzinę.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Umbra Omega oczywiście znakomita.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
To oczywiste. Wręcz jeden z lepszych ich albumów.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I w tym miejscu łezka się kręci. DHG, nówka i od razu czytałoby się płomienny wpis szanownego kolegi 535!
Poro
- ozob
Sporo Arcturus. Mialby mokre majty. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- KKK
- postuje jak opętany!
Cokolwiek by nie mówić, gość był charakterystyczny, czytało się go, nawet jeśli trochę męczył bułę w ostatnim czasie. Brak ci charyzmy i siły przebicia, który posiadał 535, typie. Twoje przekamarzanki i puste prowokacje są co tutaj najwyżej jechane. Nikt nie daje za nie jebania Także statusu 535 na tym forum możesz jedynie pozazdroscic, misiu.
- ozob
Naprawdę nie aspireuje do głoszenia prawd objawionych Kazka. (:
- bartwa
- ozob
Na forume jest dużo miejsca. Po prostu betoniara poczuł się za bardzo nietykalny wiec go Olo wykosił. (:
Wracając jednak do muzyki, to mocno średni ten nowy utwór. Progresywnie awangardowo, ale bez jakiegoś szału, że czujesz "kurwa wow".
Wracając jednak do muzyki, to mocno średni ten nowy utwór. Progresywnie awangardowo, ale bez jakiegoś szału, że czujesz "kurwa wow".
- bartwa
A mi się po prostu nie podoba, ale oczywiście zobaczymy całość, liczę że chociaż parę momentów udało im się odjebać na nowej płycie. Czasem takie momenty robią płytę.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- dzik
Posłuchałem tego nowego utworu. Jest fatalny. Sprawdzę nową płytę, ale na tą chwilę zakup wydaje mi się bardzo mało prawdopodobny.
dobry kościół to kościół spalony
- bartwa
Ponoć wyciekła całość i opinie, które słyszałem są, delikatnie mówiąc, nieprzychylne.
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
- bartwa
Ja bardziej z "dziennikarskiego" obowiązku, a jak za mocno wkurwią, to wyłączę w połowie.Wódka i Piwo pisze: ↑06-04-2023, 22:17
Z mokasynów mnie nie wyrwało. Ale sprawdzę całość z przyjemnością.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- bartwa
Jestem na trzecim numerze i jest wykurwiście. A byłem tak pewien, że będzie kicha, a tu proszę. Świetne granie!
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
Właśnie dla tego napisałem że z przyjemnością posłucham całości, mimo iż pierwszy udostępniony utwor nie zachwycił. To jest jednak zespół który zawsze potrafi zaskoczyć . Wiekopomnego dzieła się nie spodziewam, ale dawki dobrej muzyki na pewno . Choć oczywiście będą i tacy których rozboli anus po przesłuchaniu.
- bartwa
Dla mnie jest wiekopomnie, obok 666 int najlepszy DHG i to po jednym odsłuchu. Ta płyta jest dojrzale smutna, ale też trafia się czasem riff z lat 90-tych. Płyta roku kurwa jak na razie. Ale niespodzianka.Wódka i Piwo pisze: ↑08-04-2023, 10:26
Właśnie dla tego napisałem że z przyjemnością posłucham całości, mimo iż pierwszy udostępniony utwor nie zachwycił. To jest jednak zespół który zawsze potrafi zaskoczyć . Wiekopomnego dzieła się nie spodziewam, ale dawki dobrej muzyki na pewno . Choć oczywiście będą i tacy których rozboli anus po przesłuchaniu.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- bartwa
Widać, że szajtan z brutalland czyta masterfula.szajtan z brutalland pisze: ↑18-03-2023, 14:32Mocno średni ten nowy utwór. Progresywnie awangardowo, ale bez jakiegoś szału, że czujesz "kurwa wow". Ale,oczywiście zobaczymy całość, liczę że chociaż parę momentów udało im się odjebać na nowej płycie. Czasem takie momenty robią płytę.
PLASTIK NIE JEST METALEM