POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
bartwa

Re: POlitykowanie

10-03-2023, 14:29

Szkoda, że nie mam jedynki, może na necie znajdę.
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

10-03-2023, 14:42

Przepraszam, co to za iranizacja Polski? :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

10-03-2023, 14:46

Sybir pisze:
10-03-2023, 14:42
Przepraszam, co to za iranizacja Polski? :D
Czyżby?
Obrazek
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Sybir

10-03-2023, 14:56

Czyli w tym roku Hanuka zamiast Bożego Narodzenia? Znakomita informacja. Nareszcie!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

10-03-2023, 15:07

Ale w sumie PIS&Episkopat >>>>>>>>> polski BM, przynajmniej jeśli chodzi o niszczenie kościoła w Polsce:D Przecież młodym papa bedzie kojarzyl sie tylko z tymi partyjnymi szopkamii dzieciecymi odbytami
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
trup

10-03-2023, 15:13

na takich posłów warto głosować.
Zgłaszają piękne poprawki.

Inni pędzę od listy do listy, żeby kasa wpadała za komisje.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
bartwa

10-03-2023, 15:16

Pan_Kimono pisze:
10-03-2023, 15:07
Ale w sumie PIS&Episkopat >>>>>>>>> polski BM, przynajmniej jeśli chodzi o niszczenie kościoła w Polsce:D Przecież młodym papa bedzie kojarzyl sie tylko z tymi partyjnymi szopkamii dzieciecymi odbytami
Pycha kroczy przed upadkiem, książkowy przykład.
Awatar użytkownika
trup

10-03-2023, 15:24

Obrazek
Obrazek
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Pacjent

10-03-2023, 15:40

trup pisze:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

10-03-2023, 15:50

Z tego co czytam o nim to był w wielu partiach, z czego 90% z nich miało w nazwie ,,konserwatywna" albo ,,prawica", a PO z kolei chyba pasował najmniej ponieważ był wielokrotnie zawieszany za łamanie dyscypliny partyjnej, czyli innymi słowy głosował inaczej niż PO zwykle.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Ascetic

10-03-2023, 16:05

Pacjent pisze:
10-03-2023, 15:40
trup pisze:
Obrazek
Obrazek
O! Kto tu rozdziawił swojego paskudnego ryja xD Kolo co chapie katabaskie knagi, spruwa-się-parów na forum, z obroną katopatoli, a kilka lat temu zasłynął obroną "prezydęta"* i jego decyzji ws. ułaskawienia pedofila. Ha tfu na mache i rzaryn na kwadracie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Temat koalicjanta konfruskiego i jego szału pod zasłonięcie afery/ nagrań żalek-bielan, mocno memiczny. Tak jak wykon, tego któremu pacjentov obrabia, też komiczny. Ktoś widział wystąpienie ślimakonnickiego na komisji? Tego z mieczykiem i ręką go trzymającego, w klapie, na zielonym tle. Nieźle trzeba mieć najebane we łbie, żeby mieć takie loty, no ale czego oczekiwać od kolesi, co majstrowali straż pod obronę kościołów w trakcie marszu kobiet xD

*
Obrazek
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
trup

10-03-2023, 17:18

PG-RRA-OM
Obrazek
albo...

Obrazek
Awatar użytkownika
trup

10-03-2023, 17:24

Obrazek
shitshow
postuje jak opętany!

10-03-2023, 18:31

Jaśka powinna czemprędzej zmienić piguły:
https://www.google.com/amp/s/www.polsat ... ym-grobie/
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

10-03-2023, 21:47

Pacjent pisze:
10-03-2023, 14:46
Obrazek
Co to za facet koło Schudricha?
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
trup

10-03-2023, 22:24

shitshow pisze:
10-03-2023, 18:31
Jaśka powinna czemprędzej zmienić piguły:
https://www.google.com/amp/s/www.polsat ... ym-grobie/
Szczerze? Nie wiem czy Ochojska odleciała, ale wiem na pewno, że te chuje na granicy na pewno odleciały i to srogo. Pozwalali umierać ludziom w lasach. Masz gdzieś informacje albo wiedzę, co się dzieje ze zwłokami? Leżą sobie i gniją na powietrzu? Czy taki stan i widok jednak mógłby być obciążający dla tych chujków?
Awatar użytkownika
Ascetic

10-03-2023, 22:36

trup pisze:
10-03-2023, 22:24

Szczerze? Nie wiem czy Ochojska odleciała, ale wiem na pewno, że te chuje na granicy na pewno odleciały i to srogo. Pozwalali umierać ludziom w lasach. Masz gdzieś informacje albo wiedzę, co się dzieje ze zwłokami? Leżą sobie i gniją na powietrzu? Czy taki stan i widok jednak mógłby być obciążający dla tych chujków?
Nie ma co z cbałami gadać. Proponuję każdemu wybrać się do np. Białowieży (<rz>ups), nie wiem, na focenie* np. dostojnych zwierząt, zażywanie przyrody, czy wykurwistą szamę u B i T. (normalnym, znanym mi, moge polecić dobre miejscówki do spania, żarcia, a i za niedużą opłatą właściciele przybytku o np. 4 rano wybiorą się z Wami jako przewodnicy na zwiedzanie tych pięknych zakątków przr.). Przy okazji wieczorem, usiąść z lokalsami i pogadać o pushbackach, ludziach wyłapywanych po bagnach, bo tylko tam się mogą przedzierzgnąć. O leśnikach/ tajniakach/ strażnikach, co podbijają do np. fotografów i zadają dziwne pytania, mają nieskalaną bezprawiem ochotę zaglądać do aut. Pewnie dla wielu czytaczy prawackich gówien byłby to szok jak niezerojedynkowo ludzie stamtąd patrzą na tę sprawę. Jak gotują dla uchodźców, zbierają ciuchy, szeptem mówią to co każdy kumaty wie, że inni przymykają na to oczy, co oni mają pod oczami, w sensie przed oczami, siłą rzeczy, mieszkając akurat tam.

*rilpiksy z marca.

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 10-03-2023, 22:49 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
lys på slutten av lys
tomaszm

10-03-2023, 22:48

Na moje nieszczęście na pewno nie szczęście znam tych ludzi z polityki z prawa i lewa. Jak wybuchały afery taśmowe część tej ekipy piła ze mną wódkę u mnie na placu twierdząc ,że nic się nie dzieje ,że ich gdzieś tam ponagrywali". Paru moich kumpli wręcz to wyśmiało twierdząc, że jak to będzie "ten moment" cokolwiek oznacza to i tak się dogadają. Spuszczam na to zasłonę milczenia.

Ci ludzie nie potrafią inaczej. Ja to w paru kwestiach gdzie dogadywałem tematy swoje, moge uczciwie powiedzieć ,że chłopaki są parę lat do przodu w kwesti jak co komu i za ile. Smutne i zajebiście prawdziwe. Więc w te czy to PO czy Pis za chuja nie uwierzę.NIe wierzę w żadną zmianę. Serce mi pęka ,bo chciałbym napisać coś zgoła innego ale niestety jest zgoła inaczej. i Wkurwia mnie to tak samo jak Was.
Awatar użytkownika
Ascetic

10-03-2023, 22:57

tomaszm pisze:
Na moje nieszczęście na pewno nie szczęście znam tych ludzi z polityki z prawa i lewa.
Ja dla odmiany, kolegów radny zaradnych odstawiłem. Też z prawa do lewa. I to nie dla tego, że mieli poglądy niezgodne z moimi, a dlatego, że nie mieli właściwie żadnych. Nie, no, ok, jeden wspólny ich łączył. Ideolo na boczek, komu teczkę ponosić (bo to względnie młode chłopaki są i kręgosłupy zdrowe i giętkie) i do jakiej spółki wcisnąć konkubinę. No i co tam zdilować. Takie ideolo.

Żona utrzymuje koleżeńskie relacje z panią radną. Fajna babka. Zaangażowana. Ostatnio w pomoc Ukraińcom. Kawała roboty i sił z siebie dała na tym polu. Przy zmianie warty na dzielni, choć tam akurat stabilnie i prawilnie, może cośtamcośtamcoś.
Ostatnio zmieniony 10-03-2023, 23:05 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

10-03-2023, 23:02

tomaszm pisze:

Smutne i zajebiście prawdziwe. Więc w te czy to PO czy Pis za chuja nie uwierzę.NIe wierzę w żadną zmianę.
Ładnie Ciebie tam zainfekowało. Czytam tutaj regularnie, że niespecjalnie ogarniasz to co się dzieje, w błysk łapiesz, na usprawiedliwienie, nie ty jeden, te podstawione emocjonalne zajawki. A później takie przemyślenia. Tak przed (chyba) październikiem zrób sobie podsumowanie, choćby na bazie, tego co Ciebie najbardziej interesuje, kasy i zobacz, kiedy jak się bujało a jak jest teraz. Jak masz akurat Ty lepiej to pogadaj z zaprzyjaźnionymi przedsiębiorcami jak klasa średnia jest traktowana, jak pis i do czego wykorzystuje biznes. Mały i duży. Oczywiście można rozbierać na czynniki pierwsze jako praktycy, jakieś zusy, blokowanie poniektórych branż, zmienność uwarunkowań, które nie dają stabilności, co jest podstawą planowania w biznesie itd. itp. Myślę, że szkoda czasu. Styka zobaczyć do portfela, albo się rozejrzeć i pogadać po znajomych jak im się wiedzie.

Kwestii światopoglądowych nie poruszam, bo tutaj litania pisu i ruskichkolaborantów pokroju pacjenta jest tak długa, że nikomu normalnemu nie chce sie tego listować.

ps. Zresztą jak już tam zaklikała Ci mantra: "bandaczworga" "pizpełosamozło"i tym podobne pierdoły zobacz skąd się ten klikbajt niesie. Te ruskie kurwy nie mają innej opcji jak się stawiać w pozycji, "jesteśmy inni". A jak są inni zobaczysz po wyborach, a teraz możesz zobaczyć co odpierdoliła kukizowa Ścigaj, kukizowy Tyszka, czy ta płaska z maski a z cyca przerośnięta co z grzesiem bra-dałnem spruwała się w sprawie szczepionek. Zobaczysz po tych kilku przykładach co to za towarzycho. Albo nacjopatol Pierdzikiewicz, co za kawałek domku w Otwocku przekazał marsz nazimatołków pisowcom xD Konkludując, tam są dopiero szmaciarze, w dosłownym tego słowa znaczeniu. Gołodupce, co dla 1 miliona sprzedadzą starą, z naziola staną się komucham, a jak będzie trzeba to z chłopakiem zaczną chodzić za rączkę.
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ