Jak obchodzicie święta?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: Jak obchodzicie święta?
Tak Mariusz, racja. Z dziadkiem się chodziło krasule karmić. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To też efekt tego że mąż uciekł z domu do miasta bo już mieli się nawzajem dość, i została sama w wiejskiej chacie z kościołem i youtubem. A ten youtube zamyka ją powoli w swoim echo chamber. Dodajmy do tego oczywiście nieumiejętność weryfikacji jakiejkolwiek informacji i mamy poglądy właściwie 100% zgodne z Pacjentem - Polska najwspanialszym, uciemiężonym narodem który nigdy nikomu nie zrobił nic złego, spisek szczepionkowy, ech szkoda gadać. Ostatnio posłuchaliśmy o tym, że rząd wydaje nieznanego pochodzenia zastrzyki z jodem na wypadek wybuchu atomowego, tylko że one są bardziej niebezpieczne niż promieniowanie atomowe, a po wojnie ich skutki zwali się na promieniowanie. Nie jestem pewien w jakim to celu, ale o ile jestem w stanie stwierdzić, to depopulacji. A w jakim celu ta depopulacja to juz nie wiem.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rozkręca się
To TEN rząd też nas chce depopulować? Myślałem, że tylko rudy parszywiec ma to na celu. Nie ma ratunku.
- Believer
- weteran forumowych bitew
jem duzo jedzeniów i tyle
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
My w tym roku z babką mało przygotowujemy, bo jest po prostu bieda. Ale bigos mamy zrobiony, galarete, będzie barszcz z kartoflami na wigilię i ryba smażona od Budyniów. Mają nam dać jeszcze wędzonych węgorzy, bo my im za to miód co roku dajemy. No i pierogi będą.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- rasowy masterfulowicz
A kasza ? A wudka ?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-12-2022, 21:29My w tym roku z babką mało przygotowujemy, bo jest po prostu bieda. Ale bigos mamy zrobiony, galarete, będzie barszcz z kartoflami na wigilię i ryba smażona od Budyniów. Mają nam dać jeszcze wędzonych węgorzy, bo my im za to miód co roku dajemy. No i pierogi będą.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
W święta jemy mniej kaszy i może przez to mamy problem w tym okresie z robieniem stolca. Raz na kilka dni taki zbity, twardy wychodzi, nie luźny. Kasza podrożała, a wódke będę pił u Grześka. On zawsze ma.vicotnick pisze: ↑22-12-2022, 21:46A kasza ? A wudka ?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-12-2022, 21:29My w tym roku z babką mało przygotowujemy, bo jest po prostu bieda. Ale bigos mamy zrobiony, galarete, będzie barszcz z kartoflami na wigilię i ryba smażona od Budyniów. Mają nam dać jeszcze wędzonych węgorzy, bo my im za to miód co roku dajemy. No i pierogi będą.
-
- rasowy masterfulowicz
A robicie przy stole miejsce dla zbłonkanego wendrowca ?
- Ascetic
Klasycznie. Jak co roku.
Żarcie, sranie, żarcie, spacer, sranie.
Bez chlania (tutaj inaczej niż przez lata) ale z żarciem i sraniem. W przerwach pierdolenie o szopenie, pomiędzy żarciem i sraniem.
Do tego główny punkt programu, indoktrynacja dzieci od 7 do 15 roku życia. Św Mikołaja nie ma, zajebiste te katolskie święta - można żreć i żreć, w szczególności słodycze i słodycze, a i są prezenty od wujka, mamy i taty, bo Mikołaj to bujdy, jak wcześniej. I buntowanie dzieciaków, że lepiej z wujkiem obejrzeć pingwiny z Madagaskaru niż iść z dziadkami na pasterkę. To akurat łatwe. Całościowo rzecz ujmując, praca od podstaw, która zaprocentuje za lata. Na pohybel katolskim ścierom. No i może jakiegoś metalu posłuchamy. Po coś ten kartonik płyt dla dzieci i młodzieży zabrałem.
Żarcie, sranie, żarcie, spacer, sranie.
Bez chlania (tutaj inaczej niż przez lata) ale z żarciem i sraniem. W przerwach pierdolenie o szopenie, pomiędzy żarciem i sraniem.
Do tego główny punkt programu, indoktrynacja dzieci od 7 do 15 roku życia. Św Mikołaja nie ma, zajebiste te katolskie święta - można żreć i żreć, w szczególności słodycze i słodycze, a i są prezenty od wujka, mamy i taty, bo Mikołaj to bujdy, jak wcześniej. I buntowanie dzieciaków, że lepiej z wujkiem obejrzeć pingwiny z Madagaskaru niż iść z dziadkami na pasterkę. To akurat łatwe. Całościowo rzecz ujmując, praca od podstaw, która zaprocentuje za lata. Na pohybel katolskim ścierom. No i może jakiegoś metalu posłuchamy. Po coś ten kartonik płyt dla dzieci i młodzieży zabrałem.
lys på slutten av lys
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Zawsze robimy miejsce i kładziemy dodatkowy talerz dla wędrowca. Strawy i chleba nigdy nie zabraknie dla samotnych w święta. Mamy też sianko pod obrusem i słodkiego baranka na stole.
- Żułek
kolędowanie rzecz święta

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Ascetic
-
- rasowy masterfulowicz
Ja mam pogrzeb jutro.Ciocia mi zmarła wczoraj rano.Buce z kościoła nie chcą sie zgodzić na pogrzeb po świetach ale w sumie to chyba nawet i dobrze.Będzie z głowy.To ''ciocia'' od strony taty siostry męża w sensie jego mama więc ja aż tak bardzo tego nie przeżywam.Ale wujek który specjalnie przyjechał na świeta z UK dostał zajebisty prezent w postaci śmierci matki.
W tym roku świeta i sylwek bez alko.Jadę pod namiot w pierwszy dzień świąt.Biore aparat i jedziemy z kolega w jedno miejscce
W tym roku świeta i sylwek bez alko.Jadę pod namiot w pierwszy dzień świąt.Biore aparat i jedziemy z kolega w jedno miejscce
- Nerwowy
Tak, funkcję którą wcześniej pełniło głównie Radio Maryja przejmują stopniowo szurskie profile na peju i kanały yt, ale efekt jest dokładnie taki sam - zaszczucie, zastraszenie i obrócenie odbiorców przeciwko współczesnemu światu.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑22-12-2022, 19:53To też efekt tego że mąż uciekł z domu do miasta bo już mieli się nawzajem dość, i została sama w wiejskiej chacie z kościołem i youtubem. A ten youtube zamyka ją powoli w swoim echo chamber. Dodajmy do tego oczywiście nieumiejętność weryfikacji jakiejkolwiek informacji i mamy poglądy właściwie 100% zgodne z Pacjentem - Polska najwspanialszym, uciemiężonym narodem który nigdy nikomu nie zrobił nic złego, spisek szczepionkowy, ech szkoda gadać. Ostatnio posłuchaliśmy o tym, że rząd wydaje nieznanego pochodzenia zastrzyki z jodem na wypadek wybuchu atomowego, tylko że one są bardziej niebezpieczne niż promieniowanie atomowe, a po wojnie ich skutki zwali się na promieniowanie. Nie jestem pewien w jakim to celu, ale o ile jestem w stanie stwierdzić, to depopulacji. A w jakim celu ta depopulacja to juz nie wiem.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- weteran forumowych bitew
Dla mnie święta to wyłącznie przyjemność dla moich dzieci. Gdyby nie one to miał bym wywalone jajaca na to zidiocenie ogólnonarodowe. Jak widzę jak zachowują się w tym okresie Polacy to kurwa jest mi wstyd za to stado tępego bydła.
-
- rasowy masterfulowicz
Ja wigilię spędzam w robocie, pierwsze swieto odsypiam i takie to święta 
X
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Pierogi z kapustą i grzybami i bigos będę jeść łopatą. Zawsze na te poprawy czekam a jak już siadam to zjem po porcji, popije kompotem i tyle mojej mocy przerobowej 

- dzik
Podobnie. Tyle że ja wyśpię się w robocie, więc nie będę musiał odsypiać.Bonecrusher pisze: ↑23-12-2022, 10:16Ja wigilię spędzam w robocie, pierwsze swieto odsypiam i takie to święta![]()
dobry kościół to kościół spalony
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
No takie to miastowe są. Śpią w robotach, podczas gdy ja rąk nie mam gdzie w dupe wsadzić, jak mam robote.dzik pisze: ↑23-12-2022, 16:23Podobnie. Tyle że ja wyśpię się w robocie, więc nie będę musiał odsypiać.Bonecrusher pisze: ↑23-12-2022, 10:16Ja wigilię spędzam w robocie, pierwsze swieto odsypiam i takie to święta![]()
-
- postuje jak opętany!
Wkurwia mnie niemożebnie kolejne nałożenie świąt na weekendy. To nawet nie chodzi o robotę, bo po prostu mogę nie brać zleceń, zresztą w branży i tak okresowy zastój. Ale brakuje tego momentu, kiedy wszystko stoi, nie lata się załatwiać spraw, urzędy nie wysyłają pozdrowień, pełny reset. W dobrym roku pod koniec grudnia jest taki cały tydzień, teraz raptem jeden poniedziałek. Do dupy,