Aha, no chyba że taknagrobek pisze: ↑15-12-2022, 15:52szpikulce do wsadzania w dupe, dla Mariusza, aby mógł się w końcu normalnie wysrać
Kłopoty ze zdrowiem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 987654321k
- w mackach Zła
Re: Kłopoty ze zdrowiem
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Pewnie głośno pierdzi jak się kapusty z cebulą nażre, czy co tam oni jedzą zimą i na przednówku w tej Galicji

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire

Zdania są podzielone jak widać.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ale stopery na pierdzenie chyba nie działajom

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Hatefire
Na efekty dźwiękowe działają
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
- zahartowany metalizator
po wypaleniu świecy mozna rozwinąć tubkę i sprawdzić ..gromadzi się tam taki żółty proszek powstały ze spalania świecy plus syf z ucha w postaci małej, ciemnej grudki woskowiny.. przynajmniej ja tak miałem heheh niedługo po tym byłem u lekarza, który zerknął do ucha i pyta „panie, a co pan masz takie czyste ucho aż swieci? coo? jaka świeca? a gdzie to można kupić? muszę spróbować”

- Hatefire
Jak się włoży do dupy to też działa? Dla kolegi pytamnagrobek pisze: ↑15-12-2022, 18:43po wypaleniu świecy mozna rozwinąć tubkę i sprawdzić ..gromadzi się tam taki żółty proszek powstały ze spalania świecy plus syf z ucha w postaci małej, ciemnej grudki woskowiny.. przynajmniej ja tak miałem heheh niedługo po tym byłem u lekarza, który zerknął do ucha i pyta „panie, a co pan masz takie czyste ucho aż swieci? coo? jaka świeca? a gdzie to można kupić? muszę spróbować”![]()

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
nie wiem, nie testowałem w ten sposób ale może Mariusz spróbuje?
- Żułek
ja bym lepiej dobrego gazownika wezwał

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Działa, mój kolega używał i lekarz mu powiedział: ,,panie, a co masz pan takie wypucowane dupsko że aż świeci?". Jak używasz to gromadzi się w tej świecy taki brązowy proszek plus mała, ciemna grudka gówna.Hatefire pisze: ↑15-12-2022, 18:47Jak się włoży do dupy to też działa? Dla kolegi pytamnagrobek pisze: ↑15-12-2022, 18:43po wypaleniu świecy mozna rozwinąć tubkę i sprawdzić ..gromadzi się tam taki żółty proszek powstały ze spalania świecy plus syf z ucha w postaci małej, ciemnej grudki woskowiny.. przynajmniej ja tak miałem heheh niedługo po tym byłem u lekarza, który zerknął do ucha i pyta „panie, a co pan masz takie czyste ucho aż swieci? coo? jaka świeca? a gdzie to można kupić? muszę spróbować”![]()
![]()
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- nagrobek
no, a gdybyś zastosował zgodnie z przeznaczeniem zamiast pchać w dupsko to może nie miał byś teraz problemów z uszami
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze się nikomu nic nie stało jak w dupe sobie coś włożył. Jutro na przykład mam zabieg lewatywy gorącej wody z mydłem u Grześka (zamiast gruszki będzie worek na sok z plastikową wtyką, którą będę miał w dupie) mam nadzieję, że mnie w końcu przeczyści po tym, a póżniej będziemy pić wódkę.
Raz się zje, raz się nie zje.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Znając moje szczęście, to miałbym wtedy problemy ze sraniem.
If you do everything right, there will be no struggle.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Na miód w uszach to są specjalnie spreje z aplikatorem do rozpuszczania tego miodu, patyczki to tylko problem.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- TheDude
Milordzie, śliwek suszonych zakup i mlekiem popij. Będzie taki kak attack, że GG Allin by się nie powstydził.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑15-12-2022, 21:04Jeszcze się nikomu nic nie stało jak w dupe sobie coś włożył. Jutro na przykład mam zabieg lewatywy gorącej wody z mydłem u Grześka (zamiast gruszki będzie worek na sok z plastikową wtyką, którą będę miał w dupie) mam nadzieję, że mnie w końcu przeczyści po tym, a póżniej będziemy pić wódkę.
-
- rasowy masterfulowicz
Gówno prawdaMariusz Wędliniarz pisze: ↑15-12-2022, 21:04Jeszcze się nikomu nic nie stało jak w dupe sobie coś włożył.

Celem życia nie jest przeżycie.
- TheDude
Freddie Mercury i paru innych jednak są przykładami, że w kake to nie zawsze fajna zabawa. Zdychali potem w parszywy sposób ale o dziwo jakiś kult tych pedałów potem powstał.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
[media]https://seegore.com/1-man-1-jar/[/media]mistrzsardu pisze: ↑16-12-2022, 10:54Gówno prawdaMariusz Wędliniarz pisze: ↑15-12-2022, 21:04Jeszcze się nikomu nic nie stało jak w dupe sobie coś włożył.Był typ w Japonii, który miał słabość do kompresorów na stacjach benzynowych. Zamiast pompować opony pompowal siebie. Raz przesadził z ciśnieniem. Jest gdzieś film w Internecie z tego wydarzenia.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1 ... dolnosc-do
Już wiadomo dlaczego w okresie obostrzeń i kwarantann padło tu tyle głupot, a teraz forum uspokoiło się.
PS. Fakt, że naczelny maseczkowiec wyleciał stąd na zbity pysk niczego nie zmienia.
Już wiadomo dlaczego w okresie obostrzeń i kwarantann padło tu tyle głupot, a teraz forum uspokoiło się.
PS. Fakt, że naczelny maseczkowiec wyleciał stąd na zbity pysk niczego nie zmienia.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- TheDude
Siedzisko dla wszystkich, którzy do tej pory przeżywają COVID i związane z nim teorie spiskowe: