III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: III Wojna Światowa
Poyebao ciebie z tą kaszą? Mienso nie ? Tylko aby kasza ?
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Pojedziemy na Białoruś i Łukaszenka nam da. Razem z solą.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑07-12-2022, 16:06
Ale kasza u nas będzie po tyle, że tak się najjemy, że nie będzie czym srać. Tak będzie wszystko drogie. Tyle żeśta nawojowali.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A co to za argumentacja?! Mamy się nadstawiać przygłupom z USA, bo przez lata ładowała nas dzicz z Rosji?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Tatuś
- Kontakt:
Słowo przygłup w tym kontekście pasuje tylko do wyborców konfederacji. Bycie sojusznikiem USA gwarantuje bezpieczeństwo i rozwój gospodarczy jaki nie gwarantuje żadne inne państwo na świecie obecnie.
Wasza Rosja to tylko chujnia i grzybnie, tow. Pacjentow.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
Powyższa hagiografia Jankesów właściwie wyjaśnia wszystko. Delikatnie zauważę, że Polska idąc po linii obecnej amerykańskiej polityki właśnie degraduje się gospodarczo, a USA tak kierują konfliktem na Ukrainie by m.in. wyeliminować ważnego gracza na arenie międzynarodowej jakim jest Unia Europejska.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
-
- rasowy masterfulowicz
Bendom, bendom, małolaty pakować kamasze, dochtory tesz (:
-
Jest też nowa ukraińska pieśń mobilizująca.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
pis chce, żeby rolnicy zbankrutowali, chce wyjść z unii, żeby nie mieli dopłat i kościół tanio odkupił od nich ziemię,Mariusz Wędliniarz pisze: ↑07-12-2022, 16:06Ale kasza u nas będzie po tyle, że tak się najjemy, że nie będzie czym srać. Tak będzie wszystko drogie. Tyle żeśta nawojowali.
dlatego chce tutaj sprowadzać więcej amerykanów, kasza będzie po 12 dolarów za worek,
to chłopy pójdą do wojska za miskę ryżu
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
https://www.wprost.pl/kraj/10994422/mez ... ienie.htmlŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-12-2022, 15:30To jest wlasnie to o czym mowie, wedlug ciebie jak czlowiek prawnie chroni zwierzeta to staje sie nazista. I to jest totalnie pojebane. Njalepiej byloby je tluc na smierc to wtedy bylibysmy najdalej od nazistow i zgodnie z nauka kosciola.
Państwo spierdoliło życie chłopu zajakiegoś kundla

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- WaszJudasz
Kurwie, nie chłopu.
Wyrok za niski, ale zawsze jakiś postęp.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- trup
Kurwa... mam nadzieję, że w pierdlu dostanie żurek z "Kretem" od szefa kuchni.Nerwowy pisze: ↑08-12-2022, 14:39https://www.wprost.pl/kraj/10994422/mez ... ienie.htmlŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-12-2022, 15:30To jest wlasnie to o czym mowie, wedlug ciebie jak czlowiek prawnie chroni zwierzeta to staje sie nazista. I to jest totalnie pojebane. Njalepiej byloby je tluc na smierc to wtedy bylibysmy najdalej od nazistow i zgodnie z nauka kosciola.
Państwo spierdoliło życie chłopu zajakiegoś kundla. Myślę, że to już ten moment, że można je śmiało nazwać nazistowskim, bo przedkłada interes zwierzęcia nad ludzki.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- DST
- rasowy masterfulowicz
Powinni kurwę zajebać maczetami. Najgorsze co można zrobić to znęcać się nad czymś/kimś kompletnie bezbronnym. Mam nadzieję, że prowo robiłeś tym wpisem.Nerwowy pisze: ↑08-12-2022, 14:39https://www.wprost.pl/kraj/10994422/mez ... ienie.htmlŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-12-2022, 15:30To jest wlasnie to o czym mowie, wedlug ciebie jak czlowiek prawnie chroni zwierzeta to staje sie nazista. I to jest totalnie pojebane. Njalepiej byloby je tluc na smierc to wtedy bylibysmy najdalej od nazistow i zgodnie z nauka kosciola.
Państwo spierdoliło życie chłopu zajakiegoś kundla. Myślę, że to już ten moment, że można je śmiało nazwać nazistowskim, bo przedkłada interes zwierzęcia nad ludzki.
-
- Rumburak
Wspaniale. Wypada napisać NARESZCIE. Mam nadzieję, że nie będzie to wyjątek i polskie sądy zaczną wreszcie poważnie podchodzić do tego typu zwyrodnialców. Jeśli oznacza to, że jesteśmy państwem nazistowskim to ok. Jestem nazistą. Następni w kolejce do odstrzału to zapijaczone patusy z dubeltówkami i piórami w dupie tzw. myśliwi.Nerwowy pisze: ↑08-12-2022, 14:39https://www.wprost.pl/kraj/10994422/mez ... ienie.htmlŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-12-2022, 15:30To jest wlasnie to o czym mowie, wedlug ciebie jak czlowiek prawnie chroni zwierzeta to staje sie nazista. I to jest totalnie pojebane. Njalepiej byloby je tluc na smierc to wtedy bylibysmy najdalej od nazistow i zgodnie z nauka kosciola.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Argument, że jak lubisz zwierzęta to przypominasz Hitlera, bo też je lubił jest równoznaczny z argumentem masz wąsy -> Hitler też miał wąsy -> jesteś nazistą. Szkoda strzępić ryja na takie idiotyzmy.Rumburak pisze: ↑08-12-2022, 15:39Wspaniale. Wypada napisać NARESZCIE. Mam nadzieję, że nie będzie to wyjątek i polskie sądy zaczną wreszcie poważnie podchodzić do tego typu zwyrodnialców. Jeśli oznacza to, że jesteśmy państwem nazistowskim to ok. Jestem nazistą. Następni w kolejce do odstrzału to zapijaczone patusy z dubeltówkami i piórami w dupie tzw. myśliwi.Nerwowy pisze: ↑08-12-2022, 14:39https://www.wprost.pl/kraj/10994422/mez ... ienie.htmlŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-12-2022, 15:30To jest wlasnie to o czym mowie, wedlug ciebie jak czlowiek prawnie chroni zwierzeta to staje sie nazista. I to jest totalnie pojebane. Njalepiej byloby je tluc na smierc to wtedy bylibysmy najdalej od nazistow i zgodnie z nauka kosciola.
-
Argument, który tu nie padł oczywiście, a padł taki, że wielki miłośnik zwierząt Adolf H. ludzi, zwłaszcza niektórych, stawiał niżej od zwierząt, co wpisywało się w narodowosocjalistyczne brednie o podludziach. Znalazło to odzwierciedlenie m.in. w nazistowskiej ustawie o prawach zwierząt, która nadawała im specjalne prawa, a niektórym ludziom odbierała, a także w praktyce eksperymentów medycznych na ludziach, przy zaniechaniu takich działań na zwierzętach. Jeśli komuś wydaje się, że ww. jest do tego podobne to jest idiotą. Gdyby za zabicie psa przewidywana kara była wyższa niż za zabicie w ten sam sposób człowieka to można byłoby to w ten sposób rozpatrywać.DST pisze: ↑08-12-2022, 15:59Argument, że jak lubisz zwierzęta to przypominasz Hitlera, bo też je lubił jest równoznaczny z argumentem masz wąsy -> Hitler też miał wąsy -> jesteś nazistą. Szkoda strzępić ryja na takie idiotyzmy.Rumburak pisze: ↑08-12-2022, 15:39Wspaniale. Wypada napisać NARESZCIE. Mam nadzieję, że nie będzie to wyjątek i polskie sądy zaczną wreszcie poważnie podchodzić do tego typu zwyrodnialców. Jeśli oznacza to, że jesteśmy państwem nazistowskim to ok. Jestem nazistą. Następni w kolejce do odstrzału to zapijaczone patusy z dubeltówkami i piórami w dupie tzw. myśliwi.Nerwowy pisze: ↑08-12-2022, 14:39
https://www.wprost.pl/kraj/10994422/mez ... ienie.html
- trup
skurwysyny....
- Nerwowy
Przedstawiciele rozsądnego konserwatyzmu mają na ten temat inne zdanie:Rumburak pisze: ↑08-12-2022, 15:39Wspaniale. Wypada napisać NARESZCIE. Mam nadzieję, że nie będzie to wyjątek i polskie sądy zaczną wreszcie poważnie podchodzić do tego typu zwyrodnialców. Jeśli oznacza to, że jesteśmy państwem nazistowskim to ok. Jestem nazistą. Następni w kolejce do odstrzału to zapijaczone patusy z dubeltówkami i piórami w dupie tzw. myśliwi.Nerwowy pisze: ↑08-12-2022, 14:39https://www.wprost.pl/kraj/10994422/mez ... ienie.htmlŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-12-2022, 15:30To jest wlasnie to o czym mowie, wedlug ciebie jak czlowiek prawnie chroni zwierzeta to staje sie nazista. I to jest totalnie pojebane. Njalepiej byloby je tluc na smierc to wtedy bylibysmy najdalej od nazistow i zgodnie z nauka kosciola.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- trup
Frontowe frykasy 2 armii świata

Now there is some bacon. That must be good, right? No, that is just some 99% processed fat. Disgusting