Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Ja pierdole siedzę na a4 w tym wypadku na autostradzie gdzie robi się w tej chwili korytarz życia. Smiertleny podobnież - fest się rozjebali. Dobrze że mam kierowcę i otwarte piwko bo kurwami rzucam na prawo i lewo. Zawsze coś się musi pojebać. Zawsze. Ja pierdole kurwa mać.
Jak na 13 nie będę w Jeleniej Górze mam łeb ścięty. I to chyba dosłownie. Kierowca się na mnie patrzy jak na pojeba. Więcej kurew i chuji w życiu nie słyszał. Zawsze jakieś gówno.
Jak na 13 nie będę w Jeleniej Górze mam łeb ścięty. I to chyba dosłownie. Kierowca się na mnie patrzy jak na pojeba. Więcej kurew i chuji w życiu nie słyszał. Zawsze jakieś gówno.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rasowy masterfulowicz
Ale kogo? Kierowcy czy pasażera?
-
Jestem na miejscu. Pierdolony koszmar z ta droga. Za w godziny będę pewnie najszczęśliwszym czlowiekien na świecie.
-
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- zaczyna szaleć
Zablokowane konto w Hellthrasher.Ktoś się włamał i nie idzię nic z tym zrobić.
-
Jezus Maria upuściłem kancelarie notarialną. Jadę na Golonko do knajpy i siakąś wódkę z wszystkimi stronami transakcji. Dzięki za miłe słowo Chłopaki .Nigdy więcej takich stresów.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Upuściłeś?
W sumie po takich perypetiach też bym upuścił
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Ascetic
Stała się rzecz kurwa straszna. Od 20 lat znana, poznała, nie wiem w jaki sposób - Hailung. Mam wierconą dziurę w brzuchu, że mamy iść, jechać, nie wiem, pewnie nawet lecieć na ich koncert. Teraz jak wróci z tych łosi, klifów, czy jak się tam u nich to nazywa, zórz, ta dziura, którą mam teraz, wielkość piłki tenisowej, stanie się lekarską. Wiadomo, coś, kiedy mają się rozpaść?
lys på slutten av lys
-
Te słowniki w telefonach:) Najważniejsze że żyję. W ciągu ostatniego tygodnia spałem łącznie może z kliknaście godzin. Dziś se piję piwko pierwszy raz bez takiego napięcia ,że mi majtki na dupie strzelają. Czuję się jakby walec po mnie przejechał. Dosłownie.

- Lukass
Ascetic pisze: ↑25-11-2022, 22:53Stała się rzecz kurwa straszna. Od 20 lat znana, poznała, nie wiem w jaki sposób - Hailung. Mam wierconą dziurę w brzuchu, że mamy iść, jechać, nie wiem, pewnie nawet lecieć na ich koncert. Teraz jak wróci z tych łosi, klifów, czy jak się tam u nich to nazywa, zórz, ta dziura, którą mam teraz, wielkość piłki tenisowej, stanie się lekarską. Wiadomo, coś, kiedy mają się rozpaść?

Odpokutuje Szanowny Kolega wszelkie złe słowa, które powiedział o tym zacnym projekcie. Choć upiekło się trochę, bo trasa właśnie się przetoczyła i w Polsce grali niecały miesiąc temu

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Coś w tym jest:D. To moja ulubiona scena jesli mowa o kinie kiedykolwiek. Mniejsza skala ale typologia podobna.
- Hatefire
Scena niezła, film niezły, ale nie mieszczą się nawet na podium najlepszych filmów/scen samego Scorsese. Nie przesadzajmy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- devastator77
Jakoś mi się nie chce wierzyć,że murzyński prawniczyna nie wiedział,że jego murzyński koleś kręci z bandytami,mała mieścina gdzie wszyscy się znają i wiedzą sporo o sobie,koleś którego zna od dziecka,a tu Kunta Kinte zarzeka się,że on nic nie wiedział,nic nie widział i nic nie słyszał.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Nie jestem znawcą Scorsese, ale wydaje mi się, że masz rację.
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
ja mu wierzę, chociaż ta jego ostatnia historia o nawiedzonym domu jest bardziej wiarygodnadevastator77 pisze: ↑28-11-2022, 17:01Jakoś mi się nie chce wierzyć,że murzyński prawniczyna nie wiedział,że jego murzyński koleś kręci z bandytami,mała mieścina gdzie wszyscy się znają i wiedzą sporo o sobie,koleś którego zna od dziecka,a tu Kunta Kinte zarzeka się,że on nic nie wiedział,nic nie widział i nic nie słyszał.

To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
Gdzie tą historie o nawiedzonym domu mogę przeczytać bo umknęła mi:)Rejwan pisze: ↑28-11-2022, 17:16ja mu wierzę, chociaż ta jego ostatnia historia o nawiedzonym domu jest bardziej wiarygodnadevastator77 pisze: ↑28-11-2022, 17:01Jakoś mi się nie chce wierzyć,że murzyński prawniczyna nie wiedział,że jego murzyński koleś kręci z bandytami,mała mieścina gdzie wszyscy się znają i wiedzą sporo o sobie,koleś którego zna od dziecka,a tu Kunta Kinte zarzeka się,że on nic nie wiedział,nic nie widział i nic nie słyszał.![]()
- Rejwan
proszępiotraz pisze: ↑28-11-2022, 17:25Gdzie tą historie o nawiedzonym domu mogę przeczytać bo umknęła mi:)Rejwan pisze: ↑28-11-2022, 17:16ja mu wierzę, chociaż ta jego ostatnia historia o nawiedzonym domu jest bardziej wiarygodnadevastator77 pisze: ↑28-11-2022, 17:01Jakoś mi się nie chce wierzyć,że murzyński prawniczyna nie wiedział,że jego murzyński koleś kręci z bandytami,mała mieścina gdzie wszyscy się znają i wiedzą sporo o sobie,koleś którego zna od dziecka,a tu Kunta Kinte zarzeka się,że on nic nie wiedział,nic nie widział i nic nie słyszał.![]()

To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.