III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: III Wojna Światowa
tak w ramach przypomnienia dla wszelkich lemingów
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To musiały być ciekawe czasy, w których Kaczyński martwił się o spadek znaczenia Unii Europejskiej.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Taka ciekawostka. Zanim jenot stał się duchowym zwierzęciem Tarczyńskiego, w środowisku kibiców boksu pojawił się w odniesieniu do Artura Szpilki. Chodzi o tą słynną spinę gdzie wrzeszczał do Wildera "Saterdej, sandej ju gołin daln". On i ten jego glonojad mieli takie kurtki z futerkiem i na forach była polewka, że to z jenota

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
I weź tu się zdecyduj który jenot lepszy. Jeden warty drugiego -:)Hatefire pisze: ↑16-11-2022, 14:44Taka ciekawostka. Zanim jenot stał się duchowym zwierzęciem Tarczyńskiego, w środowisku kibiców boksu pojawił się w odniesieniu do Artura Szpilki. Chodzi o tą słynną spinę gdzie wrzeszczał do Wildera "Saterdej, sandej ju gołin daln". On i ten jego glonojad mieli takie kurtki z futerkiem i na forach była polewka, że to z jenota
lys på slutten av lys
-
głupiśŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑16-11-2022, 14:38To musiały być ciekawe czasy, w których Kaczyński martwił się o spadek znaczenia Unii Europejskiej.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Sluchasz w ogole tego co wklejasz do konca?
If you do everything right, there will be no struggle.
- ozob
- zahartowany metalizator
Napisalbys coś o muzyce parowo, bo widzę, że głos rzadko w tej kwestii zabierasz. Zbiory liche czy może wiedza żadna? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Hatefire
To, że stary cię nazywał parówą, nie znaczy, że powinieneś tak zwracać się do innych. To nieuprzejme

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
zastanów się i pomyśl kolŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑16-11-2022, 14:55Sluchasz w ogole tego co wklejasz do konca?BOLEK pisze: ↑16-11-2022, 14:53głupiśŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑16-11-2022, 14:38
To musiały być ciekawe czasy, w których Kaczyński martwił się o spadek znaczenia Unii Europejskiej.
- ozob
O kultura po raz kolejny dała o sobie znać pizdo? Oczywiście kropka cię przerosła. Nic dziwnego, bo pewnie jest większa niż twój mózg. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Hatefire
Przecież nie nazwałem cię parówą, tylko próbuję dociec źródeł twojej skłonności do wyzywania ludzi przy użyciu wulgaryzmów odnoszących się do sfery seksualnej lub jak teraz narządów płciowych. Po amatorsku postawiłem tezę, że geneza tej koprolalii leży w dzieciństwie. Skoro zaprzeczasz może chodzi o traumy nabyte, w trudnych początkach emigracyjnego życia. Wspólne mieszkanie na kupie, w obskurnej norze, z przypadkowymi ludźmi, często z marginesu społecznego, z przestępczą i więzienną przeszłością. Różne traumatyzujące zdarzenia mogły mieć miejsce

Ostatnio zmieniony 16-11-2022, 15:45 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ozob
Zalensky trochę na głupka wyszedł, bo zapewniał, że to nie ich rekiety.
Co to jest za zdanie i gdzie jest kropka? (:Hatefire pisze:Różne traumatyzując zdarzenia mogły mieć miejsce
Ostatnio zmieniony 16-11-2022, 15:44 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
- empir
Jadę zaraz do Wawy na kilka dni. Są tam jakieś schrony przeciwrakietowe?
Gdzie są największe skupiska traktorów (wiem, kiedyś pod sejmem). Trzeba będzie ich unikać.
Gdzie są największe skupiska traktorów (wiem, kiedyś pod sejmem). Trzeba będzie ich unikać.
Z Buczą? Nie kojarzę.
- Hatefire
Masz gastarbeiterzeMirosław Tomasz Bańko, polski językoznawca i leksykograf, profesor nauk humanistycznych, profesor Uniwersytetu Warszawskiego, członek Rady Wydziału Polonistyki UW, za: sjp.pwn.pl pisze: [...]nadal uważam, że tradycyjnej interpunkcji nie należy mieszać z emotikonami (tzn. po różnych „buźkach” kropki, pytajnika itp. już bym nie stawiał), nie mam natomiast wyrobionego zdania co do tego, czy emotikony, jako znaki semigraficzne, lepiej oddzielać od tekstu spacją, czy nie (myślę, że można to pozostawić decyzji piszących). [...]

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
1. Nie. Czaskowski się wczoraj zesrał z tym powołaniem rady huj wie czego (,czym wygenerował mini panikę). Może będzie kopał teraz te schrony
2. Nie. Traktory? Tutaj jest więcej ciekawych miejsc w które nie wykurwią, bo mają obsrane pantalony.
3. Z Buczą. Zaczynasz gadać jak tamto coś co kwestionuje oczywistości. Jak napisał Michaś. Nie idź tą drogą xD
lys på slutten av lys
- ozob
Nie tutaj ta kropka kropek. (:Hatefire pisze: ↑16-11-2022, 15:51Masz gastarbeiterzeMirosław Tomasz Bańko, polski językoznawca i leksykograf, profesor nauk humanistycznych, profesor Uniwersytetu Warszawskiego, członek Rady Wydziału Polonistyki UW, za: sjp.pwn.pl pisze: [...]nadal uważam, że tradycyjnej interpunkcji nie należy mieszać z emotikonami (tzn. po różnych „buźkach” kropki, pytajnika itp. już bym nie stawiał), nie mam natomiast wyrobionego zdania co do tego, czy emotikony, jako znaki semigraficzne, lepiej oddzielać od tekstu spacją, czy nie (myślę, że można to pozostawić decyzji piszących). [...]![]()
Strona ukraińska ma jakieś dowody, których nie zawaha się użyć, że ta rakieta to jednak była rosyjska.
- empir
- Ascetic
Git.
Nie ma co się dawać nęcić podważankiem i stękankiem a nawet pokrzykiwankiem „Gdzie NATO?” „Prowoooookaaacja!!” czy jak teraz „czyja rakieta co zabija nam Polaków?!” XD
lys på slutten av lys
- Hatefire
Zgoogluj sobie lepiej całość emigrancie zarobkowy
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy