No to zgłaszaj kurwo do administracji a nie się żalisz o multi

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
No to zgłaszaj kurwo do administracji a nie się żalisz o multi
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Najbardziej onucowe jest oburzanie się tu na każdą ukraińską ofiarę tej wojny przy jednoczesnym przechodzeniem do porządku dziennego na tym, że Ukraińcy zabili dwóch Polaków na naszym terytorium i wykorzystują to do swoich celów.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑16-11-2022, 12:40Po raz kolejny twoje wersje są bardziej prorosyjskie niż samych rosjan z PikabuPacjent pisze: ↑16-11-2022, 12:31Na ten moment najbardziej prawdopodobne są dwie wersje: 1) Ukraina dokonała krwawej prowokacji na terenie Polski, celem wciągnięcia nas w ten konflikt, 2) Ukraina wykorzystała przypadkowe ostrzelanie przez siebie terytorium Polski do prowokacji i ustami swego prezydenta oskarżyła o to Rosję, celem wciągnięcia nas w ten konflikt.
Ciekawe jednak że dotychczas nie było również żadnego oburzenia o masowy ostrzał terenów przygranicznych i faktu że potencjalnie w polskiej przestrzeni powietrznej mogły się znaleźć rosyjskie cuda techniki, które już wielokrotnie udowadniały swoją niezwykłą celność i precyzjęPacjent pisze: ↑16-11-2022, 12:53Najbardziej onucowe jest oburzanie się tu na każdą ukraińską ofiarę tej wojny przy jednoczesnym przechodzeniem do porządku dziennego na tym, że Ukraińcy zabili dwóch Polaków na naszym terytorium i wykorzystują to do swoich celów.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑16-11-2022, 12:40Po raz kolejny twoje wersje są bardziej prorosyjskie niż samych rosjan z PikabuPacjent pisze: ↑16-11-2022, 12:31Na ten moment najbardziej prawdopodobne są dwie wersje: 1) Ukraina dokonała krwawej prowokacji na terenie Polski, celem wciągnięcia nas w ten konflikt, 2) Ukraina wykorzystała przypadkowe ostrzelanie przez siebie terytorium Polski do prowokacji i ustami swego prezydenta oskarżyła o to Rosję, celem wciągnięcia nas w ten konflikt.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Ale ja serio mówię, nawet nie to że próbuję ci dogryźć czy coś. Śledzę na bieżąco co ruscy piszą i oni generalnie śmieją się, że Ukraińcy przypadkiem zjebali, nikt nie bierze nawet pod uwagę, że mogli to zrobić specjalnie, tę wersję przeczytałem tylko w twoich postach. Co do sytuacji zaś to niestety wiadomo że się nie dogadamy, bo nie widzisz żadnej różnicy między człowiekiem, który zabił z premedytacją, a człowiekiem, który w obronie własnej przypadkowo postrzelił osobę trzecią, większość jednak wydaje się to widzieć.
Na razie nie wiadomo, czy to było przypadkiem.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑16-11-2022, 13:02Ale ja serio mówię, nawet nie to że próbuję ci dogryźć czy coś. Śledzę na bieżąco co ruscy piszą i oni generalnie śmieją się, że Ukraińcy przypadkiem zjebali, nikt nie bierze nawet pod uwagę, że mogli to zrobić specjalnie, tę wersję przeczytałem tylko w twoich postach. Co do sytuacji zaś to niestety wiadomo że się nie dogadamy, bo nie widzisz żadnej różnicy między człowiekiem, który zabił z premedytacją, a człowiekiem, który w obronie własnej przypadkowo postrzelił osobę trzecią, większość jednak wydaje się to widzieć.
Ależ skąd. Ukraina chce nam odebrać Lubelszczyznę i Podkarpacie a Czesi Cieszyn. Niemcy czychają na Zachodniopomorskie i Wielkopolskę....Pacjent pisze: ↑16-11-2022, 13:08Na razie nie wiadomo, czy to było przypadkiem.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑16-11-2022, 13:02Ale ja serio mówię, nawet nie to że próbuję ci dogryźć czy coś. Śledzę na bieżąco co ruscy piszą i oni generalnie śmieją się, że Ukraińcy przypadkiem zjebali, nikt nie bierze nawet pod uwagę, że mogli to zrobić specjalnie, tę wersję przeczytałem tylko w twoich postach. Co do sytuacji zaś to niestety wiadomo że się nie dogadamy, bo nie widzisz żadnej różnicy między człowiekiem, który zabił z premedytacją, a człowiekiem, który w obronie własnej przypadkowo postrzelił osobę trzecią, większość jednak wydaje się to widzieć.
LOL ale się ciocia spłakała
Się kurwa nawciągali xD Ruskiej propagandy:
Nie no mimo najlepszych chęci zrozumienia toku myślowego nie widzę sensu takiego działania w sytuacji, gdzie 40 km od tej wsi znajdują się radary NATO o zasięgu 500 km, więc oni doskonale wiedzą skąd to zostało wystrzelone, co zresztą widać o tym że Biden oficjalnie to przyznał po zaledwie kilkunastu godzinach od wydarzenia, a do tego w sytuacji, gdzie Ukraińcy prą przed siebie i odbijają jedno terytorium za drugim w paśmie sukcesów. Miałoby to jakiś tam sens w sytuacji gdyby ostro dostawali po dupie, ale teraz nie miałoby żadnego, nawet naciągając tę hipotezę na maxa i myśląc że NATO nie skapnie się skąd ta rakieta w sytuacji gdzie wzdłuż Jasionki rozstawione jest x baterii Patriotów po miliard dolarów każda. Przypuszczam, że czytając to od razu spróbujesz skontrować pytaniem, dlaczego w takim razie nie przejęły tej rakiety, no ale cóż - ich celem jest obrona infrastruktury wojskowej, nie suszarni kukurydzy. Podsumowując, twoje interpretacje pokazują maksimum złej woli.
Podobno ustalili przyczynę i wyleczyli. Niestety nie będzie już mógł brać na litość publiki, przy kolejnym fukupie, że ma 14 udar.
Na razie nie wiadomo, czy to było celowo.Pacjent pisze: ↑16-11-2022, 13:08Na razie nie wiadomo, czy to było przypadkiem.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑16-11-2022, 13:02Ale ja serio mówię, nawet nie to że próbuję ci dogryźć czy coś. Śledzę na bieżąco co ruscy piszą i oni generalnie śmieją się, że Ukraińcy przypadkiem zjebali, nikt nie bierze nawet pod uwagę, że mogli to zrobić specjalnie, tę wersję przeczytałem tylko w twoich postach. Co do sytuacji zaś to niestety wiadomo że się nie dogadamy, bo nie widzisz żadnej różnicy między człowiekiem, który zabił z premedytacją, a człowiekiem, który w obronie własnej przypadkowo postrzelił osobę trzecią, większość jednak wydaje się to widzieć.
Czy była jakaś ankieta na ten temat?ozob pisze:Idole części forume. Znacznej części.
Na razie - sądząc po analizie (nie mojej) zdjęć elementów rakiety, które pojawiły się w sieci - najwięcej wskazuje na to, że to jednak pocisk z ukraińskiej opl/opr. Może za kilka tygodni powstanie wstępny raport z tego zdarzenia.mocny2_3 pisze:kijów twierdzi że to nie ich rakieta.Ochujeć idzie
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Ozob niech zrobi, on się w tym lubuje, jak musi się dowiedzieć co myśleć
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz