"Po upadku muru berlińskiego zwolniona z więzienia była agentka wywiadu i zabójczyni zaczyna się mścić na ludziach, którzy zawiązali spisek, by ją wydać"
Chujoza!Ledwo zmęczyłem 2 odcinki,więcej nie dam rady,humor niemiecki,taki na poziomie żartów głupiego i głupszego z tego forum o zespole Aion.Omijać z daleka!
Z sezonu na sezon jest coraz gorzej!
Drugi sezon tego francuskiego serialu,niestety słabszy niż pierwszy,owszem jest kilka zabawnych momentów,ale ogólnie jest słabo,żabojadów stać na więcej,plusem jest to,że odcinki trwają po 15 minut.
Serial opowiada o wyprawie Theodore'a Roosevelta do Brazylii by odkryć ostatnią nie zbadaną jeszcze do końca rzekę Doubt.Liczyłem na ładne widoki,ale się przeliczyłem,są tu też przebitki na okres kiedy był prezydentem,jak chronił biednych ludzi przed korporacjami bogaczy,a także jak walczył o ochronę przyrody,nie ma słowa,że był rasistą,antysemitą czy nie lubił polaczków,których jak wielu uważał za leni i pijaków.4 odcinki,ogólnie słabo wyszło.
"Młoda kobieta z małego miasteczka w Massachusetts zostaje oskarżona o nakłonienie swojego chłopaka do popełnienia samobójstwa"
Bardzo dobry serial,choć nie wszystkim przypadnie do gustu,powinni go obejrzeć ci wszyscy którzy interesują się psychologią,tym co siedzi niektórym ludziom we łbie,a także tym co mieli tak popularną obecnie depresję albo c co niedługo w nią wpadną.