Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Pierwszy nie-biały, najmłodszy i najbogatszy premier UK.Medard pisze: ↑24-10-2022, 17:54Rzygałem tymi brytolami na stanowisku premiera Wielkiej Brytanii, wszyscy wyglądali jakby byli dziećmi ludzi spowinowaconych w linii prostej, wreszcie jakaś odmiana,
mogliby Abramowicza wybrać, kraj by działał sprawnie jak Chelsea, ale nawet taki Rishi Sunak wydaje się lepszy od Borisa Johnsona.
Obama został prezydentem i USA się nie rozpadło, Rishi od 2015 już jest posłem, ja bym się nie martwił o GB,bartwa pisze: ↑25-10-2022, 13:04Pierwszy nie-biały, najmłodszy i najbogatszy premier UK.Medard pisze: ↑24-10-2022, 17:54Rzygałem tymi brytolami na stanowisku premiera Wielkiej Brytanii, wszyscy wyglądali jakby byli dziećmi ludzi spowinowaconych w linii prostej, wreszcie jakaś odmiana,
mogliby Abramowicza wybrać, kraj by działał sprawnie jak Chelsea, ale nawet taki Rishi Sunak wydaje się lepszy od Borisa Johnsona.
Chyba nie było jeszcze ciemnoskórego premiera w Europie.
![]()
po prostu Rysiek z Southampton
Chodziło mi tylko o sam fakt, nothing but love for our non-white brothers, a czy UK nic nie grozi... mamy Szkocję i Irlandię Płn., może być ciekawie i Sunak nie ma nic do tego. Moje uszy wszakże cieszą się, że nie ma hinduskiego akcentu.
Wydatki na Kancelarię Premiera
2015 - 146, 8 mln zł
2018 - 342,8 mln zł
2021 - 594,3 mln zł
2022 - 830,9 mln zł
2023 - 1 miliard 500 mln zł
Ja bym sobie tym gównem rąk nie brudził. Szkoda energii i czasu.