Jeśli zrobił tak tylko z tą płytą to jest to znak.Bonecrusher pisze: ↑19-10-2022, 11:24Mój odtwarzacz CD znacząco porysował mi cd teotanblood seven chalices KURWAAA
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
Nie czyta jeszcze paru, ale żadnej nie porysował!Pacjent pisze: ↑19-10-2022, 11:31Jeśli zrobił tak tylko z tą płytą to jest to znak.Bonecrusher pisze: ↑19-10-2022, 11:24Mój odtwarzacz CD znacząco porysował mi cd teotanblood seven chalices KURWAAA
Stay clean! 

-
- rasowy masterfulowicz
Okazało się, że to nie koniec atrakcji na dziś ...kiedyś Wziąłem dwa telefonyna raty. Jeden spłaciłem nie dawno,, a z drugim zwlekałem w chuj czasu i dziś postanowiłem, że czas załatwić stare tematy raz na zawsze. Okazało się, że mam do spłaty 5k, bo odsetki itp. Rozłożyli mi yo na szczęście na dogodne raty, ale musiałem przed paroma znajomymi świecić oczami i przesunąć termin oddania im kasy . Głupio mi w chuj i jestem na maksa wkurwiony. Zawsze oddaje hajs na czas, a tu taka wtopa.. ja pierdole. Mam ochotę się zapaść pod ziemię. Już nigdy nic na raty.
Stay clean! 

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ale co, kupiles cos i nie splacales, a potem byles zszokowany ze trzeba placic?;)Bonecrusher pisze: ↑19-10-2022, 18:03Okazało się, że to nie koniec atrakcji na dziś ...kiedyś Wziąłem dwa telefonyna raty. Jeden spłaciłem nie dawno,, a z drugim zwlekałem w chuj czasu i dziś postanowiłem, że czas załatwić stare tematy raz na zawsze. Okazało się, że mam do spłaty 5k, bo odsetki itp. Rozłożyli mi yo na szczęście na dogodne raty, ale musiałem przed paroma znajomymi świecić oczami i przesunąć termin oddania im kasy . Głupio mi w chuj i jestem na maksa wkurwiony. Zawsze oddaje hajs na czas, a tu taka wtopa.. ja pierdole. Mam ochotę się zapaść pod ziemię. Już nigdy nic na raty.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
Wiem, wiem głupi byłem jak chuj, ale to z dwa lata temu jak nie lepiej.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑19-10-2022, 21:03Ale co, kupiles cos i nie splacales, a potem byles zszokowany ze trzeba placic?;)Bonecrusher pisze: ↑19-10-2022, 18:03Okazało się, że to nie koniec atrakcji na dziś ...kiedyś Wziąłem dwa telefonyna raty. Jeden spłaciłem nie dawno,, a z drugim zwlekałem w chuj czasu i dziś postanowiłem, że czas załatwić stare tematy raz na zawsze. Okazało się, że mam do spłaty 5k, bo odsetki itp. Rozłożyli mi yo na szczęście na dogodne raty, ale musiałem przed paroma znajomymi świecić oczami i przesunąć termin oddania im kasy . Głupio mi w chuj i jestem na maksa wkurwiony. Zawsze oddaje hajs na czas, a tu taka wtopa.. ja pierdole. Mam ochotę się zapaść pod ziemię. Już nigdy nic na raty.
Stay clean! 

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Sorry ze.troche sie smieje, ale kiedys tak dokladnie pewien starszy znajaomy opisal mi podejscie Polakow do zakupow na kredyt i troche mu nie wierzylem. No nic oby udalo sie splacic.
If you do everything right, there will be no struggle.
-
- rasowy masterfulowicz
Rozłożyli na dogodne raty, wiec powinno być ok. Wstyd Jak chuj...ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑19-10-2022, 21:08Sorry ze.troche sie smieje, ale kiedys tak dokladnie pewien starszy znajaomy opisal mi podejscie Polakow do zakupow na kredyt i troche mu nie wierzylem. No nic oby udalo sie splacic.
Stay clean! 

- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
In the immortal words of Steve O. "Żeby być głupim trzeba być twardym"Bonecrusher pisze: ↑19-10-2022, 21:21Rozłożyli na dogodne raty, wiec powinno być ok. Wstyd Jak chuj...
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
najwyżej sprzeda kilka płytŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑19-10-2022, 21:08Sorry ze.troche sie smieje, ale kiedys tak dokladnie pewien starszy znajaomy opisal mi podejscie Polakow do zakupow na kredyt i troche mu nie wierzylem. No nic oby udalo sie splacic.

a mnie dzisiaj w metrze znowu spisały pały

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sybir
Za zdradę linii tramwajowych?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- rasowy masterfulowicz
O nie nie, płyt nie ruszamyŻułek pisze: ↑19-10-2022, 21:57najwyżej sprzeda kilka płytŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑19-10-2022, 21:08Sorry ze.troche sie smieje, ale kiedys tak dokladnie pewien starszy znajaomy opisal mi podejscie Polakow do zakupow na kredyt i troche mu nie wierzylem. No nic oby udalo sie splacic.da rade
Stay clean! 

-
- weteran forumowych bitew
- Żułek
nie, w żadnym razie, przesiadałem się z jednego tramwaju do drugiego

Bonecrusher pisze: ↑19-10-2022, 22:00O nie nie, płyt nie ruszamyŻułek pisze: ↑19-10-2022, 21:57najwyżej sprzeda kilka płytŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑19-10-2022, 21:08Sorry ze.troche sie smieje, ale kiedys tak dokladnie pewien starszy znajaomy opisal mi podejscie Polakow do zakupow na kredyt i troche mu nie wierzylem. No nic oby udalo sie splacic.da rade
![]()

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Jakiś jebany żyd zajebał mi z konta 1000 zł ponad. Bank sam zablokował kartę widząc coś podejrzanego. Złożyłem reklamację na której rozpatrzenie pizdy mają 15 dni. Miał ktoś podobne przeboje, oddają hajs chuje?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Hatefire
Mojej Matce oddali. Niemniej po prawdzie głownie dlatego, że jak się skapnęła ( w tym samym dniu), to przy zgłaszaniu pracownik infolinii banku coś tam źle ją poinformował i czegoś tam nie zrobił zdajsie. W każdym razie sami zawalili własną procedurę postępowania i woleli się nie kłócić i zwrócili.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- COFFIN
Pewnie zapomniałeś się przebrać na przepustce

'Come the Blessed Madness'
-
Dzięki, mam nadzieję, że oddadzą, inaczej zgłaszam na suke. Chuj mnie szczelił normalnie.Hatefire pisze: ↑20-10-2022, 13:06Mojej Matce oddali. Niemniej po prawdzie głownie dlatego, że jak się skapnęła ( w tym samym dniu), to przy zgłaszaniu pracownik infolinii banku coś tam źle ją poinformował i czegoś tam nie zrobił zdajsie. W każdym razie sami zawalili własną procedurę postępowania i woleli się nie kłócić i zwrócili.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-

-
Ja miałem ostatnio taką przygodę, że wpłacałem kasę na konto w bankomacie i nie zabrał jednego banknotu zwracając go z info, że nie rozpoznany banknot. Potwierdziłem sumę, która pojawiła się na ekranie umniejszoną o ten banknot i polazłem do chaty. Za chwilę przyszło powiadomienie, że wpłacono taką i taką sumę, która była jednak mniejsza niż to co włożyłem. Cholera wie czy jest tam jakaś dwuetapowa weryfikacja czy co, ale okazało się, że kilku banknotów nie zaakceptowało to piekielne ustrojstwo. Jako, że była to sobota to dopiero w poniedziałek polazłem do banku z reklamacją. Zrobiłem zdjęcie wydruku i wysłałem do rozpatrzenia przez aplikację. Zastanawiałem się czy może były to jakieś fałszywki, ale okazało się, że wszystko ok. Po prostu urządzenie musiało coś pojebać i już na drugi dzień zaksięgowano resztę wpłaconej kwoty. Nigdy wcześniej mnie to nie spotkało.[V] pisze: ↑20-10-2022, 13:20Dzięki, mam nadzieję, że oddadzą, inaczej zgłaszam na suke. Chuj mnie szczelił normalnie.Hatefire pisze: ↑20-10-2022, 13:06Mojej Matce oddali. Niemniej po prawdzie głownie dlatego, że jak się skapnęła ( w tym samym dniu), to przy zgłaszaniu pracownik infolinii banku coś tam źle ją poinformował i czegoś tam nie zrobił zdajsie. W każdym razie sami zawalili własną procedurę postępowania i woleli się nie kłócić i zwrócili.
- uglak
Jeśli oszustwo było via karta płatnicza to poczytaj jeszcze o usłudze chargeback. Powinno zadziałać nawet jak bank odrzuci Twoją reklamację[V] pisze: ↑20-10-2022, 13:20Dzięki, mam nadzieję, że oddadzą, inaczej zgłaszam na suke. Chuj mnie szczelił normalnie.Hatefire pisze: ↑20-10-2022, 13:06Mojej Matce oddali. Niemniej po prawdzie głownie dlatego, że jak się skapnęła ( w tym samym dniu), to przy zgłaszaniu pracownik infolinii banku coś tam źle ją poinformował i czegoś tam nie zrobił zdajsie. W każdym razie sami zawalili własną procedurę postępowania i woleli się nie kłócić i zwrócili.

Guilty of being right