Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
fałszywy alarm
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nawet jak na pracę na nocki trochę poznoBonecrusher pisze: ↑02-10-2022, 18:22Wstałem sobie ok 17. Wypiłem kawkę przy akompaniamencie Christ agony
Po zmianie 24h, a dzień wcześniej o 3 rano była pobudka, bo już te pomioty piekielne w postaci myszy się pchają pod podłogę i buszują po nocachŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-10-2022, 20:33Nawet jak na pracę na nocki trochę poznoBonecrusher pisze: ↑02-10-2022, 18:22Wstałem sobie ok 17. Wypiłem kawkę przy akompaniamencie Christ agony
I to mi się podoba! Tak trzymaćŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-10-2022, 17:28Jest ogólnie nieźle. Po wakacjach w Hiszpanii z żoną pojechałem prosto do siebie do domu rodzinnego na tydzień, ponieważ tutaj choroba jest dla mnie trochę łagodniejsza. Nie jest doskonale, ale jestem w stanie żyć i to całkiem nieźle, nie przeszkadza mi jakoś bardzo. A tak to mogę się nacieszyć trochę ciszą, samotnością, lasem, zbieraniem grzybów z rodzicami, pracą wokół domu (jakieś mycie okien, grabienie etc). Jutro idę na pierwszą lekcję jazdy konnej. Tak jak w Krakowie gdy pracuję to dzień leci za dniem i nic konkretnego sie nie dzieje, tak tutaj codziennie robię coś fajnego co sprawia, że czuję, że żyję, a depresja się chowa w dziurze. Nawet przejazd pociągiem tutaj był fajny (samochód zostawiłem żonie w Krakowie).
Dzięki, byłem na tej jeździe konnej i ja pierdziu, jakie to jest męczące! Centralnie wszystkie mięśnie pracują, może poza brzuchem, ale od łydek do karku to zakwasy gwarantowane jutro. Niemniej zajebiście, będę korzystał.