Ale mu tak nie pisz, nie obrażaj go. Przecież to nie kacapy mordowały w Starobielsku, nie wiesz? To Niemcy.Medard pisze: ↑16-09-2022, 18:34Piszesz, że antypolska akcja, przynajmniej tak wynika z kontekstu.
Ale skoro to była tylko kłótnia w rodzinie to spoko, podążając tym torem, właściwie Katyń to też chyba była kłótnia w rodzinie, Polacy, czyli mali bracia Rosjan, parę lat wcześniej
brzydko potraktowali bolszewickich wojskowych w obozach i drugiej stronie puściły nerwy, coś jak ojcu Błaszczykowskiego kiedyś.
Luzik.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
lys på slutten av lys
-
Pisałem o innych antypolskich akcjach.Medard pisze: ↑16-09-2022, 18:34
Piszesz, że antypolska akcja, przynajmniej tak wynika z kontekstu.
Ale skoro to była tylko kłótnia w rodzinie to spoko, podążając tym torem, właściwie Katyń to też chyba była kłótnia w rodzinie, Polacy, czyli mali bracia Rosjan, parę lat wcześniej
brzydko potraktowali bolszewickich wojskowych w obozach i drugiej stronie puściły nerwy, coś jak ojcu Błaszczykowskiego kiedyś.
Luzik, Sołowiow byłby szczęśliwy.
Na wschód od naszej granicy jest inna cywilizacja. Proszę nie obrażać Polaków.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Nie czuj się obrażony. Nikt śmieciu nie uważa ciebie za Polaka, polskojęzyczny trollu.Pacjent pisze: ↑16-09-2022, 18:40Pisałem o innych antypolskich akcjach.Medard pisze: ↑16-09-2022, 18:34
lys på slutten av lys
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Jaka znowu inna cywilizacja?Pacjent pisze: ↑16-09-2022, 18:40Pisałem o innych antypolskich akcjach.Medard pisze: ↑16-09-2022, 18:34
Zwyczajnie, jak w kochającej rodzinie, większy i silniejszy, ale młodszy brat Rosjanin czasami daje prztyczka tym słabszym i mniejszym braciom jak Polak, Ukrainiec, bywało nawet, że Czech.
Albo raczej Mateczka daje klapsa dzieciakom, takiego z czułością, w różnych miejscach czytam, że nikt tyle nie zrobił dla Słowian, żeby ich połączyć w jedną rodzinę, co Rosja.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- rasowy masterfulowicz
o braku wody itp juz slyszalem, ale że ich tam az tylu jest... No nic, pozostaje trzymać kciuki by okazało sie to prawdą

KVLT lizania CZASZKI
-
RUS pozostaje chwycić za bagnety i z okrzykiem banzai skoczyć pod zaporowy ogien karabinów maszynowych.... dobra, bez śmichów chichów... Niech ich wybiją do nogi.
- uglak
-
Chyba nie przychodzi wcześniej, tylko kolejni przywódcy poczuli w sobie jakąś siłę, by oddać putinowi pieknym za nadobne. Ta jego maniera wiecznego spóxniania się, chęć pokazania że nie ma nikogo ważniejszego niż on, bowiem tona niego się czeka, obróciła ię przeciw niemu. Jak widać, nawet niespełna minutowe spóźnienie wywołuje u niego dziwne samopoczucie. Zapomniał już, jak sam spóźniał się około godziny.
- trup
Nie ma się co denerwować. Nie. Przesadzajmy.
To tylko KŁÓTNIA W RODZINIE. pokrzycza , poklepia się po placach, potem napija wódki i wpadną sobie w objęcia.
To tylko KŁÓTNIA W RODZINIE. pokrzycza , poklepia się po placach, potem napija wódki i wpadną sobie w objęcia.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Przypomina mi się narracja o "znajomym geju, co nie popiera parad równości". Swego czasu prawackie internety były tym zawalone. Jakby każdy z nich miał takiego znajomego, to by się okazało, że 20% ludności Polski jest homoseksualna 
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Oj, kiepściutko z matematyki. Przecież wystarczy, żeby był to jeden pedał, którego wszyscy znają, np. czołowa postać partii rządzącej.

- Hatefire
Czyli to mógł 1 człowiek. No tym bardziej się sypie ta narracja hehe
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
hehe, dingdong > 6.20 > polskojęzyczny kacap na posterunku.
Byłeś już konfidencie u pał, dymana 60ciono? xD Czy na luźno znów się obsrałeś? LOL
lys på slutten av lys
-
Tak może być.
-
- zahartowany metalizator
Świat schodzi na psy, nawet ruskie się psują. Jak Mao przyjechał do Stalina na spotkanie to trzy dni musiał czekać na audiencjęNasum pisze: ↑16-09-2022, 23:52Chyba nie przychodzi wcześniej, tylko kolejni przywódcy poczuli w sobie jakąś siłę, by oddać putinowi pieknym za nadobne. Ta jego maniera wiecznego spóxniania się, chęć pokazania że nie ma nikogo ważniejszego niż on, bowiem tona niego się czeka, obróciła ię przeciw niemu. Jak widać, nawet niespełna minutowe spóźnienie wywołuje u niego dziwne samopoczucie. Zapomniał już, jak sam spóźniał się około godziny.

Celem życia nie jest przeżycie.
- uglak
Nie wiem co w tym dziwnego. Rowerem robię więcej kilometrów niż samochodem,a uważam, że masa krytyczna to kretyński pomysł i jedynie antagonizuje kierowców z rowerzystami.
Guilty of being right
- Hatefire
Chodzi o to, że była twitterowym wymysłem i tak naprawdę, mało, który z tych tak piszących miał do czynienia z taką sytuacją. Co więcej Masy Krytyczne, chyba wymarły. Między innymi z powodu rzeczywistych kontrowersji wobec nich, z drugiej faktycznego polepszenia standardu korzystających z rowerów. Ja osobiście uważałem, to za spoko inicjatywę, na zasadzie pokażcie ilu rowerzystów jest i mamy prawo korzystać, z dróg publicznych. Sam kilka razy w katowickiej uczestniczyłem. No parady równości mają się dobrze, z roku na rok coraz większe, zresztą to rzecz z innej bajki i porównanie dosyć z dupy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Wydaje mi się, że w Warszawie masy krytyczne wymarły śmiercią naturalną, bo zbudowano i adaptowano wystarczająco dużo dróg rowerowych, łącznie jest tego ok 415 km,Hatefire pisze: ↑17-09-2022, 11:14Chodzi o to, że była twitterowym wymysłem i tak naprawdę, mało, który z tych tak piszących miał do czynienia z taką sytuacją. Co więcej Masy Krytyczne, chyba wymarły. Między innymi z powodu rzeczywistych kontrowersji wobec nich, z drugiej faktycznego polepszenia standardu korzystających z rowerów. Ja osobiście uważałem, to za spoko inicjatywę, na zasadzie pokażcie ilu rowerzystów jest i mamy prawo korzystać, z dróg publicznych. Sam kilka razy w katowickiej uczestniczyłem. No parady równości mają się dobrze, z roku na rok coraz większe, zresztą to rzecz z innej bajki i porównanie dosyć z dupy.
powstała nawet rowerowa obwodnica miasta, ale można przejechać miasto na różne sposoby wzdłuż i wszerz, sam z tego korzystam.
Coraz mniej jest takich miejsc, gdzie ścieżka urywa się nagle i co dalej, ostatnio natrafiłem na takie cuś w okolicach niedawno oddanej stacji metro Bemowo, gdzie wjeżdża się w osiedle na Czumy i kuniec, czeba na zwykło drogie przedrzeć się przez osiedle.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tak się głupio składa że w mojej rodzinie przyjęto panią z Charkowa i nic takiego nie mówiła.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.