Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
nagrobek
- zahartowany metalizator
- Posty: 3657
- Rejestracja: 15-10-2014, 11:08
16-07-2022, 10:18

Mario, masz tu gotowy przepis na odrobine luksusu. poczuj się przez chwile jak ci ze stolicy, co to mają kanalizacje i ciepła wodę
-
SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 11099
- Rejestracja: 21-06-2006, 20:27
- Lokalizacja: POSERSnań
16-07-2022, 12:55
do słoika z zsiadłym mlekiem, został wjebany zielony ogór, penczek kopperqu, sól/pjepż...Misererre na szybko.

-
Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 18345
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
16-07-2022, 13:05
Bez tustej smiety to nie mizerium
woodpecker from space
-
SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 11099
- Rejestracja: 21-06-2006, 20:27
- Lokalizacja: POSERSnań
16-07-2022, 13:08
Triceratops pisze: ↑16-07-2022, 13:05
Bez tustej smiety to nie mizerium
zara dojebję

-
Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 18345
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
16-07-2022, 13:13
Eko bio gluten free!
woodpecker from space
-
Maruder
- w mackach Zła
- Posty: 762
- Rejestracja: 02-01-2011, 22:21
16-07-2022, 17:54
Triceratops pisze: ↑15-07-2022, 21:40
Nie wjem dlaczego swiezonki tak nisko ludzie cenio. Mjenso, smalec, tzebula i ogur wyjebana micha w cenie malego kebsa. Wpjerdalam jak opentany, ultra keto szczam na zielono+pilsnerki keto czary
Keto-faza wjechała na pełnej

?
Może przyczyna leży w utrudnionej dostępności świeżo ubitego mięcha z piga, bo jednak nie każdy dysponuje kontaktem z rolnikiem/masarnikiem a przeca wg.tradycyjnej receptury to powinno się z jeszcze ciepłego zwierza potrawę przygotować.
Jeśli natomiast masz na mysli swiezonke na bazie po prostu wieprzowiny to się nie zgodzę bo z kim nie gadam to wpierdala aż się uszy jak u prosięcia trzęsą.
-
Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 18345
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
16-07-2022, 18:15
Chodzi mi o to, ze swiezonka najtansza z zarcia na urlopenach. Ludzie wpierdalaja jakies frykasy, ryby, dorsze z kartoflami i suruwami, i placa jak za mokre zyto a swiezona najtansza whuj a mozna sie napchac pod sam dach za psi pinionc. Jeszcze mowie do faceta „lej pan ten smaluch chochla”, patrzy jak na wariata, bo kazdy chce fitness-chudo bez tlustego. Tak ze chcac niechcac wychodzi mi carnivore 99%
Acetonowy oddech byl max xd
woodpecker from space
-
ozob
- zahartowany metalizator
- Posty: 5851
- Rejestracja: 19-02-2017, 22:50
16-07-2022, 20:05
Dobre żarło w Krakowie?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Block69
- zahartowany metalizator
- Posty: 4949
- Rejestracja: 04-02-2006, 12:14
- Lokalizacja: Górny Śląsk
17-07-2022, 14:04
Meat & Go robi bardzo dobrze
Dużo fajnych polecanek z Krakowa jest też na kanale Maciej Je
PENIS METAL
-
987654321k
- w mackach Zła
- Posty: 702
- Rejestracja: 12-12-2018, 19:43
-
Maro
- weteran forumowych bitew
- Posty: 1019
- Rejestracja: 30-05-2013, 20:16
-
Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
- Posty: 6170
- Rejestracja: 13-07-2012, 07:37
10-08-2022, 14:51

Surówka z czarnej rzepy to moje ostatnie odkrycie kulinarne. niby kiedyś coś tam jadłem, ale dopiero teraz zauważyłem, jakie to dobre. Chociaż niektórych na sam widok pewnie skręca...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
987654321k
- w mackach Zła
- Posty: 702
- Rejestracja: 12-12-2018, 19:43
10-08-2022, 14:56
Sgt. Barnes pisze: ↑10-08-2022, 14:51

Surówka z czarnej rzepy to moje ostatnie odkrycie kulinarne. niby kiedyś coś tam jadłem, ale dopiero teraz zauważyłem, jakie to dobre. Chociaż niektórych na sam widok pewnie skręca...
Czarna rzepa bardzo ok ale trza zeżreć na bieżąco. Bo później w lodówce jebie nisamowicie jak się nie zje na raz.
-
Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
- Posty: 6170
- Rejestracja: 13-07-2012, 07:37
10-08-2022, 14:58
Nigdy nie dopuszczam do takiej możliwości, żeby surówkę trzymać "na później". Wpierdalam od razu.

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
987654321k
- w mackach Zła
- Posty: 702
- Rejestracja: 12-12-2018, 19:43
10-08-2022, 15:03
Sgt. Barnes pisze: ↑10-08-2022, 14:58
Nigdy nie dopuszczam do takiej możliwości, żeby surówkę trzymać "na później". Wpierdalam od razu.
I to jest jedyna słuszna koncepcja. Zjeść beknąć pierdnąć i koniec.
-
piotraz
- weteran forumowych bitew
- Posty: 1880
- Rejestracja: 01-04-2011, 11:14
10-08-2022, 15:05
Ja wczoraj zakisilem 30 słoi ogórasów i 14 kalafiora na różne sposoby, będzie pysznie, w międzyczasie zrobiłem perliczke w glazurze sojowo miodowo majerankowej było pysznie:)
-
987654321k
- w mackach Zła
- Posty: 702
- Rejestracja: 12-12-2018, 19:43
10-08-2022, 15:26
Czarna rzepa po starciu rozsiewa okrutny jad. Jak mega bąk z dupy.