Ja i ta miła i sympatyczna pani nie dajemy zgody na takie tematy.Chcecie się skrobać,proszę bardzo,ale róbcie to gdzie indziej!

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Kto tu jest fałszywy to wiemy. Starczy, że masz traktor podarowany przez unię europejską. To są piękne kobiety, które wkleiłem.
skoro, to pienkne kobiety, to wklejaj w girls wontek. Tutaj zapodajemy wiszące suty, owłosione odbyty, marszczone skury,Mariusz Wędliniarz pisze: ↑17-07-2022, 17:56Kto tu jest fałszywy to wiemy. Starczy, że masz traktor podarowany przez unię europejską. To są piękne kobiety, które wkleiłem.
Jasne, ciekawe skond niby taki wiesniak wie, ze takie miastowe, chude baby w ogole istnieja. Nie wygladaja jak typowa Grazyna czy Krystyna ze wsi. Rece maja niespracowane a wymiona mniejsze niz kurzajki Andrzeja Preta, i to niby maja byc piekne baby?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑17-07-2022, 17:56Kto tu jest fałszywy to wiemy. Starczy, że masz traktor podarowany przez unię europejską. To są piękne kobiety, które wkleiłem.
Nie podobają ci się? To więcej nie muszę wklejać. Człowiek dobrze chce dogodzić drugiemu, a ten tak się odwdzięcza. Tak, baby ze wsi mają duże wymiona wiszące dlatego, że od małego nie noszą staników i im się cyce rozciągają pod wpływem ziemskiego przyciągania. Nie mają czasu i pieniędzy na jakieś sklepowe koronki.Triceratops pisze: ↑17-07-2022, 18:58Jasne, ciekawe skond niby taki wiesniak wie, ze takie miastowe, chude baby w ogole istnieja. Nie wygladaja jak typowa Grazyna czy Krystyna ze wsi. Rece maja niespracowane a wymiona mniejsze niz kurzajki Andrzeja Preta, i to niby maja byc piekne baby?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑17-07-2022, 17:56Kto tu jest fałszywy to wiemy. Starczy, że masz traktor podarowany przez unię europejską. To są piękne kobiety, które wkleiłem.