To co nasadzicie na działkach nie starczy dla was wszystkich. Będziecie się bić o kawałek kartofla. A wasza zwierzyna też przecież musi zeżreć, koty, psy. Nawet chomiki macie w domach, a niektórzy to i myszy trenowane. Będziecie mażyć o tłustym prosiaku i dorodnych kiełbasach. Kiełbasa wam w ogródku nie wyrośnie. Kaszanka wam się sama nie zrobi, czy pasztetowa. Dam wam radę. Peklujcie mięso, róbcie mielonki do słoików, kiełbasy, dżemy i inne póki macie czas. Ja wam nie dam.Ascetic pisze: ↑13-07-2022, 17:07Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-07-2022, 17:00A gdzie ludzie będą chmarami przyjeżdżać jak będzie kryzys? Na wieś za jedzeniem. Nagle wszyscy sobie przyponą, że mają jakichś wujków na wsi, stryjków, ciotków, kurwów, babki itp. Niech no jaki miastowym o mnie przelezie za jakim kartoflem czy co, to widłyy zdjęte będą z drzewa szybko. Sami se zasadźta szczypior i kartofle przy blokach. Po co wam te trawniki? A już szczególnie w Warszawie jest tego pełno. Wiem, bo widziałem w telewizji.Ascetic pisze: ↑13-07-2022, 16:37To są wbrew pozorom, przewrotnie, bardzo dobre informacje.
https://www.money.pl/gospodarka/negatyw ... 5616a.html
Niech już się ten kryzys przewali, przez światowe gospodarki. Teraz "światowi zachodniemu" "szkoda". Tego i tamtego "szkoda". Wygodnego domu, szybkiego auta, smacznej kolacyjki z homarem na stole. Jak się to wszystko zdegraduje, zdegeneruje, zdeintegruje i kilka jeszcze inne zde-, to będzie tym co trzymają lejce wisieć, to i tamto i pojawi się większa skłonność do oddania tym, co nam to zgotowali. Teraz to IIIWŚ się jawi jako to co może zabrać dużo i jeszcze więcej. Liczę, że wszyscy na tyle stracą, że się zreflektują, że jedyna droga to chaos i zemsta. Ku wojnie!
Widzisz mariusz jak ty nic nie widzisz.
https://warszawa.naszemiasto.pl/boom-na ... c1-8271784
https://kb.pl/porady/zielone-dachy-czyl ... -na-dachu/
Mamy też w pytę parków, skwerów. Będzie dobrze.
Poza tym ja mieszkam max klmtr od pól kapusty. Biegam szybko, se wyrwę, ucieknę i se zapekluje, czy coś tam.
Jebać wieś!
No i ku wojnie!
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: III Wojna Światowa
Raz się zje, raz się nie zje.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
No nie, tu właśnie o to chodzi, że to by miało sens, gdyby mieli użyć tego przeciw wojsku, w miarę możliwości czysto, a nie skupisku ludności. Atutem byłaby tu nie mocniejsza, ale właśnie słabsza broń atomowa, użyteczna jako.. no, jako broń, a nie narzędzie terroru.Tatuś pisze: ↑13-07-2022, 10:08Ma, albo nie ma. Gdyby miała to by już jebli w Kijów. Strzelali wszystkim ale nie atomem.WaszJudasz pisze: ↑13-07-2022, 08:39Problem w tym, że to nie jest prawda. Rosja, jako być może jedyny kraj na świecie, posiada arsenał taktycznej broni jądrowej, która jak najbardziej może być użyta w walce, tzn. nadaje się do niszczenia sił zbrojnych, kolumn czy zgrupowań wojsk, a nie tylko np. miast. Jest to o tyle problematyczne, że takie użycie broni atomowej nie ma w historii ludzkości precedensu i nie wiadomo w sumie, jak Zachód by na to zareagował, a kraje takie jak Francja na 100% obstawałyby, że nie jest to jeszcze powód do odpalenia własnych arsenałów.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
https://www.money.pl/gospodarka/niemcy- ... html?amp=1
O tak! Po stokroć!
Wkurwić Niemców, bdb pomysł kacapy. Podgrzać a właściwie wyziębić, aby szmidt zobaczył, kto zacz kacap i żeby skinął głową, na > sruuu kolejne dostawy broni, żeby czerwone robactwo rozdeptać. Bdb kacapy, wkurwiać jeszcze ogrzanego szkopa xD Rewelacyjna strategia.
O tak! Po stokroć!
Wkurwić Niemców, bdb pomysł kacapy. Podgrzać a właściwie wyziębić, aby szmidt zobaczył, kto zacz kacap i żeby skinął głową, na > sruuu kolejne dostawy broni, żeby czerwone robactwo rozdeptać. Bdb kacapy, wkurwiać jeszcze ogrzanego szkopa xD Rewelacyjna strategia.
Ostatnio zmieniony 13-07-2022, 18:55 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
Dzisiaj istna sraczka.
https://businessinsider.com.pl/gospodar ... do/5pyrfjm
Rewelacyjnie. Widać, że każdemu bez wyjątku zmarznie dupsko. Nie da się inaczej, żeby Inaczej też spojrzał na kacapa, niż tak jak się na niego powinno spojrzeć.
Rewelacyjnie. Widać, że każdemu bez wyjątku zmarznie dupsko. Nie da się inaczej, żeby Inaczej też spojrzał na kacapa, niż tak jak się na niego powinno spojrzeć.
lys på slutten av lys
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Znaczy się, że mają informacje że Fiutin zakręci całkowicie kurek na zimę.Ascetic pisze: ↑13-07-2022, 20:09Dzisiaj istna sraczka.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Ascetic
I bdb. Wiesz jak z dzieckiem. Jak się nie wykopyrknie na rowerku to się nie nauczy trzymać mocno kierownicy. Jak kot, jak sobie nie przyjara wąsów, to będzie pchał pysk do świeczki. Jak się nie da inaczej, to trzeba na twardo. Niech ruskie zakręcają.Tatuś pisze: ↑13-07-2022, 20:45Znaczy się, że mają informacje że Fiutin zakręci całkowicie kurek na zimę.Ascetic pisze: ↑13-07-2022, 20:09Dzisiaj istna sraczka.
lys på slutten av lys
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Kto wierzy w kaloryfery i gorące rury w blokach ten będzie marzł w tą zimę, w pokoju siedząc w rękawicach czapkach i podwójnych kalesonach. A kto ma piec w chałupie na wsi to nigdy nie umarźnie i będzie mu ogromnie gorąco w kuchni w zimie. I będzie grzał w garczku smaczną gorącą kiełbasę ze słoików.Ascetic pisze: ↑13-07-2022, 20:47I bdb. Wiesz jak z dzieckiem. Jak się nie wykopyrknie na rowerku to się nie nauczy trzymać mocno kierownicy. Jak kot, jak sobie nie przyjara wąsów, to będzie pchał pysk do świeczki. Jak się nie da inaczej, to trzeba na twardo. Niech ruskie zakręcają.Tatuś pisze: ↑13-07-2022, 20:45Znaczy się, że mają informacje że Fiutin zakręci całkowicie kurek na zimę.Ascetic pisze: ↑13-07-2022, 20:09Dzisiaj istna sraczka.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
O, taką nitkę o Marszu Pamięci z 11 lipca br. znalazłem. Kategoria: dziennikarstwo śledcze.
Tymczasem Rosjanie ustanowili w Nowej Kachowce nowy skład materiałów dla swoich wojsk - a Ukraińcy, oczywiście, znowu ostrzelali magazyn GMLRSami.
Tymczasem Rosjanie ustanowili w Nowej Kachowce nowy skład materiałów dla swoich wojsk - a Ukraińcy, oczywiście, znowu ostrzelali magazyn GMLRSami.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
mam nadzieje, ze tak bendzie, ja jusz hrust i szyszki se nazbierałem, jak premieiro mateo przykazał. zima mi nie straszna.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-07-2022, 20:52
Kto wierzy w kaloryfery i gorące rury w blokach ten będzie marzł w tą zimę, w pokoju siedząc w rękawicach czapkach i podwójnych kalesonach. A kto ma piec w chałupie na wsi to nigdy nie umarźnie i będzie mu ogromnie gorąco w kuchni w zimie. I będzie grzał w garczku smaczną gorącą kiełbasę ze słoików.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
I ja mam drzewa, chrustu, wszystkiego. Nawet mamy zapasy pochowane w pewnych miejscach poskładowane gdzie nikt nie znajdzie. Może mrozić i minus 50, my w swej chałupie będziemy mieć ciepło i nie jedna tylko trzy duże zimy jedna po drugiej. Morawiecki dobrze doradza ludziom żeby się zabezpieczali, a wszyscy na niego naskoczyli. Przecież dobrze mówi w tej kwestii. Już nie mogę doczekać się zimy. Dodatkowo bardzo ciepłe mamy pierzyny w domu z kaczego puchu.Jimmy Boyle pisze: ↑13-07-2022, 22:38mam nadzieje, ze tak bendzie, ja jusz hrust i szyszki se nazbierałem, jak premieiro mateo przykazał. zima mi nie straszna.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-07-2022, 20:52
Kto wierzy w kaloryfery i gorące rury w blokach ten będzie marzł w tą zimę, w pokoju siedząc w rękawicach czapkach i podwójnych kalesonach. A kto ma piec w chałupie na wsi to nigdy nie umarźnie i będzie mu ogromnie gorąco w kuchni w zimie. I będzie grzał w garczku smaczną gorącą kiełbasę ze słoików.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Najbardziej pojebane rzeczy jakie słyszałem. Od Ukraińców że ta osoba w tv to nie Putin, bo dawno nie żyje. Od ruskich to samo. Gdyby mi to powiedziała jedna osoba to jeszcze. To już jest stała narracja z którą strona konfliktu sie spotykasz
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
- Ascetic
Dobrze, dobrze, bardzo dobrze.
Kacapy przy tym kryzysie energetycznym i stanięciu gospodarek, albo się dogadają i dadzą na luz z wojną, albo ją rozkręcą na całego.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... 4,79cfc278
W jednym i drugim przypadku są w piździe. Zawsze tam mongoły były, ale teraz jakby są głębiej.
Kacapy przy tym kryzysie energetycznym i stanięciu gospodarek, albo się dogadają i dadzą na luz z wojną, albo ją rozkręcą na całego.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... 4,79cfc278
W jednym i drugim przypadku są w piździe. Zawsze tam mongoły były, ale teraz jakby są głębiej.
lys på slutten av lys
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
W sierpniu lub najpóżniej w pierwszej połowie września ruskie spuszczą atom. Najprawdopodobniej będzie to broń taktyczna, choć nie koniecznie. Mogą użyć też normalnej bomby. Wspomnicie moje słowa.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
To jest tak. W tej wojnie Ukraina ma przede wszystkim przewagę w satelitach, rozpoznania z góry i informacji. To wszystko dzięki USA i NATO. Oni im to zapewniają na bieżąco od pierwszego dnia wojny, a nawet wcześniej. Dlatego tak tymi Himarsami wiedzą gdzie celnie i punktowo uderzyć. Ruskie nie mają tego i walą po blokowiskach na oślep coraz bardziej wkurwieni. Sprzęt i ludzi mają, ale nie wiedzą gdzie uderzać. Pomyślcie jaka to musi być dla nich irytacja, że zachód im wszystko zapewnia już tyle miesięcy. W końcu nie wytrzymają i nie może się to dobrze skończyć. Sierpień, najpóżniej pierwsza połowa września i spuszczą bombę taktyczną. Najpierw pewnie ostrzegawczo, a póżniej zależnie jak się sprawa rozwinie będą walić już na całego.
-
- rasowy masterfulowicz
Narzeczona w awatarze?
- trup
Info prosto z Kremla.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-07-2022, 14:51To jest tak. W tej wojnie Ukraina ma przede wszystkim przewagę w satelitach, rozpoznania z góry i informacji. To wszystko dzięki USA i NATO. Oni im to zapewniają na bieżąco od pierwszego dnia wojny, a nawet wcześniej. Dlatego tak tymi Himarsami wiedzą gdzie celnie i punktowo uderzyć. Ruskie nie mają tego i walą po blokowiskach na oślep coraz bardziej wkurwieni. Sprzęt i ludzi mają, ale nie wiedzą gdzie uderzać. Pomyślcie jaka to musi być dla nich irytacja, że zachód im wszystko zapewnia już tyle miesięcy. W końcu nie wytrzymają i nie może się to dobrze skończyć. Sierpień, najpóżniej pierwsza połowa września i spuszczą bombę taktyczną. Najpierw pewnie ostrzegawczo, a póżniej zależnie jak się sprawa rozwinie będą walić już na całego.
W Popkowicach jest skład Bayraktarów i tej całej amunincji z zachodu. Pierwsze uderzenie "Szatanem" będzie w Popkowice.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
To Grzesiek choć z bliska bardziej Kajtek.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
To babka. Zdjęcie robione starym telefonem ponad 10 lat temu. Wyszła za mną na dwór żeby mnie na bigos zawołać, a ja jej w tym czasie zdjęcie zrobiłem.
- trup
to albo
jesteś taki wysoki,
albo
jechałeś na furze,
albo
babka szła na kolanach.
albo
Chuck Norris
albo
smalec
poza tym....
"Siedzi z tyłu! Tak powiedział! Babka siedzi z tyłu!"
jesteś taki wysoki,
albo
jechałeś na furze,
albo
babka szła na kolanach.
albo
Chuck Norris
albo
smalec
poza tym....
"Siedzi z tyłu! Tak powiedział! Babka siedzi z tyłu!"
-
- rasowy masterfulowicz
Mi to wygląda jakby Marioosh był u Grześka,bo po prawej stronie jest framuga okienna i bapka przyszła aby pod okno.