Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Re: Ostrzezenia/Bany

31-05-2022, 22:25

@Triceps Trochę płaczu i poklepywania po pleckach jednak było. Plus sporo pierdolenia, że teraz to będzie hujnia..
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

31-05-2022, 22:27

maciek z klanu pisze:
@Triceps Trochę płaczu i poklepywania po pleckach jednak było. Plus sporo pierdolenia, że teraz to będzie hujnia..
Nie rozumiem tylko, ze becza oni, ze forum nie jest takie jak oni chca. Przeciez forum to nie koncert zyczen, mozna se jakas grupe zalozyc na facefucku i tam sie lizac po jajach az do udlawienia sie, bo z tego co rozumiem sa na forum ludzie, ktorzy smia nie zgadzac sie z innymi, a co gorsza - z telewizja
woodpecker from space
Awatar użytkownika
maciek z klanu

31-05-2022, 22:29

No tutaj akurat tez nie rozumiem podejścia. Jeśli się komuś niepodoba co kto pisze to trzeba wg mnie walczyć na słowa, albo zignorowac. A nie twierdzić że moja racja jest tylko prawdziwa, twoja nie I Niemcy mnie biją, administracja spiskuje itd

Edit; w tym względzie podobała mi się wytrwałość nicrama w temacie covidowym. Niepoddawal się i walczył.
Ostatnio zmieniony 31-05-2022, 22:34 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Triceratops

31-05-2022, 22:30

Lukass pisze:
Triceratops pisze:
31-05-2022, 22:20
Nie bierz tego do siebie, po prostu nie czaje kim jestes, kompletnie z niczego ns forum cie nie kojarze nie rozumiem i dlaczego placzesz. Nigdy w historii starego forum nie bylo takiego wysypu placzliwych ludzi, no ale teraz rozumiem pokolenie milenialsow chce przejac forum. Stara gwardia nie byla taka placzliwa
Pudło stary. Większość ludzi, którzy już sobie poszli, to stara gwardia. Mnie też za milenialsa nie bardzo można uznać. Skoro nie kojarzysz, to nie mój problem, widać mamy mało punktów zbieżnych. Olo ładnie spytał, ja ładnie odpowiadam. Tyle, skąd pomysł, że mógłbym to wziąć do siebie?
Znikad, po prostu sie dziwie, ze jakis anonimowy swierzak co dopiero sie zarejestrowal beczy, ze jest mu slabo. Przeciez jest pelno metalowych for, hiphopowych i jazzowych nawet. Nie ma przymusu
woodpecker from space
Awatar użytkownika
maciek z klanu

31-05-2022, 22:35

Moznaby zrobić na poprawienie humoru osobny temat gdzie ludzie mogliby się żegnać albo ewentualnie takie hall of fame.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

31-05-2022, 22:37

Triceratops pisze:
Znikad, po prostu sie dziwie, ze jakis anonimowy swierzak co dopiero sie zarejestrowal beczy, ze jest mu slabo. Przeciez jest pelno metalowych for, hiphopowych i jazzowych nawet. Nie ma przymusu
Pozostawię Cię zatem w Twoim zdziwieniu, które zresztą mam w dupie. Mam też parę koncertów do obejrzenia.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Triceratops

31-05-2022, 22:40

Lukass pisze:
Triceratops pisze:
Pozostawię Cię zatem w Twoim zdziwieniu, które zresztą mam w dupie. Mam też parę koncertów do obejrzenia.
O widzisz, juz ci lepiej, wystarczylo, ze masz cos w dupie i jest radosc. Po co plakac bez powodu.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

31-05-2022, 22:42

Triceratops pisze:
31-05-2022, 22:40
Lukass pisze:
Triceratops pisze:
O widzisz, juz ci lepiej, wystarczylo, ze masz cos w dupie i jest radosc. Po co plakac bez powodu.
Słabiutko. Stać Cię na więcej. Wprawdzie historie w temacie o wsi były dość czerstwe, ale i tak lepsze.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Triceratops

31-05-2022, 22:50

Byly z zycia wziete. Placze doroslych podobno ludzi na forum nie sa z zycia wziete a i tak sa bardziej czerstwe
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

31-05-2022, 22:57

Triceratops pisze:
Byly z zycia wziete. Placze doroslych podobno ludzi na forum nie sa z zycia wziete a i tak sa bardziej czerstwe
Z "życia". Z dupy były wzięte, panie kolego. Ty to wiesz, ja to wiem, wszyscy to wiedzą. Teraz ja pozwolę sobie na zdziwienie. Mocno dorosły człowiek. Wymyśla kretyńskie historie, żeby je wkleić na niszowym forum o (podobno) muzyce.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Triceratops

31-05-2022, 22:59

No co ty nie powiesz madralo, a niby skad to wiesz i "wszyscy"? Masz magiczna kule czy w telewizji uslyszales? Opisalem je typowym, barwnym jezykiem ale to prawdziwe historie, chleb powszedni mieszczucha na wsi. Widze, ze serce mieszczuszka zabolalo, ale takie sa sytuacje w zyciu.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

31-05-2022, 23:02

Triceratops pisze:
31-05-2022, 22:59
No co ty nie powiesz madralo, a niby skad to wiesz i "wszyscy"? Masz magiczna kule czy w telewizji uslyszales? Opisalem je typowym, barwnym jezykiem ale to prawdziwe historie, chleb powszedni mieszczucha na wsi. Widze, ze serce mieszczuszka zabolalo, ale takie sa sytuacje w zyciu.
Triceps, Triceps. Zaczynasz brzmieć jak wędliniarz. I co Wy macie z tą telewizją?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Triceratops

31-05-2022, 23:06

Historie Mariusza sa z dupy wyssane, moje nie, i moge ich jeszcze troche zapodac, ale chyba nie o tym teraz temat. Rozumiem, ze chciales mi dosrac z jakiegos powodu, ale nie wyszlo. Tylko po co i dlaczego? Przeciez to chujowe forum, z ktorego sie wynosisz.

/historie z mieszuchami na wsi sa czasami nawet w dwutygodniku bodajze dla hodowcow i ronikow publikowane, zazwyczaj w dziale z listami.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

31-05-2022, 23:13

Triceratops pisze:
31-05-2022, 23:06
Historie Mariusza sa z dupy wyssane, moje nie, i moge ich jeszcze troche zapodac, ale chyba nie o tym teraz temat. Rozumiem, ze chciales mi dosrac z jakiegos powodu, ale nie wyszlo. Tylko po co i dlaczego? Przeciez to chujowe forum, z ktorego sie wynosisz.

/historie z mieszuchami na wsi sa czasami nawet w dwutygodniku bodajze dla hodowcow i ronikow publikowane, zazwyczaj w dziale z listami.
Dosrać? Nie, dlaczego. Nawet jeśli umieściłeś tam ziarno prawdy, to cała otoczka jest zbyt przerysowana. Chujowo opowiedziana historia, bez urazy. To konstruktywna krytyka, zrób z nią co chcesz. Jak już pewnie się domyślasz, i tak mam to w dupie. No i skąd wiesz, czy się wynoszę? Może zostanę, tylko po to, żeby powkurwiać dziadka. Wpadnij na jakiś koncert, zamiast smęcić w tematach o niczym. Piwa się napijemy, bo bimbru nie dają.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Triceratops

31-05-2022, 23:18

Masz to w dupie ale z zapalem skrobiesz xd. I juz sie nie wynosisz, tez niezle xD Jakies plusy tej sytuacji, moze tu nie tak chujowo, tylko niektorym sie wydawalo. Bo jakby nie bylo roznicy zdan to wszyscy by sobie obciagali a tak tylko kilku

No owszem, moglem napisac krotkie zdanie np "pojechalem z idiota z miasta sciagac drzewa, debil nalal benzyny do pily i traktora, zerwala sie burza, ja rozebralem pile i przedmuchalem silnik a debil sie schowal w dole po wykrocie i kwiczal jak osiol".
Albo "debil z miasta walnal duszkiem szklanke bimbru i oplul nim zone na ognisku zapoznawczym". Tez by to byla prawda, dosc zwiezla.
Opisalem nieco szerzej, chyba nic sie zlego nie stalo, co? Bo mnie te sytuacje mocno rozsmieszyly

A bimbrem czestuje chetnie, ale wyznaje maksyme pewnego uzytkownika, ktorego juz nie ma i zostawmy to
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

31-05-2022, 23:20

Lukass pisze:
31-05-2022, 22:17
Kto ma świra na punkcie covida i kto się boi? Ja nie bardzo. To Ty ciągle dostrzegasz problemy tam, gdzie ich nie ma.
Myślę że świra na punkcie covida i szczególnych stref zagrożenia, to sama władza wykreowała i ta władza jest szczególnie groźnym
wirusem, który zatruł, upośledził świadomość wielu , bardzo wielu ludzi. I ta kaprawa władza musi zostać objęta kwarantanną i
to jak najszybciej, póki nie jest za późno. : )
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

31-05-2022, 23:30

Triceratops pisze:
31-05-2022, 23:18
Masz to w dupie ale z zapalem skrobiesz xd. I juz sie nie wynosisz, tez niezle xD Jakies plusy tej sytuacji, moze tu nie tak chujowo, tylko niektorym sie wydawalo. Bo jakby nie bylo roznicy zdan to wszyscy by sobie obciagali a tak tylko kilku

No owszem, moglem napisac krotkie zdanie np "pojechalem z idiota z miasta sciagac drzewa, debil nalal benzyny do pily i traktora, zerwala sie burza, ja rozebralem pile i przedmuchalem silnik a debil sie schowal w dole po wykrocie i kwiczal jak osiol".
Albo "debil z miasta walnal duszkiem szklanke bimbru i oplul nim zone na ognisku zapoznawczym". Tez by to byla prawda, dosc zwiezla.
Opisalem nieco szerzej, chyba nic sie zlego nie stalo, co? Bo mnie te sytuacje mocno rozsmieszyly

A bimbrem czestuje chetnie, ale wyznaje maksyme pewnego uzytkownika, ktorego juz nie ma i zostawmy to
Dziadku, nie denerwuj się. Mam wolny wieczór, to skrobię. Czy się wyniosę, to sam zdecyduję, ewentualnie administracja, na pewno nie Ty. Nie myślałeś nigdy, by tworzyć scenariusze do jakiegoś polsatowskiego serialu "z życia wziętego"? A Twojego bimbru nie chcę. Kwestia zaufania. Tomaszową orzechówkę bym opierdolił bez mrugnięcia okiem, bo Tomasza miałem okazję poznać na żywo.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
[V]

01-06-2022, 05:21

Lukass pisze:
31-05-2022, 22:57
Triceratops pisze:
Z "życia". Z dupy były wzięte, panie kolego. Ty to wiesz, ja to wiem, wszyscy to wiedzą. Teraz ja pozwolę sobie na zdziwienie. Mocno dorosły człowiek. Wymyśla kretyńskie historie, żeby je wkleić na niszowym forum o (podobno) muzyce.
Dystansik i pohczucie hómoru żądzą światem a nie zapowiadanie swojego odejścia z forume i wylewanie łez.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Triceratops

01-06-2022, 07:36

Dziwny swierzak, najpierw beczy jak ciota „jebac masterfula” i skomle o bana do administracji a za chwile krzyczy, ze wcale nie odchodzi i sam zdecyduje czy odejdzie albo administracja. Namawia na piwko a za chwile krzyczy, ze bimbru nie chce, wez takiego zrozum. Prwnie Corone chce pic. Teraz mamy takie pokolenie milenialnych melodramatycznych ciot. Co chwile wpada jakis nowy i drze szaty ze nie jest tak jak chcial. Szczerze mowiac jakby odeszedl to ja bym niezauwazyl, bo ja nawet nie wiedzialem, ze on tu wogole byl
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

01-06-2022, 08:01

O, jest kolejny mistrz, już prawie komplet. Dystansik i poczucie humoru trzynastolatka. Można i tak.
Triceratops pisze:
01-06-2022, 07:36
Dziwny swierzak, najpierw beczy jak ciota „jebac masterfula” i skomle o bana do administracji a za chwile krzyczy, ze wcale nie odchodzi i sam zdecyduje czy odejdzie albo administracja. Namawia na piwko a za chwile krzyczy, ze bimbru nie chce, wez takiego zrozum. Prwnie Corone chce pic. Teraz mamy takie pokolenie milenialnych melodramatycznych ciot. Co chwile wpada jakis nowy i drze szaty ze nie jest tak jak chcial. Szczerze mowiac jakby odeszedl to ja bym niezauwazyl, bo ja nawet nie wiedzialem, ze on tu wogole byl
Dziadzia, spokojnie. Po prostu nie Ty o tym zdecydujesz. Skoro byś nie zauważył, to po chuj jęczysz od dwóch stron? Bimbru na koncert (raczej) nie wniesiesz. Wyjdźżesz z tej swojej nory i zamiast wymyślać durne historie, posłuchaj dobrej muzyki na żywo. Albo chujowej. Zdziadziejesz za chwilę do reszty.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
ODPOWIEDZ