III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
shitshow
postuje jak opętany!

Re: III Wojna Światowa

05-05-2022, 20:05

Przy braku uzwojeń, to i owszem.
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
shitshow
postuje jak opętany!

05-05-2022, 21:21

ozob pisze:
05-05-2022, 20:21
Już zostało wyjaśnione, że maski nie chroniły przed transmisja, a jedynie miały na celu przypominać ludziom trwającej pandemii.
Zostało również wyjaśnione (całkiem niedawno zresztą), że ci którzy siali szurowskie teorie, teraz rozpowszechniają ruską propagandę.
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

05-05-2022, 21:24

Pacjent pisze:
05-05-2022, 13:21
Wódka i Piwo pisze:
05-05-2022, 12:29
Pacjent pisze:
05-05-2022, 12:08

Taki jest obraz tej wojny. Po dwóch latach maseczkowego niedotlenienia mózgu ludziom można wmówić wszystko.
Jeden głupszy od drugiego 😂
Ja jebie.... skąd wy się wzięliści ?🤣🤣🤣
czemu nikt wam nie chce pomóc? A może już nie da rady?
Jak widzisz obraz Szojgu, który miał być wg ukraińskiej propagandy niemal klientem prosektorium, a potem wg rosyjskiej propagandy zaczął pojawiać się na konferencjach prasowych?
wg ruskich szojgu jest generałem, a sami podają, że nigdy nie był w wojsku, to jest rozdwojenie jaźni,
ciekawe ile odznaczeń zgarnie za operację specjalną :mrgreen:
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Medard

05-05-2022, 21:31

Pacjent pisze:
ozob pisze:
05-05-2022, 11:50
Mnie to od jakiegoś czasu zastanawiam dlaczego ci wszyscy ukraińscy żołnierze na TikTokach są tacy czyści i uczesani? Zupełnie jakby nie walczyli w różnych warunkach pogodowych i pod stałym ostrzałem, tylko jedyna ich rola było utrwalanie propagandy.
Taki jest obraz tej wojny. Po dwóch latach maseczkowego niedotlenienia mózgu ludziom można wmówić wszystko.
tiktokowe filmy wprowadzili czeczeni, zapytajcie kadyrowa o co w tym chodzi, albo korwina, bo mikke jest ich fanem
olgims
weteran forumowych bitew

05-05-2022, 21:35

Pacjent pisze:
ozob pisze:
05-05-2022, 11:50
Mnie to od jakiegoś czasu zastanawiam dlaczego ci wszyscy ukraińscy żołnierze na TikTokach są tacy czyści i uczesani? Zupełnie jakby nie walczyli w różnych warunkach pogodowych i pod stałym ostrzałem, tylko jedyna ich rola było utrwalanie propagandy.
idealny przyklad onucowania :) dwie antypolskie kurwy w chocholim tancu! kurwa piekne to jest :)
A do tego taki artykul:
https://krytykapolityczna.pl/kultura/cz ... lli-rosja/
I taki:
https://gospodarka.dziennik.pl/news/art ... a.html.amp
pacjent to na bank inkasuje te 2000pln za 200 wpisow dziennie :) mario to ja sie domyslam ktorz to jest wiec szkoda sobie zawracac dupe tym nudnym osobnikiem :) :) :) :)
ozozjeb to chyba za glupi nawet jak na ruskiego trolla, to taki zwykly pozyteczny idiota, ale jak kazdy glupek, chce wszystkich zakrzyczec, to bedzie mu sie wydawalo, ze jest najmadrzejszy:)
pacjent ty na pewno pamietasz taka postac polskiej polityki - niejaki Leszek Moczulski :)
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Medard

05-05-2022, 22:38

nicram pisze:
05-05-2022, 11:49
bartwa pisze:
05-05-2022, 11:45
— Na stacji benzynowej od miejscowości Limań pytaliśmy żołnierzy, jak wygląda sytuacja. Mówili, że bardzo słabo. Nie mieli czym odpowiedzieć na zmasowany ostrzał Rosji — mówi dziennikarz Onetu.

— Wcale nie jest tak pięknie — wręcz przeciwnie, jest bardzo źle. Rosjanie wrócili do starej sprawdzonej taktyki — "przykrywamy" przeciwnika artylerią, a potem wchodzi wojsko. I tak metr po metrze, po 10 m, ale skutecznie i do przodu — relacjonuje Marcin Wyrwał.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... t,79cfc278
Niestety dokładnie tak jest. Wolski parę dni temu mówił, że w Donbasie jest bardzo ciężko i ruskie ścierwa posuwają się w wolnym tempie, ale posuwają się. No i niestety to też skutek tego, że Zachód za późno zaczął wysyłać ciężki sprzęt...
za to w okolicach Charkowa UKR robią postępy, a akcje dywersyjne na terytorium RUS też zrobiły swoje, tutaj czyściutkie ukraińskie żołnierzyki w okopach dają radę:

Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

06-05-2022, 00:55

Podobno duże eksplozje w Krematorsku.
Raz się zje, raz się nie zje.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

06-05-2022, 01:17

Tatuś pisze:
05-05-2022, 07:24
Mariusz Wędliniarz pisze:
05-05-2022, 00:38

Tak, Związek Radziecki i My razem mieliśmy największe zapasy kartofli, malin, pożeczek, buraków i innych. Gleba była najbardziej rzyzna i u nas były najzdrowsze i najdorodniejsze płody. My to sprzedawaliśmy na zachód Europy, tylko, że z zazdrości USA zaczęło nam podkładać kłody pod nogi i namawiać ich żeby nam nie płacili. U nas w okolicach od ludzi nie raz to słyszałem i ja tym ludziom wierzę bo to mądrzy rolnicy. Póżniej Ameryka zaczęła zrzucać z samolotów stonki na nasze pola i rosyjskie pola żeby nam wyjadały rośliny. Znam ludzi, którzy dobrze to pamiętają. Nawet moja babka zbierała te stonki z pola. Chcieli nas zagłodzić. Zwierzęta też do czasu szły na zachód, ale USA puszczało fame, że w naszym mięsie jest jak kiełbasiany i inne trucizny. Sami tuczą byki sterydami, że człowiek podobno ma po nich sraczkę, ale tego w mediach już nikt nie mówi.
To płacili czy namawiali żeby nie płacili? Bo ja wiem, że teraz ruskie ukradły samoloty w leasingach i za nie nie płacą. Zawsze okradali wszystkich dookoła. Tak w fabryce mówili:
- Widzisz, pracowałem w przedsiębiorstwie wielobranżowym. Robiliśmy fujarki z gliny, wypalaliśmy je w specjalnych piecach i szły na eksport do Czechosłowacji. Czesi w zamian przysyłali nam kurczęta, które chowaliśmy przez pół roku i jako duże kury wysyłaliśmy do NRD. Niemcy przysyłali nam za nie małe prosiaki, które intensywnie tuczyliśmy przez rok i jako duże świniaki eksportowaliśmy do Związku Radzieckiego. Rosjanie przysyłali nam za nie glinę na fujarki...
Stonki były puszczane z samolotów żeby nas zagłodzić i pognębić. Babka własnoręcznie je zbierała z pola i to dowód na barbarzyństwo zachodu. A za jedzenie na początku zachód płacił, póżniej przestał, ale chciał dalej żywność za to, że zniesie wizy, paszporty i będziemy mogli do nich jechać. Ale nikt nie chciał jechać bo po co. Oczywiście nie zgodziliśmy się i pogoniliśmy amerykańsko zachodnie bydło. Chcieli nas osłabić zabierając naszych rolników. Mieliśmy ogromne ilości zboża, mięsa, warzyw i owoców. Nie mogliśmy tego przejeść i niestety gniło. To był plan zachodu. Prosiaki i kurczęta rodziły się u nas i je zjadaliśmy, a czego się nie dało chowaliśmy gdzie się dało. Pamiętam jak u nas w ziemiance kozy na kartoflach spały. Póżniej się jadło, a co zostawało to się wekowało. Na wsiach pędzony był bimber w ogromnych ilościach. Jak te prawicowcy z solidarności podnieśli na to łapska w latach 90-tych to wszystko zniszczyli. Do dziś chłopy z mojej wsi przeklinają Mazowieckiego i to całe towarzystwo. USA ich podstawiło i kazało zniszczyć rolnictwo, a lubelszczyzne już najbardziej. Tak jest do dzisiaj.
Raz się zje, raz się nie zje.
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

06-05-2022, 07:13

06-05-2022, 01:17
Tatuś pisze:
05-05-2022, 07:24
05-05-2022, 00:38

Tak, Związek Radziecki i My razem mieliśmy największe zapasy kartofli, malin, pożeczek, buraków i innych. Gleba była najbardziej rzyzna i u nas były najzdrowsze i najdorodniejsze płody. My to sprzedawaliśmy na zachód Europy, tylko, że z zazdrości USA zaczęło nam podkładać kłody pod nogi i namawiać ich żeby nam nie płacili. U nas w okolicach od ludzi nie raz to słyszałem i ja tym ludziom wierzę bo to mądrzy rolnicy. Póżniej Ameryka zaczęła zrzucać z samolotów stonki na nasze pola i rosyjskie pola żeby nam wyjadały rośliny. Znam ludzi, którzy dobrze to pamiętają. Nawet moja babka zbierała te stonki z pola. Chcieli nas zagłodzić. Zwierzęta też do czasu szły na zachód, ale USA puszczało fame, że w naszym mięsie jest jak kiełbasiany i inne trucizny. Sami tuczą byki sterydami, że człowiek podobno ma po nich sraczkę, ale tego w mediach już nikt nie mówi.
To płacili czy namawiali żeby nie płacili? Bo ja wiem, że teraz ruskie ukradły samoloty w leasingach i za nie nie płacą. Zawsze okradali wszystkich dookoła. Tak w fabryce mówili:
- Widzisz, pracowałem w przedsiębiorstwie wielobranżowym. Robiliśmy fujarki z gliny, wypalaliśmy je w specjalnych piecach i szły na eksport do Czechosłowacji. Czesi w zamian przysyłali nam kurczęta, które chowaliśmy przez pół roku i jako duże kury wysyłaliśmy do NRD. Niemcy przysyłali nam za nie małe prosiaki, które intensywnie tuczyliśmy przez rok i jako duże świniaki eksportowaliśmy do Związku Radzieckiego. Rosjanie przysyłali nam za nie glinę na fujarki...
Stonki były puszczane z samolotów żeby nas zagłodzić i pognębić. Babka własnoręcznie je zbierała z pola i to dowód na barbarzyństwo zachodu. A za jedzenie na początku zachód płacił, póżniej przestał, ale chciał dalej żywność za to, że zniesie wizy, paszporty i będziemy mogli do nich jechać. Ale nikt nie chciał jechać bo po co. Oczywiście nie zgodziliśmy się i pogoniliśmy amerykańsko zachodnie bydło. Chcieli nas osłabić zabierając naszych rolników. Mieliśmy ogromne ilości zboża, mięsa, warzyw i owoców. Nie mogliśmy tego przejeść i niestety gniło. To był plan zachodu. Prosiaki i kurczęta rodziły się u nas i je zjadaliśmy, a czego się nie dało chowaliśmy gdzie się dało. Pamiętam jak u nas w ziemiance kozy na kartoflach spały. Póżniej się jadło, a co zostawało to się wekowało. Na wsiach pędzony był bimber w ogromnych ilościach. Jak te prawicowcy z solidarności podnieśli na to łapska w latach 90-tych to wszystko zniszczyli. Do dziś chłopy z mojej wsi przeklinają Mazowieckiego i to całe towarzystwo. USA ich podstawiło i kazało zniszczyć rolnictwo, a lubelszczyzne już najbardziej. Tak jest do dzisiaj.
Piękna kompilacja PRLowskiej propagandy. A naprawdę było całkowicie odwrotnie. W PRL nie było niczego, żywność była na kartki, na nowe mieszkanie się czekało 15 lat, na nowy samochód z 5 a i tak to było gówno. Żarcia nie było bo ruskie kradły.
https://dzieje.pl/content/reglamentacja ... %B3w-w-prl

Prowadzę tą dyskusję w sumie dla zabicia czasu bo jak na chłopa na którego się kreujesz robisz za mało błędów ortograficznych, składniowych i to jest jednak za bardzo przeintelektualizowane. To jest zwykłe trollowanie za które powinieneś dostać kopa ale jak innym to nie przeszkadza :D
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
bartwa

06-05-2022, 11:46

"Łamiemy kości, odcinamy palce". Rosjanin chwili się torturowaniem Ukraińców. Mówi o odcinaniu palców i członków, łamaniu kolan, rozpychaniu odbytu drutem kolczastym, o zabójstwie starszego mężczyzny, który, przejeżdżając na rowerze, miał fotografować pozycje wroga. - Miał zdjęcia w telefonie. Tego starca zabiliśmy pałkami gumowymi. Wyobrażasz sobie, ile to musi być uderzeń, żeby zabić taką zwykłą gumową pałką? Miał mnóstwo urazów wewnętrznych. I tak torturują funkcjonariusze FSB - mówi podekscytowany.

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/sw ... li=BBr5MK7
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

06-05-2022, 12:02

bartwa pisze:
06-05-2022, 11:46
"Łamiemy kości, odcinamy palce". Rosjanin chwili się torturowaniem Ukraińców. Mówi o odcinaniu palców i członków, łamaniu kolan, rozpychaniu odbytu drutem kolczastym, o zabójstwie starszego mężczyzny, który, przejeżdżając na rowerze, miał fotografować pozycje wroga. - Miał zdjęcia w telefonie. Tego starca zabiliśmy pałkami gumowymi. Wyobrażasz sobie, ile to musi być uderzeń, żeby zabić taką zwykłą gumową pałką? Miał mnóstwo urazów wewnętrznych. I tak torturują funkcjonariusze FSB - mówi podekscytowany.

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/sw ... li=BBr5MK7
Nie siej ukraińskiej propagandy. Te nagrywki z podsłuchów, o wsadzaniu drutu kolczastego do dupy, czy strzelaniu w nogi, żeby cywil nie uciekał, to wymysł "żydowskich banderowców & nazistów z upa". Nie wiesz o tym?
lys på slutten av lys
bartwa

06-05-2022, 12:22

Ascetic pisze:

Nie siej ukraińskiej propagandy. Te nagrywki z podsłuchów, o wsadzaniu drutu kolczastego do dupy, czy strzelaniu w nogi, żeby cywil nie uciekał, to wymysł "żydowskich banderowców & nazistów z upa". Nie wiesz o tym?
Trzeba przyznać, że banderowcy przekroczyli granice zbydlęcenia. Któż inny mógłby stworzyć żydowskich nazistów?
Pacjent

06-05-2022, 12:32

bartwa pisze:
Ascetic pisze:

Trzeba przyznać, że banderowcy przekroczyli granice zbydlęcenia. Któż inny mógłby stworzyć żydowskich nazistów?
Izrael, a wcześnie ruch Bejtar (Betar).
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

06-05-2022, 12:33

bartwa pisze:
Ascetic pisze:

To nie taki nowy koncept. Nasz forumowy faszysta, ksenofob, homofob, szur, onuc itd. też się tutaj kiedyś rozpisywał o Jüdischer Ordnungsdienst. Z jednostkowego przykładu, pod ówczesną narrację, taką jaka była potrzebna wpiął jeden fakt historyczny i zbudował teorię, która nie umarła, a została skwapliwie wykorzystana. Jak będzie też potrzeba, Ławrow i kacapy z tego miejsca, czy z innych internetów, wygrzebią komunista=żyd. Pewnie jednak tego Ławrow i przekazywacze jego nie zrobią, bo na russkich czołgach coraz dziwniejsze flagi są, ale zasada jest prosta. Żyd, może być każdym uosobieniem zła. Nazistą, komuchem, jak tam komu pasuje. I jak każą pacjencikowi napisać.
Ostatnio zmieniony 06-05-2022, 12:34 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

06-05-2022, 12:34

Pacjent pisze:
06-05-2022, 12:32
bartwa pisze:
Ascetic pisze:

Izrael, a wcześnie ruch Bejtar (Betar).
xD

napisz "Żyd" i cymbał przyleci LOL

Kurwa, typ ma ma tak skonfigurowany telefon, że jak napiszesz "maseczka", "Żyd", "Jachira" itd. to dostaje alert i przylatuje na forum? Typ na bank odpłatnie nakurwia te posty, bo non stop monitoruje forume i pewnie też inne miejsca
Ostatnio zmieniony 06-05-2022, 12:36 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
bartwa

06-05-2022, 12:35

Ascetic pisze:

To nie taki nowy koncept. Nasz forumowy faszysta, ksenofob, homofob, szur, onuc itd. też się tutaj kiedyś rozpisywał o Jüdischer Ordnungsdienst. Z jednostkowego przykładu, pod ówczesną narrację, taką jaka była potrzebna wpiął jeden fakt historyczny i zbudował teorię, która nie umarła, a została skwapliwie wykorzystana. Jak będzie też potrzeba, Ławrow i kacapy z tego miejsca, czy z innych internetów, wygrzebią komunista=żyd. Pewnie jednak tego Ławrow i przekazywacze jego nie zrobią, bo na russkich czołgach coraz dziwniejsze flagi są, ale zasada jest prosta. Żyd, może być każdym uosobieniem zła. Nazistą, komuchem, jak tam komu pasuje. I jak każą pacjencikowi napisać.
W sumie, skoro polscy antysemici wierzą w żydowskiego bożka, to wszystko jest możliwe. I wszystko już pewnie było.
Awatar użytkownika
Ascetic

06-05-2022, 12:36

bartwa pisze:
Ascetic pisze:

W sumie, skoro polscy antysemici wierzą w żydowskiego bożka, to wszystko jest możliwe. I wszystko już pewnie było.
Tak nie wolno. Brzydko napisałeś.
lys på slutten av lys
bartwa

06-05-2022, 12:45

Ascetic pisze:
06-05-2022, 12:36
bartwa pisze:

Tak nie wolno. Brzydko napisałeś.
Wiem, ale jak na to wpadłem w wieku około 10 lat, to do dziś nie mogę się nadziwić. No i, niestety, nie mogę wyrzucić tej wstrętnej myśli z głowy.
bartwa

06-05-2022, 13:04

Nieoficjalnie: Ukraińcy trafili rosyjską fregatę. Statek płonie u wybrzeży Wyspy Węży:

https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... v,79cfc278
vicotnick
rasowy masterfulowicz

06-05-2022, 14:02

Bravooooo !
ODPOWIEDZ