Już po okładce widać, że będzie srogo
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Beyond mortal dreams, ale uwaga są też chujowe jak na moje ucho wstawki
czyżby to był moment w którym odkrywasz Obituary?
Prawdę mówi! Nalać Mu!
No tak. Chrust BLOOD INCANTATION itp. Z drugiej strony zawsze wkurzało mnie gdy kapele rezygnowały ze swoich świetnych logo na rzecz prostych napisów np. PARADISE LOST, GOREFEST, IMMOLATION.Hellion pisze: ↑25-04-2022, 20:02W ogóle ten trend niedających się rozszyfrować nazw kapel to dla mnie rzecz niepojęta. Wszystkie wielkie i te trochę mniej nazwy miały loga, które bez problemu dało się przeczytać, bo chyba o to chodzi żeby zapamiętać jak nazywa się kapela, która nas zainteresowała.
Pacjent pisze: ↑25-04-2022, 20:10No tak. Chrust BLOOD INCANTATION itp. Z drugiej strony zawsze wkurzało mnie gdy kapele rezygnowały ze swoich świetnych logo na rzecz prostych napisów np. PARADISE LOST, GOREFEST, IMMOLATION.Hellion pisze: ↑25-04-2022, 20:02W ogóle ten trend niedających się rozszyfrować nazw kapel to dla mnie rzecz niepojęta. Wszystkie wielkie i te trochę mniej nazwy miały loga, które bez problemu dało się przeczytać, bo chyba o to chodzi żeby zapamiętać jak nazywa się kapela, która nas zainteresowała.
Oczywiście. CARCASS, MDB, DYING FETUS podobnie.Nasum pisze: ↑25-04-2022, 20:11Pacjent pisze: ↑25-04-2022, 20:10No tak. Chrust BLOOD INCANTATION itp. Z drugiej strony zawsze wkurzało mnie gdy kapele rezygnowały ze swoich świetnych logo na rzecz prostych napisów np. PARADISE LOST, GOREFEST, IMMOLATION.Hellion pisze: ↑25-04-2022, 20:02W ogóle ten trend niedających się rozszyfrować nazw kapel to dla mnie rzecz niepojęta. Wszystkie wielkie i te trochę mniej nazwy miały loga, które bez problemu dało się przeczytać, bo chyba o to chodzi żeby zapamiętać jak nazywa się kapela, która nas zainteresowała.
Immolation wróciło do starego loga i bardzo dobrze, bo również jest bardzo charakterystyczne i co najważniejsze - udane.