Miłość do Bolt Thrower zobowiązujeNajprzewielebniejszy pisze: ↑04-04-2022, 13:42Choć przyznam, ze nie spodziewałem się, że mamy wśród metali aż tylu znawców sztuki wojennej
Moderacja na forum
Moderator: Gore_Obsessed
- empir
- zahartowany metalizator
Re: Moderacja na forum
Ostatnio zmieniony 04-04-2022, 14:41 przez empir, łącznie zmieniany 1 raz.
- empir
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Im mniej się ktoś na czymś zna, tym z większą pewnością siebie wypowiada się na dany temat - potwierdzone naukowo jako efekt Dunninga-Krugera.Najprzewielebniejszy pisze: ↑04-04-2022, 13:42
Byc moze tak sie stanie, bo miejsc do dyskusji na temat aktualnych wydarzeń w sieci jest od groma, a tu raczej jest przestrzeń do oddechu i kulturalnej wymiany zdań o jednej z muz, znaczy sie MUZYCE
Choć przyznam, ze nie spodziewałem się, że mamy wśród metali aż tylu znawców sztuki wojennej, a i fachowców od dyplomacji i wytrawnych polityków też kilku się znalazło. I jak to w polityce bywa, dyskusja szybko przeradza się w rynsztok i odbiega dalece od meritum. Bez wzlgędu na to jak górnolotne idee przyświecają rozmówcom, to i tak zazwyczaj kończą się na standardowym "ty kurwia szmato, wypierdalaj".
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
Jeśli Bóg jest dawno zaspal. I jest okrucicicielem.
- uglak
Idąc tym tokiem rozumowania to temat o DSO też powinien zniknąćNajprzewielebniejszy pisze: ↑04-04-2022, 13:42Bez wzlgędu na to jak górnolotne idee przyświecają rozmówcom, to i tak zazwyczaj kończą się na standardowym "ty kurwia szmato, wypierdalaj".
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Może by jakieś automatyczne ograniczenia dla cierpiących na zespół Touretta, odblokowanie dopiero po udowodnieniu że wzięli leki.uglak pisze: ↑04-04-2022, 14:27Idąc tym tokiem rozumowania to temat o DSO też powinien zniknąćNajprzewielebniejszy pisze: ↑04-04-2022, 13:42Bez wzlgędu na to jak górnolotne idee przyświecają rozmówcom, to i tak zazwyczaj kończą się na standardowym "ty kurwia szmato, wypierdalaj".
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no nie wiem nie wiemŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-04-2022, 14:40Może by jakieś automatyczne ograniczenia dla cierpiących na zespół Touretta, odblokowanie dopiero po udowodnieniu że wzięli leki.uglak pisze: ↑04-04-2022, 14:27Idąc tym tokiem rozumowania to temat o DSO też powinien zniknąćNajprzewielebniejszy pisze: ↑04-04-2022, 13:42Bez wzlgędu na to jak górnolotne idee przyświecają rozmówcom, to i tak zazwyczaj kończą się na standardowym "ty kurwia szmato, wypierdalaj".
były już fałszywe certyfikaty i niby kto miałby to weryfikować ? jakaś specjalna komisja chyba
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- maciek z klanu
Kurwa zulek a ty cały czas o covid....
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek
ja tylko łącze kropki
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- ozob
Może by tak odblokować ankiety. Jest kilka pomysłów, które wygenerują ruch. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Nie da się uniknąć tego tematu. Jeśli przestaje się mówić o jakimś problemie i w tym momencie on znika to oznacza, że istniał tylko w głowach ludzi. Jeśli zaś ci sami, którzy kłamali o tzw. pandemii mówią np. o wojnie to skąd wniosek, że teraz przekazują prawdę? Zwłaszcza, że to wojna "zabiła" COVID-19.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
No, COVID umarł. Już nawet nie trzeba kwarantany po przylocie do PL. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Tak, istnieje tylko w głowach ludzi. Słyszałeś o takiej dziedzinie nauki jak statystyka? Czy do cna już cię pojebało z twoimi kopiuj+wklej poglądami na rzeczywistość, którą najwyraźniej ogarniasz według jakiegoś męczącego cię imperatywu wgranego na twój zjebany twardy dysk? Kurwa, koleś, ja serio nic do ciebie nie mam, ale czasami tak pierdolisz, że nie da się nie zareagować.Pacjent pisze: ↑24-04-2022, 10:52Nie da się uniknąć tego tematu. Jeśli przestaje się mówić o jakimś problemie i w tym momencie on znika to oznacza, że istniał tylko w głowach ludzi. Jeśli zaś ci sami, którzy kłamali o tzw. pandemii mówią np. o wojnie to skąd wniosek, że teraz przekazują prawdę? Zwłaszcza, że to wojna "zabiła" COVID-19.
-
Przestań się emocjonować jak moherowa baba pod kościołem. Nie napisałem, że ten wirus nie istniej tylko, że nie istnieje jako problem. Tak jak grypa nie jest problemem. Po prostu wystarczy przestać o niej mówić i ludzie, w tym służba zdrowia, radzą sobie z nią bez specjalnych ekscesów.est pisze: ↑24-04-2022, 11:07Tak, istnieje tylko w głowach ludzi. Słyszałeś o takiej dziedzinie nauki jak statystyka? Czy do cna już cię pojebało z twoimi kopiuj+wklej poglądami na rzeczywistość, którą najwyraźniej ogarniasz według jakiegoś męczącego cię imperatywu wgranego na twój zjebany twardy dysk? Kurwa, koleś, ja serio nic do ciebie nie mam, ale czasami tak pierdolisz, że nie da się nie zareagować.Pacjent pisze: ↑24-04-2022, 10:52Nie da się uniknąć tego tematu. Jeśli przestaje się mówić o jakimś problemie i w tym momencie on znika to oznacza, że istniał tylko w głowach ludzi. Jeśli zaś ci sami, którzy kłamali o tzw. pandemii mówią np. o wojnie to skąd wniosek, że teraz przekazują prawdę? Zwłaszcza, że to wojna "zabiła" COVID-19.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Chłopie, napisałeś, że "istniał tylko w głowach". Stwierdzenie zakładające dwie rzeczy:
1. Nie było problemu
2. Przestano mówić o problemie, którego nie było.
Nic więcej.
Serio, domyślam się, że masz teraz wzwód i uruchamiasz całe swoje jestestwo bo stałem się rybą, która połknęła twój haczyk, ale błagam: weź przestań stukać w klawiaturę i spróbuj pomyśleć.
1. Nie było problemu
Nic więcej.
Serio, domyślam się, że masz teraz wzwód i uruchamiasz całe swoje jestestwo bo stałem się rybą, która połknęła twój haczyk, ale błagam: weź przestań stukać w klawiaturę i spróbuj pomyśleć.
- Sybir
Przecież tu chodzi o jątrzenie, nie o myślenie. Kronika dotychczasowych wypadków pokazuje, że w naszych warunkach C-19 jest istotnym problemem w okresie jesienno-zimowym, wiosną i latem - już nie lub jest wyraźnie mniejszym, zresztą tak było z koronawirusami u nas już dużo wcześniej (z tą różnicą, że "rodzime" szczepy nie powodowały takiego przebiegu infekcji, jak tę nowe warianty).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Zrobione
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
Tak, bo problem istniał tylko w mediach i w głowach ludzi, o czym najlepiej świadczy obecna sytuacja. Ludzie spokojnie sobie chorują i jest ok, jak to dawniej bywało.est pisze: ↑24-04-2022, 11:25Chłopie, napisałeś, że "istniał tylko w głowach". Stwierdzenie zakładające dwie rzeczy:
1. Nie było problemu
Nic więcej.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
I znowu powrót do starej dyskusji "czy covid = grypka?" czy jednak fakty są trochę inne
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- Sybir
Tym gorzej dla faktów.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Fakty są takie, że przy o wiele lepszej pogodzie i mniejszej zachorowalności, ale przy nakręconej histerii medialnej, zamykano wszystko łącznie z lasami. Teraz bez akcji medialnej działa wszystko.