Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
i vice versa tępakunicram pisze: ↑20-04-2022, 11:21Już wielokrotnie dyskutowaliśmy tutaj odnośnie tej patologii jaką jest identyfikowanie się jako katola, który słucha metalu. Jak widać na tym forum takie coś istnieje. Pacjent, bloodcunt, mistrzpierdów, mad, BOLEK. I jeszcze paru się by znalazło. Wszyscy raczej dość mocno z niedziałającym mózgowiem.![]()
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Ale o czym tu w ogóle gadać... Jak sobie ktoś chce wierzyć, to wierzy, tak długo jak się nie narzucam innym to nie widzę problemu.
Ja nie o tym. Mi chodzi o poziom odpowiedzi do nicrama. Wklejanie piesków jest dość slabe. Czy pisanie ,,vice versa,,.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-04-2022, 11:57Ale o czym tu w ogóle gadać... Jak sobie ktoś chce wierzyć, to wierzy, tak długo jak się nie narzucam innym to nie widzę problemu.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
maciek kurna ogarnij sięmaciek z klanu pisze: ↑20-04-2022, 12:06Ja nie o tym. Mi chodzi o poziom odpowiedzi do nicrama. Wklejanie piesków jest dość slabe. Czy pisanie ,,vice versa,,.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-04-2022, 11:57Ale o czym tu w ogóle gadać... Jak sobie ktoś chce wierzyć, to wierzy, tak długo jak się nie narzucam innym to nie widzę problemu.
tak to naprawde fascynujace zjawiskonicram pisze: ↑20-04-2022, 11:21Już wielokrotnie dyskutowaliśmy tutaj odnośnie tej patologii jaką jest identyfikowanie się jako katola, który słucha metalu. Jak widać na tym forum takie coś istnieje. Pacjent, bloodcunt, mistrzpierdów, mad, BOLEK. I jeszcze paru się by znalazło. Wszyscy raczej dość mocno z niedziałającym mózgowiem.![]()
Nie wiem co jest atrakcyjnego w szerzeniu ciemnoty.
Ja też nie, dlatego jebię kościół i wiarę w gusła kiedy tylko mogę.