Robin Wright czyli żonka Frana underwood z house of cards

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
nie mniej jednak gra aktorska tzw. drewnoAscetic pisze: ↑17-04-2022, 23:23
HBO wyłowiło Panią Katarzynę. I dobrze. Lubię taki typ urody. Nie przerobiona przez wynalazki, współczesnej medycyny estetycznej, naturalna twarz i przede wszystkim, taka z której bije inteligencja. Nie ma nic zabójczego, niż kobieta z którą można przegadać całą noc, wychylić/ przypalić albo inaczej przywalić, nad ranem ukraść konie, albo coś innego i wylądować w łóżku.
Szowonist alert! Cyca co prawda brak, ale dupsko masaOK. Będę kibicował.
Jak zestawię z Cielecką w Chyłce, to właściwie oskarowa kreacja.Maro pisze: ↑18-04-2022, 01:33nie mniej jednak gra aktorska tzw. drewnoAscetic pisze: ↑17-04-2022, 23:23
HBO wyłowiło Panią Katarzynę. I dobrze. Lubię taki typ urody. Nie przerobiona przez wynalazki, współczesnej medycyny estetycznej, naturalna twarz i przede wszystkim, taka z której bije inteligencja. Nie ma nic zabójczego, niż kobieta z którą można przegadać całą noc, wychylić/ przypalić albo inaczej przywalić, nad ranem ukraść konie, albo coś innego i wylądować w łóżku.
Szowonist alert! Cyca co prawda brak, ale dupsko masaOK. Będę kibicował.
Tylko Bathord fejkowy, reszta to 100% Sanny w Sannie.
Jak dla mnie to paskudna. Chuda, blada. Pewnie nawet dobrze se prostaty pierdzeniem nie umie wymasować.
No kiedyś też mi dygała łodyga na jej widok - na vivie czy gdzie tam te teledyski wtedy śmigałySgt. Barnes pisze: ↑18-04-2022, 21:56Dziś już pani w średnim wieku, ale w drugiej połowie lat 90 mocno była u mnie na propsie. I miała ten tak zwany "charakterek"".
zresztą Garbage i sam wokal Shirley to super sprawa.
Kilka fotek ze starych czasów:
![]()