To w takim razie przepraszam. Nie widzialem tekstów ozoba o Slydzie. Widziałem tylko ze kol. SLYD mocno się wkurwiał na bzdury wypisywane tutaj.
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostrzezenia/Bany
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wielu się wkurwia na to, że pozwala się tutaj na harce ruskich trolli. To już trzeci, który odchodzi z tego powodu. Ciekawe, że adminom to chyba na rękę.maciek z klanu pisze: ↑12-04-2022, 08:32To w takim razie przepraszam. Nie widzialem tekstów ozoba o Slydzie. Widziałem tylko ze kol. SLYD mocno się wkurwiał na bzdury wypisywane tutaj.
all the monsters will break your heart
-
Nie wytrzymali presji własnych obsesji. Gdyby po prostu uznali, że rozmawiają z osobami, z którymi się nie zgadzają, co jest naturalne, a nie z rosyjskimi agentami to byłoby im łatwiej. Nie byłoby roztrzęsionych dłoni, wrzasków i łez na poduszce.nicram pisze: ↑12-04-2022, 08:55Wielu się wkurwia na to, że pozwala się tutaj na harce ruskich trolli. To już trzeci, który odchodzi z tego powodu. Ciekawe, że adminom to chyba na rękę.maciek z klanu pisze: ↑12-04-2022, 08:32To w takim razie przepraszam. Nie widzialem tekstów ozoba o Slydzie. Widziałem tylko ze kol. SLYD mocno się wkurwiał na bzdury wypisywane tutaj.
Dla adminów to komfortowa sytuacja. Czym mniej osób niestabilnych emocjonalnie tym lepiej.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rozkręca się
Ciekaw jestem jakby to bylo jakby ukraina na ruskich napadla. To wtedy byly by ukrainskie trolle??to nie wina wiadomego tematu tylko ludzi ktorzy uwazaja sie za wszystko wiedzacych z klapkami na oczach ….a jakby ruscy z chinolami zaczeli walczyc to ktorzy wtedy byliby trollami…
- nicram
Pacjent pisze: ↑12-04-2022, 09:13Nie wytrzymali presji własnych obsesji. Gdyby po prostu uznali, że rozmawiają z osobami, z którymi się nie zgadzają, co jest naturalne, a nie z rosyjskimi agentami to byłoby im łatwiej. Nie byłoby roztrzęsionych dłoni, wrzasków i łez na poduszce.nicram pisze: ↑12-04-2022, 08:55Wielu się wkurwia na to, że pozwala się tutaj na harce ruskich trolli. To już trzeci, który odchodzi z tego powodu. Ciekawe, że adminom to chyba na rękę.maciek z klanu pisze: ↑12-04-2022, 08:32To w takim razie przepraszam. Nie widzialem tekstów ozoba o Slydzie. Widziałem tylko ze kol. SLYD mocno się wkurwiał na bzdury wypisywane tutaj.
Dla adminów to komfortowa sytuacja. Czym mniej osób niestabilnych emocjonalnie tym lepiej.
To nie jest kwestia nie zgadzania się z osobami, ale z tępą prokremlowską propagandą, którą ty i oZoZjeb wklejacie. Zresztą z wami nie da się rozmawiać, gdyż intelektualnie jesteście na poziomie pantofelka, choć to obraza dla tego stworzenia, gdyż ono nie robi kurwy z logiki i nie nadstawia dupy czerwonoarmistom.
Luz. Czekamy zatem z niecierpliwością jak ty polecisz, jako osoba najbardziej niestabilna emocjonalnie. Będzie tym lepiej.
-
Jak zwykle brednie bez związku z rzeczywistością.nicram pisze: ↑12-04-2022, 10:00Pacjent pisze: ↑12-04-2022, 09:13Nie wytrzymali presji własnych obsesji. Gdyby po prostu uznali, że rozmawiają z osobami, z którymi się nie zgadzają, co jest naturalne, a nie z rosyjskimi agentami to byłoby im łatwiej. Nie byłoby roztrzęsionych dłoni, wrzasków i łez na poduszce.
To nie jest kwestia nie zgadzania się z osobami, ale z tępą prokremlowską propagandą, którą ty i oZoZjeb wklejacie. Zresztą z wami nie da się rozmawiać, gdyż intelektualnie jesteście na poziomie pantofelka, choć to obraza dla tego stworzenia, gdyż ono nie robi kurwy z logiki i nie nadstawia dupy czerwonoarmistom.
Luz. Czekamy zatem z niecierpliwością jak ty polecisz, jako osoba najbardziej niestabilna emocjonalnie. Będzie tym lepiej.
Jaką grupę reprezentujesz, że wypowiadasz się w liczbie mnogiej?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Zdrowi ludzie nie słuchają tego łomotu

A w ogóle, to myślę, że nie ma się czym przejmować. Jak nie chcę czytać czyichś postów, to zakładam ignora. Jak nie chcę czytać pewnych tematów, to ich nie czytam. Tak jak w życiu. Jak nie chcę iść na jakiś film do kina, to nie idę. Itd. Po co sobie utrudniać życie, również to internetowe? Zawsze są/będą ludzie, którzy mi przeszkadzają, albo których nie trawię. Dawno temu przestałem się nimi przejmować.
Zakończę słowami poety - Na co wszystkie swary, kłótnie, wnet i tak zginiemy w zupie.
- ozob
- zahartowany metalizator
Może być. Jakby się zastanowić to użytkownik kalka. (:maciek z klanu pisze: ↑12-04-2022, 06:51Chyba nie, wg mnie to było alter ego kogoś innego. Pisał praktycznie tylko w tematach wrażliwych.
Wiadomo. Ascetic, Nicram - na pierwszy rzut oka widać, że to ludzie panicznie poszukujący atencji i tego żeby się z nimi zagadzano. Jak nie wjazd z epitetami wzmocniony kolejnymi z drugich kont. Ludzie psychicznie chorzy.mistrzsardu pisze: ↑12-04-2022, 07:59Ktoś kto na forum gdzie udziela się kilkadziesiąt osób używa dodatkowych nicków powinien pilnie zgłosić się do psychiatry. Zdrowi ludzie takich rzeczy nie robią.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Żułek
gorzej jak się rozlewa na inne tematy, a cytowania chyba i tak nie da sie przeskoczyćbartwa pisze: ↑12-04-2022, 10:38Zdrowi ludzie nie słuchają tego łomotu![]()
A w ogóle, to myślę, że nie ma się czym przejmować. Jak nie chcę czytać czyichś postów, to zakładam ignora. Jak nie chcę czytać pewnych tematów, to ich nie czytam. Tak jak w życiu. Jak nie chcę iść na jakiś film do kina, to nie idę. Itd. Po co sobie utrudniać życie, również to internetowe? Zawsze są/będą ludzie, którzy mi przeszkadzają, albo których nie trawię. Dawno temu przestałem się nimi przejmować.
Zakończę słowami poety - Na co wszystkie swary, kłótnie, wnet i tak zginiemy w zupie.

a jak raz na jakiś czas trafi sie normalna dyskusja to jest urywana albo zabawa w odblokowywanie wiec troche zawracanie dupy a czasem fajnie się z innym po prostu pośmiać

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Najprzewielebniejszy
devastator77 ban na dobe na korepetycje z kultury
nie tolerujemy wielokont na forum, permanenty dla
Wódka i Piwo
Triceratops
przez ponad 5 dni nie doczekałem się odpowiedzi z wyjaśnieniami na wysłane do w/w użytkowników PMy.
Wódka i Piwo
Triceratops
przez ponad 5 dni nie doczekałem się odpowiedzi z wyjaśnieniami na wysłane do w/w użytkowników PMy.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- rasowy masterfulowicz
Czy wódka i piec to triceps? Niezła żenada
Szambo wybiło na dobre i to przed świętami!
Szambo wybiło na dobre i to przed świętami!
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Tak to jest, jak się nie reaguje na monity Wszechpotężnej Administracji.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ozob
40-letnie chłopy piszący z kilku kont. Brawo panowie. Wasza generacja zasługuje na dół z wapnem.

"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- empir
.....
- jebło mi się
Ostatnio zmieniony 14-04-2022, 19:15 przez empir, łącznie zmieniany 1 raz.
- Najprzewielebniejszy
Przecież nikt nie napisał, że to jedna osoba.empir pisze: ↑14-04-2022, 19:08Niemożliwe. Wódka pisał mądrze a triceratops był błaznem.Najprzewielebniejszy pisze: ↑14-04-2022, 18:13devastator77 ban na dobe na korepetycje z kultury
Wódka i Piwo
Triceratops
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- ozob
A jakie nicki miały te duble? To ważne.
- empir
Eeee. Jeden pisał. A ja, zamiast jemu odpisać, źle cyknąłem i Ciebie wywołałem. Sorry.Najprzewielebniejszy pisze: ↑14-04-2022, 19:11Przecież nikt nie napisał, że to jedna osoba.empir pisze: ↑14-04-2022, 19:08Niemożliwe. Wódka pisał mądrze a triceratops był błaznem.Najprzewielebniejszy pisze: ↑14-04-2022, 18:13devastator77 ban na dobe na korepetycje z kultury
Wódka i Piwo
Triceratops
- empir
- nicram
Szkoda Wódki i Piwa. Takie trunki w dobie kryzysu zawsze w cenie. Z dobrych wiadomości to chociaż jednego antyszczepa mniej. 

-
- rasowy masterfulowicz
To za co wyleciał wszystko wiedzący tricepsik?